transfermarkt | kolpanın adresi

Altay 16, rossi 14.5. ulan ben x takımın başkanı olsam rossiyi alırken fenerden üstüne para isterim

abdül ve oliveira fb yapsa şuan ikisinin değeri 20 milyondu, birini 6 diğerini 4'e düşürmüşler

aynı şekil ts'ye giden gomez fb yapsaydı 12'den 8'e düşmeyecekti

Normalde boyle seyleri takmam ama bunlar alenen artniyetli ve serefsizlik yapiyorlar

ciddi olamazsın ???

kulüp tarihine girince geçmiş şampiyonlukların hepsi mi var?
Oyunun kendisine bakmadim cunku orada lisans olayi da var.

Ama FM2022 Sortitoutsi sitesinde 5 yildizli logoyu koymuslar orada zaten database toplaniyor uyeler tarafindan.

Yönetici kapılsa bu işleri yürüten profesyoneller var. Çocuk oyuncağı değil ki bu, milyar dolarlık bir sektör. Ego tatmininden başka bir şey değil bu haliyle.
her kulüp aklı başında yöneticilerle veya profesyonellerle yönetilmiyor malesef işte. tm piyasa değeri olayının futbolcunun imajını az da olsa etkilememe ihtimali yok bence

her kulüp aklı başında yöneticilerle veya profesyonellerle yönetilmiyor malesef işte. tm piyasa değeri olayının futbolcunun imajını az da olsa etkilememe ihtimali yok bence
Napalım çekip vuralım mı editörü yav? :D Subjektif bir değerlendirme işte. Sosyal medyada itibarsızlaştırırsın en fazla. Kalkıp kompleksli kuşlar gibi para mı yedirelim? Profesyonel dünyada bir karşılığı yok. Amatör eğlendirir. Öyle bir etkisi olsa Rossi denen yer elması, Szalai kazması kırk kere transfer yapardı. Nelsson da 15 milyona giderdi.

Napalım çekip vuralım mı editörü yav? :D Subjektif bir değerlendirme işte. Sosyal medyada itibarsızlaştırırsın en fazla. Kalkıp kompleksli kuşlar gibi para mı yedirelim? Profesyonel dünyada bir karşılığı yok. Amatör eğlendirir. Öyle bir etkisi olsa Rossi denen yer elması, Szalai kazması kırk kere transfer yapardı. Nelsson da 15 milyona giderdi.
peki bu saçmalığa susup bekleyelim mi, tepki göstermek gayet doğal. kulüp de taraftar da bunları deşifre edip tepki göstersin yeter. zaten yapabileceğimiz tek şey itibarsızlaştırmak

peki bu saçmalığa susup bekleyelim mi, tepki göstermek gayet doğal. kulüp de taraftar da bunları deşifre edip tepki göstersin yeter. zaten yapabileceğimiz tek şey itibarsızlaştırmak
Taraftar tabi tepki gösterebilir. Ben yok saymayı tercih ediyorum. Kulübün dahil olması da bence gereksiz. Bu tarz şaklabanlıklara enerji harcamaya gerek yok. Oynadığımız oyun, alacağımız kupalar daha önemli.

FcinPmPXgAMKMiM

Geri
Üst Alt