Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.029
- 20.989
- 1.848
Altay 16, rossi 14.5. ulan ben x takımın başkanı olsam rossiyi alırken fenerden üstüne para isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunun kendisinde mi bu var yoksa kullanicilarin veri girebildigi bi site falan mi bu
Oyunun kendisine bakmadim cunku orada lisans olayi da var.ciddi olamazsın ???
kulüp tarihine girince geçmiş şampiyonlukların hepsi mi var?
Yönetici kapılsa bu işleri yürüten profesyoneller var. Çocuk oyuncağı değil ki bu, milyar dolarlık bir sektör. Ego tatmininden başka bir şey değil bu haliyle.toplum algısı önemli bence hafife alınmamalı. kulüp yöneticilerinden de bu algıya kapılanlar oluyordur
her kulüp aklı başında yöneticilerle veya profesyonellerle yönetilmiyor malesef işte. tm piyasa değeri olayının futbolcunun imajını az da olsa etkilememe ihtimali yok benceYönetici kapılsa bu işleri yürüten profesyoneller var. Çocuk oyuncağı değil ki bu, milyar dolarlık bir sektör. Ego tatmininden başka bir şey değil bu haliyle.
fan sitesi kullanıcılar yüklüyor![]()
Fenerbahçe FM22 Guide - Football Manager 2022 Team Guides
Fenerbahçe are a team in Football Manager 2022. Fenerbahçe play in the Turkish Super League in Turkey in FM 22. Fenerbahçe are a playable team in FM2022. Fenerbahçe play at a stadium calledsortitoutsi.net
Napalım çekip vuralım mı editörü yav?her kulüp aklı başında yöneticilerle veya profesyonellerle yönetilmiyor malesef işte. tm piyasa değeri olayının futbolcunun imajını az da olsa etkilememe ihtimali yok bence
peki bu saçmalığa susup bekleyelim mi, tepki göstermek gayet doğal. kulüp de taraftar da bunları deşifre edip tepki göstersin yeter. zaten yapabileceğimiz tek şey itibarsızlaştırmakNapalım çekip vuralım mı editörü yav?Subjektif bir değerlendirme işte. Sosyal medyada itibarsızlaştırırsın en fazla. Kalkıp kompleksli kuşlar gibi para mı yedirelim? Profesyonel dünyada bir karşılığı yok. Amatör eğlendirir. Öyle bir etkisi olsa Rossi denen yer elması, Szalai kazması kırk kere transfer yapardı. Nelsson da 15 milyona giderdi.
Terbiyesiz herif MarkoFORUMFB den Marko denen it buraya okuyormus, anani selam soyle.
Taraftar tabi tepki gösterebilir. Ben yok saymayı tercih ediyorum. Kulübün dahil olması da bence gereksiz. Bu tarz şaklabanlıklara enerji harcamaya gerek yok. Oynadığımız oyun, alacağımız kupalar daha önemli.peki bu saçmalığa susup bekleyelim mi, tepki göstermek gayet doğal. kulüp de taraftar da bunları deşifre edip tepki göstersin yeter. zaten yapabileceğimiz tek şey itibarsızlaştırmak
Uğur güzel sözlük açacağına EnverMarkt açmalıydı.buna benzer bi site yapalım önerisi gelmişti geçmiş yıllarda