Transferler Kampa Yetişir mi? Yoksa Galatasaray'da Transfer Hiç Bitmez mi?

Tüm bu oyunları tezgahlayan, menajerlere oyuncak olup milyon milyon harcanmasına neden olan çete temizlenebilirse, düşük fiyatlarla iyi oyuncular kampa yetişir

Aksi durumda yetişmez ve son günlerde taraftar çıldırınca astronomik bedellerle yatacak adamlar getirilir, çete de cukkasını alır, herkes mutlu olur

Tüm bu oyunları tezgahlayan, menajerlere oyuncak olup milyon milyon harcanmasına neden olan çete temizlenebilirse, düşük fiyatlarla iyi oyuncular kampa yetişir

Aksi durumda yetişmez ve son günlerde taraftar çıldırınca astronomik bedellerle yatacak adamlar getirilir, çete de cukkasını alır, herkes mutlu olur
onların temizlenmesi bana sorarsan kene misali yara bırakacak - uğraştırmadan gitmez o tarz insanlar.

100 bin lirayla 1 ayını çöpe attılar koskoca kulübün.

Diğer türlü bugün ne güzel yeni bir sürece , başlangıca girecektik psikolojik olarak önemliydi bence

gercek hayatla fm ne kadar kiyas kabul eder bilmiyorum ama ben fm oynarken temmuz sonu iskeleti oturtmus oluyorum,sonra uygun fiyatli firsat transferi kovaliyorum...

Transfer sezonuna mevcut yönetimle girilecekse, umarım hiçkimse transfer edilmez ve hiçkimse takımdan ayrılmaz. Doğru hamleler yapacaklarına zerre kadar itimadım yok.

Geri
Üst Alt