- 27 Ocak 2010
- 139.345
- 105.668
- 5.648
gsye gelen her topçunun değeri düşüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum bugun tekrar guncellendi. Bu Arda Guler her donem artis gosteriyor. Haziran ayinda da artmisti degeri.Haziran ayında yunus 5.5 dan 7.5 yapmışlar.
Fb li oyunculara kıyak yapıyorlar muhtemelen ali koç destekliyor.Biliyorum bugun tekrar guncellendi. Bu Arda Guler her donem artis gosteriyor. Haziran ayinda da artmisti degeri.
Arda Güler JJ’den yeterince süre alamayıp €5m’ye gidecek Fransa/İtalya veya İspanyaya bunlarda göt gibi kalacaklar aha buraya yazıyorum
Aynen hadi diyelim Torreira ve Oliviera kendi takimlarindan daha kucuk takima gittiler (onlara gore)Transfermarkta bak hemen oyuncularin degerini düsürmüs. En mantiksizi da yunus 7,5 m€ arda 9 m€ . Gecen sezonun en flas isimlerinden yunus en az 15 m€ olmali eger arda 9 ise. Abdülkerimin degeri neden düsmüs buna hic anlam veremiyorum, hele birde diger istanbul takimlari istemisken. Digerlere gitse en az 7,5 m€ olmustu degeri simdi.
toplum algısı önemli bence hafife alınmamalı. kulüp yöneticilerinden de bu algıya kapılanlar oluyordurTM değerini kimse dikkate almıyor transfer yaparken. Toplumsal algı dışında hiçbir etkisi yok. Bırakın çocuk eylesin Koç gibileri.