- 1 Şubat 2009
- 25.092
- 25.277
- 3.468
Öyle maalesef. Ona rağmen Saracchi diyemiyorum.Sakatlanmazsa iyi isler yapiyoda kronik sakat adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle maalesef. Ona rağmen Saracchi diyemiyorum.Sakatlanmazsa iyi isler yapiyoda kronik sakat adam.
aynisini yazacaktim yazilmisi hatta r3simlisi varmisEkli dosyayı görüntüle 112119
Yedekler: Emre Tasdemir, Valentine Ozornwafor, Kerem Aktürkoglu, Ryan Babel, Radamel Falcao, Ogulcan Caglayan, Halil Dervisoglu ve digerleri.

taylandan vazgeçmeyelim derim. Mevkisinde tecrübe kazandıkça daha iyi olacakYeni sezon dos, sol bek ve orta saha lazim
Bu daha mantıklı baya ofans bi kadro. Denenebilir. İzlemek istediğimiz oyun bu bizim zaten.
belhandasız her 11 e karşıyım
kesinlikle benimde istediğim kadro bu ama kerem orayı kaldırabilir mi ? olmadı feg oraya geçer fegin yerinede belhanda olur
zaten çok yoğun bir tempo var orada belhanda kerem babel arda feghouli emre kılınç sürekli dönerkesinlikle benimde istediğim kadro bu ama kerem orayı kaldırabilir mi ? olmadı feg oraya geçer fegin yerinede belhanda olur
sarachiyi alsak keşke ve oda hep böyle oynayasa o zaman sol bek ihtiyacımız olmaz.Hocanın dediklerine göre uluslararası ilişkilerinden faydalanıp gene bu tarz yapacaz sanırım yaz döneminde.Elzem olan yerler stoper ,sağ bek yedeği ve savaşçı bir orta sahaYeni sezon dos, sol bek ve orta saha lazim
Feghouli ile vedalasip sag acik da alsak keske de para yoksarachiyi alsak keşke ve oda hep böyle oynayasa o zaman sol bek ihtiyacımız olmaz.Hocanın dediklerine göre uluslararası ilişkilerinden faydalanıp gene bu tarz yapacaz sanırım yaz döneminde.Elzem olan yerler stoper ,sağ bek yedeği ve savaşçı bir orta saha
sene sonu plan yapılmış şimdiden belli.Hocanın açıklamalarından buda ortaya çıkıyor.Dediğin doğru önümüzdeki yıl için sağ açıkta lazım renktaşFeghouli ile vedalasip sag acik da alsak keske de para yok