# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Bende istemiyordum gelmezini gerek yasi gerekse istedi yillik ücret kendini ne saniyorsa LuCASH

Cevap: # Lucas Neill

Galatasaray'in menfaatlerini biraz dusunen arkadaslar daha bu basliga yazmazlar. Allah icin su adami bir kac kez disli bir takima karsi bi 90dk. izleyin, sonra tekrar yorumunuzu yapin. Tirnagindan kramponuna kadar Rigobert'i bu adama tercih ederim.

Cevap: O müjde Tuncay mı?

Takımda oynuyacak 10 adam tek kalsa,tuncay bedava gelmeyi bile kabul etse yine istemem onu:cool::cool:

sadece Aziz Yıldırıma kapak takmak için isterim fakat hindi Tuncay'sa gelecek olan istemem (Lugano kavgaya ragmen olabilir ama Tuncay asla istemem)

Cevap: # Kim Kallström

elano ile birlikte kim kalstrom e için de teklif yapılmıstır ama elano geldigi için atak ortasaha transferini kapattık. şimdi baros a yedek forvet gelecek nonda gidecek...

Yalan haber oldugu o kadar acik ki, heycanlanmaya gerek yok;)

Neden alalim Tuncay´i?Ihtiyacimiz bile yok.

Ofansif orta saha alinir mi artik bu saatten sonra?Akil var mantik var.

Transfer icin olasi 2 mevki var.Sag bek/stoper, genc ya da baya yasli forvet.

Belki de defansif orta saha? Olasilik cok az tabi....

Forvet olarak alinacaksa Tuncay, yedek oturacak bir isim de degil..O yüzden geciniz

Sakaryalii

ben oynadigi buyuk takimlarla ozlesmis futbolcularin rakip takima transfer olmasina karsiyim simdi tuncay gelse gs kral dese dogustan dese zamaninda abdulrahim abiyle gelicektim olmadi dese 20de gol atsa bnm icin ne bi arda ne bi ugur ne bir serdar hattaa sabri dahi olamaz kalsin oralarda en azindan milletimizi gururlandirsin

Geri
Üst Alt