# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Aynen öyle renkdas diaby için bişey söylemedi yaw biri afrikalı dedi o sırada diaby afrikalı degil o zaamn geciniz dedi baska bi arkadas

sonrasında afrika değil afrika asıllı diye düzeltildi. diaby de fildişi sahili asıllı. ipuçlarına bakılınca diaby ismi net bir şekilde ortaya çıkıyor ama geleceğine inanmak çok güç işte...

Dostum diaby olsa harika olurdu be:( denilson brezilyali degilmi o uymuyo galiba:D digeride kanat oyuncusu. ya song ya diaby. ama üzülerek söylüyorum galiba song:(

Doğr afrikalı olucaktı dimi unuttum bir an..Ama Eboue için arsenalin sitesinde mdfielder yazıodu...

neyse hadi bulmacayı cözdük artık yarın baska bi bulmacayı cözmek üzere yine aynı saatte görüşmek üzere ekürim numana tesekkürler:D

"Diaby değil" lafını aradım eski sayfalarda Can arkadaşımız "Diaby değil" dememiş. Onu başka bir arkadaş "Bu adam hayallerimi yıkıyor, Song değil diyor, Diaby değil diyor" şeklinde yazmış. O Arkadaşın ismini unuttum kusura bakmayın. Öte yandan, "Diaby mi?" diye sormasını isteyenler olduktan sonra "cevap vermiyor" gibi birşey yazmış. Sonra başka mesajlar üzerine " 'Diaby mi?' sorusuna değil 'hangi lig?' sorusuna cevap vermiyor" demiş. Buna göre de "Diaby mi?" sorusuna bir cevap gelmiş olması gerekir diye düşünmüyor değilim.

Can'dan detaylı açıklama bekliyorum şu an, tabi ben bunları yazana kadar yapmazsa...

Diaby gelsin murattan raki balikda istemem hell e bi gelsin ahh ahh :D

"Diaby değil" lafını aradım eski sayfalarda Can arkadaşımız "Diaby değil" dememiş. Onu başka bir arkadaş "Bu adam hayallerimi yıkıyor, Song değil diyor, Diaby değil diyor" şeklinde yazmış. O Arkadaşın ismini unuttum kusura bakmayın. Öte yandan, "Diaby mi?" diye sormasını isteyenler olduktan sonra "cevap vermiyor" gibi birşey yazmış. Sonra başka mesajlar üzerine " 'Diaby mi?' sorusuna değil 'hangi lig?' sorusuna cevap vermiyor" demiş. Buna göre de "Diaby mi?" sorusuna bir cevap gelmiş olması gerekir diye düşünmüyor değilim.

Can'dan detaylı açıklama bekliyorum şu an, tabi ben bunları yazana kadar yapmazsa...

Diaby değil lafı geçmedi renktaş. Bundan emin olabilirsin. Afrika asıllı Fransız, Arsenalli, Emana'dan genç ve ön libero oyuncusu. Her şey tamam ama Diaby niye gelsin ki Arsenal'i bırakıp...

deco bile gerçekleşme ihtimali daha yüksek bir transfer gibi geliyor bana. olur da diaby gelirse gerçekten çok şaşıracağım.

abi diaby icin onceden on protokol imzalandiysa isterse fabregasin ayagi kirilsin hic onemli degil.

Nasri'den iyi haber!

Arsenal'in salı günü yaptığı antrenman sırasında ayağını kıran Fransız orta saha futbolcusu Samir Nasri hakkında kulüp doktorlarından iyi haber geldi.

Salı günü yapılan antrenman sırasında girdiği mücadele sonucunda topa vurmak isterken arkadaşının ayağına vuran ve ayağı kaval kemiği bölgesinden kırılan Samir Nasri'nin sahalardan 2-3 kadar uzak kalacağı söylenmişti.

Kulüp doktorlarının yaptığı incelemeden sonra Arsenal Kulübü resmi sitesinden açıklamalarda bulunan teknik direktör Arsene Wenger yaptığı açıklamada, "Nasri antrenman sırasında topa vurmak isterken kaza ile ayağını kırmıştır. Ayağındaki kırık ciddi değil ve 6 hafta da iyileşecektir." ifadelerini kullandı.

22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Eylül ayının ilk haftasında sahalara geri döneceği ve Fransa Milli takımının DÜnya Kupası Elemelerinde oynayacağı Roma ve Sırbistan maçlarında forma giyebileceği söylendi.

Arsenal cephesinde Samir Nasri'nin sakatlığı teknik direktör Arsene Wenger'i üzerken Tomas Rosicky ve Eduardo da Silva'nın geri dönecek olması teknik adamın yüzünü biraz güldürdü.

İki futbolcunun dönüşü hakkında açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, "Tomas Rosicky geri döndü ve Eduardo da Silva'da 2 ay içinde geri dönecek. Ofansif özelliklerimiz olacak ama yeni sezon başlamadan önemli futbolcularımızı kaybetmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

ya varya haldun sayende hepimiz 007 olduk bir gecede nedir bu halimiz, walla üye olmasamda okusam şu yorumları tanımadan bilmeden, ürkerim bunlar gerçekten ciddi mi diye :D:D

Emraah nerdesin dostum cözümlememi yapiyorsun yoksa biz bulduk diaby :D

Geri
Üst Alt