# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: O müjde Tuncay mı?

tuncayı hiç sevemedim... sakaryalı olmasına ramen , Galatasaray'ımıza ayıp etti. artık istesede floryanın kapısından içeri giremez.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Galatasaray'dan Lugano bombası

Cim Bom, müthiş bir transfer atağına daha kalktı. Bu kez hedefte, Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Uruguaylı yıldız var

Fenerbahçe’nin bir türlü anlaşma sağlayamadığı Lugano’ya transferin flaş ekibi Galatasaray’ın resmi teklif götürdüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Aziz Yıldırım’ın, “Ya yıllık 3 milyon dolara oynar ya da başka takıma gider” diyerek rest çektiği Lugano’nun menaceri Figer’in Sarı-Kırmızılı yönetimle görüştüğü öğrenildi. Yıldızları Cim Bom’a getirerek taraftarın kalbinde taht kuran yönetici Haldun Üstünel’in Uruguaylı oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtildi. Bu işin 1 hafta içinde noktalanması bekleniyor

Fanatik

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Bu yönetim başımızda iken transfer konusunda kimseye güvenmemeyi öğrendik. Bırakın gazeteleri kulübe yakın isimler bile transfer dedikodularında pek yaklaşamadılar (Aziz Üstel, (R.V.D ,Mehmet Demirkol; Portekizli , M.Ş.; Transfer şu gün açıklanacak gibi).

Ya da diğer bi ihtimal. Yönetim bu isimleri yem olarak başka bi isime çekip başka bi heyecan yaratıp işini daha rahat yapıyor ve bizi daha da heyecanlandıracak isimler getiriyorlar. Bunu bi yönetim bi allah biliyor herhal.

# Marko Pantelic

Nonda'yı göndermeyi düşünen Cimbom, Sırp oyuncuyu transfer etmek için kolları sıvadı.

Aranan kan bulundu

Nonda'yı göndermeyi düşünen Cimbom, Sırp oyuncuyu transfer etmek için kolları sıvadı.

Listenin başında

Orta sahayı Elano Blumer'i alarak güçlendiren Galatasaray şimdi de Baros'un yanına iyi bir partner bulmak için harekete geçti. Haldun Üstünel sessiz sedasız yeniden çalışmalara koyulurken Hertha Berlin'in başarılı golcüsü Marko Pantelic'in sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinin başında yer aldığı

belirtildi.

Ülkesinde parladı

Galatasaray'ın 30 yaşındaki golcü için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Marko Pantelic, 2004-05 sezonunda Kızılyıldız'da 44 maçta 26 gol attıktan sonra Bundesliga'ya geldi. 2005-09 sezonları arasında başkent ekibinde görev yapan 1.83 boyundaki Pantelic, rakip kalelere 114 maçta 45 gol bıraktı.

Totomac

Cevap: # Marko Pantelic

Hala Baros'a partner!!! Öldürür bunlar adamı...

Galatasaray şimdi de Baros'un yanına iyi bir partner bulmak için harekete geçti

Rıjkaard açıklama bile yaptı 4-3-3 oynatacam diye bunlar hala ne diyor!

Cevap: # Kim Kallström

Fransız basını İsveçli orta saha oyuncusunun G.Saray’la anlaştığı konusunda ısrar ediyor

Önce Fransızların saygın gazetelerinden Le Parisienne Kallstörüm’ün Galatasaray’a gideceğini yazdı. Ardından Fransa’nın dünyaca ünlü spor dergisi France Football devam etti:Galatasaray, Lyon’un İsveçli futbolcusu Kallström için 5 milyon euro fiyat biçti. FRANCE Football, ön libero oynayabilen Kallström için Galatasaray’ın Paris Saint Germain ile rekabete giriştiği ve 5 milyon euro ile en iyi teklifi verdiğini yazdı. İsveç basınında da Kallström’ün Galatasaray’a gideceği haberleri yoğunlaştı.

FOTOSPOR:D:D

# Miroslav Klose

Brezilyalı stoperi Lucio’yu İnter’e kaptıran Bayern, Servet’e kanca taktı... Olic ve Gomez ile forvetini güçlendiren Almanlar Klose’yi Galatasaray’a veriyor...

Galatasaray'lı Servet Çetin’in talipleri bitmiyor... Tecrübeli stoperi Lucio’yu İnter’e satan Bayern Münih, milli savunmacıya son kanca takan oldu ve Cimbom’a geri çevirmesi zor bir teklif sunarak Almanya milli takımında da oynayan Klose’yi önerdi.

Kadrosunu Mario Gomez ve Ivica Olic ile güçlendiren Bayern’in hocası Van Gaal, Klose’nin yedek oturacağını açıkladı... Dünyanın en iyi kafa topuna çıkan isimlerinden biri olan 31 yaşındaki Klose de yıldızlar topluluğu haline gelen Galatasaray’ı istiyor

TOTOSPOR (Kesin yalandır bu haberde:D)

Ne Panteliç mi? :42: Aman eksik olsun. Nonda'nın kalmasını hiç istemiyorum, ama gele gele bu adam gelecekse, Nonda'nın kalmasını bile razı olurum.

Acıyorum bu gazetelere lisanslı tüm futbolcuları yazıp biz demiştik demek için sabah akşam transfermarkt te geziyolar :D

Ne Panteliç mi? :42: Aman eksik olsun. Nonda'nın kalmasını hiç istemiyorum, ama gele gele bu adam gelecekse, Nonda'nın kalmasını bile razı olurum.

nondayı neden istemiyorsun ki?nonda şuanda türkiye ileride top tutabilen tek forvet bence!Dikkatinizi çektiyse hücum hattı nonda olduğu zaman ayağında iyi top tutuyor ve hem ortasaha hem defans hattı biraz rahatlıyor.Gol yollarında biraz sıkıntılı orasına birşey demiyorum ama mesela kritik maçlarda önde olduğumuz zamanlarda maçın son 10-15 dk sında oyuna alacaksın o sırada takımı rahatlatacak.Ben kalmasından yanayım.

Nonda oyuna girer. 1 top tutar, 10 metre kosar, 3 top kaptirir mac biter. Gecen sene maclari izlediniz mi?

Nondanın takıma yararından çok zararı var.. Takıma yedek forvet şart, ama Pantelic gibi 30 yaşında olmamalı bu oyuncu..

Geri
Üst Alt