# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: O müjde Tuncay mı?

Tuncay bir rivayete göre günlerce Florya'da yatıp kalkmıs, istenmeyincede Fenerbahce'ye imza atmıs bir oyuncu, ki bu evelallah en dogal hakkıdır. Fakat bir baska Galatasaray-zede Mehmet Yozgatlı ile 2005 sampiyonlugunda yaptıklarından sonra bu takima getirildigi gün yönetim gidene kadar GALATASARAY'lılıgımı askıya alırım.

Bunu neden yazdıgımıda az cok cogu kisi tahmin ediyodur. Baskan'ın Emre karaktersizi yüzünden malum bir ezikligi mevcut ve bildigimiz Adnan Polat bunun altında kalmaz, kalmayacaktırda. Umuyorum bunu o serefi bes para etmez, oyuncusunu askerden kacırmak icin Yunan'a sıgınan asker kacagı saksakcısı camiaya biricik Tuncay'ları ile ödetmez.

Onun yerine o ezik camiada bir yere gitmedigi taktirde sembollesicek ve yine sırf GALATASARAY'a transfer olabilmek icin 1 hafta boyunca Florya'da yatıp kalkmıs, sonrasında Adnan Sezgin tarafından kapının yolu gösterilmis, fakat karısı Ali Samiyen'e gelip mac izleyecek kadar aslında GALATASARAY'lı olan ve gelecek sezon sonunda sözlesmesi sona ericek Gökhan Gönül ile ödetir.

Tuncay bir rivayete göre günlerce Florya'da yatıp kalkmıs, istenmeyincede Fenerbahce'ye imza atmıs bir oyuncu, ki bu evelallah en dogal hakkıdır. Fakat bir baska Galatasaray-zede Mehmet Yozgatlı ile 2005 sampiyonlugunda yaptıklarından sonra bu takima getirildigi gün yönetim gidene kadar GALATASARAY'lılıgımı askıya alırım.

Bunu neden yazdıgımıda az cok cogu kisi tahmin ediyodur. Baskan'ın Emre karaktersizi yüzünden malum bir ezikligi mevcut ve bildigimiz Adnan Polat bunun altında kalmaz, kalmayacaktırda. Umuyorum bunu o serefi bes para etmez, oyuncusunu askerden kacırmak icin Yunan'a sıgınan asker kacagı saksakcısı camiaya biricik Tuncay'ları ile ödetmez.

Onun yerine o ezik camiada bir yere gitmedigi taktirde sembollesicek ve yine sırf GALATASARAY'a transfer olabilmek icin 1 hafta boyunca Florya'da yatıp kalkmıs, sonrasında Adnan Sezgin tarafından kapının yolu gösterilmis, fakat karısı Ali Samiyen'e gelip mac izleyecek kadar aslında GALATASARAY'lı olan ve gelecek sezon sonunda sözlesmesi sona ericek Gökhan Gönül ile ödetir.

cidden eğer yönetim bunu yapabilirse sağ bek sorununu yabancı kontenjanı dolmadan halletmiş oluruz ki bununla kalmayıp azizeye cevabınıda vermiş oluruz. gerçekten adnan sezgin beceriksizi yüzünden elimizden kaçırdığımız ve Galatasaray sevgisi seninde bahsettiğin gibi içinde bulunan bi adamı fenevde izlemek heleki bizim sağ bek sorunumuzu artık uganda milli takımı bile bilirken beni kahrediyor, umarım bu iş seneye bonservissiz hallolur ve azizeye beklenen cevapda verilir...

Beyler bana bu cok inandirici gelmedi

"Bir baba hindi ... bindi" diyen adam'i bahsediyosunuz

eyer 1 hafta yatip kalkmis olsaydi

bize karsi niye boyle davraniyodu

Cimbom-zede yazdim ya yukariya. Tuncay'in belli ki Galatasaray'a karsi bir agrisi var ve o kus kadar bile olmayan akli sira Cimbom'dan öc aliyo. Bunu o rivayet'le birlestirince oldukca mantikli geliyor :) Zira Tuncay'in ilk Galatasaray'a önerildigini bilmeyen yok saniyorum. Artiklarimiz ile yasamaya mahkumsun teneke-bahcem!

Cimbom-zede yazdim ya yukariya. Tuncay'in belli ki Galatasaray'a karsi bir agrisi var ve o kus kadar bile olmayan akli sira Cimbom'dan öc aliyo. Bunu o rivayet'le birlestirince oldukca mantikli geliyor :) Zira Tuncay'in ilk Galatasaray'a önerildigini bilmeyen yok saniyorum. Artiklarimiz ile yasamaya mahkumsun tenekebahcem!

Olabilir. Fena da olmaz hatta. Ama transfere gerekli yerin stoper mevkiisi olduğunu düşünüyorum.

Kesin yalan haberdir, Haldun Abinin takıma direk katkısı olmayacak bir adama en azından 7-8 milyon bonservis kendine de yıllık 2.5 civarı vereceğine inanıyormusunuz? Bu sisteme katkısı olacağını düşünmüyorum Tuncayın, sadece koşmakla olmuyor bu işler, kafa çalışacak hızlı pas yapabilecek adam lazım. Kötü oyuncu demiyorum ama bizde çok zor forma bulur.

Tuncay gelirse çok faydalı olabilir,ama Fenerbahçe'de ki gibi hırsla yüreği ile mücadele eder mi asıl tartısılması gereken konu o.Çünkü çok duygularıyla oynayan bir oyuncu.Ayrıca Tuncay orta saha değil 4-3-3 ün kanatlarında ve hatta en ileri ucunda oynayabilecek bir santrafor olarak oynar,ama kimi keser onu bilmem.

Ne alaka kardeşim canı sıkılmış yazmış totomaç yine

Ben sadece taraftarın Tuncay için neler düşündüğünü merak ettiğim için konuyu açtım geleceğinden değil,olursa bu transfer neler düşünür acaba renkdaşlarım?

Çok doğru söylemişsin bir Sakaryalı olarak çok severdim Tuncay'ı ama o bindirdiği hindilerden sonra zaten gelmesin. :) Premier Lig'de oynasın isterim dönmesin Süper Lig'e.

ziyaaaaaaaaaaaaaa

tungayı bizde dusunemiyorum:D ALLAH korusun :)

Paramız olsa hindi Tuncay'ı alıp PAF takımına yollamayı isterdim, sırf Fener'e kapak olsun diye ama tabi gerçek dünyada öyle şeyler olmuyor malesef.

Geri
Üst Alt