Hasan Öztürk
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.129
- 93
- 1.488
Cevap: O müjde Tuncay mı?
Yalan yalan
Yalan yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o stoper de Fabricio Coloccini olmalı bence
Tuncay bir rivayete göre günlerce Florya'da yatıp kalkmıs, istenmeyincede Fenerbahce'ye imza atmıs bir oyuncu, ki bu evelallah en dogal hakkıdır. Fakat bir baska Galatasaray-zede Mehmet Yozgatlı ile 2005 sampiyonlugunda yaptıklarından sonra bu takima getirildigi gün yönetim gidene kadar GALATASARAY'lılıgımı askıya alırım.
Bunu neden yazdıgımıda az cok cogu kisi tahmin ediyodur. Baskan'ın Emre karaktersizi yüzünden malum bir ezikligi mevcut ve bildigimiz Adnan Polat bunun altında kalmaz, kalmayacaktırda. Umuyorum bunu o serefi bes para etmez, oyuncusunu askerden kacırmak icin Yunan'a sıgınan asker kacagı saksakcısı camiaya biricik Tuncay'ları ile ödetmez.
Onun yerine o ezik camiada bir yere gitmedigi taktirde sembollesicek ve yine sırf GALATASARAY'a transfer olabilmek icin 1 hafta boyunca Florya'da yatıp kalkmıs, sonrasında Adnan Sezgin tarafından kapının yolu gösterilmis, fakat karısı Ali Samiyen'e gelip mac izleyecek kadar aslında GALATASARAY'lı olan ve gelecek sezon sonunda sözlesmesi sona ericek Gökhan Gönül ile ödetir.
Beyler bana bu cok inandirici gelmedi
"Bir baba hindi ... bindi" diyen adam'i bahsediyosunuz
eyer 1 hafta yatip kalkmis olsaydi
bize karsi niye boyle davraniyodu
Beyler bana bu cok inandirici gelmedi
"Bir baba hindi ... bindi" diyen adam'i bahsediyosunuz
eyer 1 hafta yatip kalkmis olsaydi
bize karsi niye boyle davraniyodu
Ben sadece taraftarın Tuncay için neler düşündüğünü merak ettiğim için konuyu açtım geleceğinden değil,olursa bu transfer neler düşünür acaba renkdaşlarım?