Transferde Öncelik Hangi Mevkiye Verilmeli ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Transferde Öncelik Hangi Mevkiye Verilmeli ?

0

Orta saha'ya tiklamayanlara ban hediye ediyor musunuz?

ins yonetimde goruyordur bunu

İki futbolcu alınacaksa, ikisi de orta saha oyuncusu olmalı hatta!..Diğerleri sonraki mevzu...

oyuncu satmadan kimseyi almasınlar bir zahmet.

sadece bu yılın değil, önümüzdeki yıllara ait bütçeleri de zor durumda bırakıyor.

onca adam aldınız sonuç ortada demek ki bu işi beceremiyorsunuz

On libero ve merkez orta saha. Bu bölgelere 3 transfer lazım hatta. Taylan satılmalı berkan avrupaya kiralık verilmeli. Yabancı sınırı da var nasıl çıkılacak işin içinden bilmiyorum. Türk kaleci ve Türk sol bekle bu sorun çözülür.

Teknik direktör. Gitmiyorsa yardımcı antrenörler.

2 orta saha.

Orta sahaya en az iki oyuncu lazım olması, yabancı sınırı ve transferinin kolaylığı sebebiyle Okay' ın transferini istiyorum (Kulübü elden çıkarmaya çalışıyor, yerli-yabancı ciddi başka talibi yok bildiğim kadarıyla); direkt katkı verebilecek, uygun maliyetli başka yerli orta saha oyuncusu bilen varsa söylesin...

Kaleci konusunda iyi-kötü bir hamle yapılacaktır, diye umuyorum. Feghouli paketlenirse de bir sağ kanat oyuncusu bakılır...

Orta sahaya en az iki oyuncu lazım olması, yabancı sınırı ve transferinin kolaylığı sebebiyle Okay' ın transferini istiyorum (Kulübü elden çıkarmaya çalışıyor, yerli-yabancı ciddi başka talibi yok bildiğim kadarıyla); direkt katkı verebilecek, uygun maliyetli başka yerli orta saha oyuncusu bilen varsa söylesin...

Kaleci konusunda iyi-kötü bir hamle yapılacaktır, diye umuyorum. Feghouli paketlenirse de bir sağ kanat oyuncusu bakılır...

3 hakkim varsa
Orta saha
Orta saha
Forvet
Fakat 3'ü de 1 bütünün ayrilmaz parcasi. Kesinlikle 1 veya 1 + 1 dahi olmamali. Sadece 3 olmali

kaledi smail çipe ve fatih öztürk var ama oy çıkmamış enteresan

Kalede İsmail Çipe var bence bu konu tartışmaya kapalıdır, kaleci transferi hepsinden önemli

Forvetin gol atamıyorken xavi, iniesta orta sahası olsa kaç yazar. Cok merak ediyorum diagne ile mo'nun vurduğu şutları gol yapma yüzdelerini.

10 numara adrese teslim arapas atabilen biri gelsin.

Yapılmaması tarafındayım. Yapılacaksa ortasaha. Gedson pek çare olmayacak şu an bize ama kafayı onunla kıracaklar her türlü, bari gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt