transfermarkt | kolpanın adresi

gsye gelen her topçunun değeri düşüyor

bizim yönetim bu satılıklara haddini bildirmeli geri kalanını taraftar sosyal medya üzerinden yapar

Arda Güler JJ’den yeterince süre alamayıp €5m’ye gidecek Fransa/İtalya veya İspanyaya bunlarda göt gibi kalacaklar aha buraya yazıyorum

Şerefsiz aşırı taraflı bir oluşum.

Özellikle Sergio'nun 12 den 6,5'a düşmesi büyük rezillik.

TM değerini kimse dikkate almıyor transfer yaparken. Toplumsal algı dışında hiçbir etkisi yok. Bırakın çocuk eylesin Koç gibileri.

Sergio'nun 12'den 6,5'e inmesi bayağı saçma olmuş. İcardi'yi indirmeyi unutmuş galiba fb çocukları.

Kaç paralık adamlar acaba bunlar? KOÇ ne kadar besliyor bunları? Harbiden merak ettim.

Ne olursa olsun yönetiminin site sahiplerine ultimatom vermesi gerekir

Konu uluslararası rekabet kurulları ve marka değeri açısından gerekli mercilere pekala taşınabilir

Güvenirliği yitiren bir sitenin reklam gelirleri bundan etkilenir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfermarkta bak hemen oyuncularin degerini düsürmüs. En mantiksizi da yunus 7,5 m€ arda 9 m€ . Gecen sezonun en flas isimlerinden yunus en az 15 m€ olmali eger arda 9 ise. Abdülkerimin degeri neden düsmüs buna hic anlam veremiyorum, hele birde diger istanbul takimlari istemisken. Digerlere gitse en az 7,5 m€ olmustu degeri simdi.

Transfermarkta bak hemen oyuncularin degerini düsürmüs. En mantiksizi da yunus 7,5 m€ arda 9 m€ . Gecen sezonun en flas isimlerinden yunus en az 15 m€ olmali eger arda 9 ise. Abdülkerimin degeri neden düsmüs buna hic anlam veremiyorum, hele birde diger istanbul takimlari istemisken. Digerlere gitse en az 7,5 m€ olmustu degeri simdi.
Aynen hadi diyelim Torreira ve Oliviera kendi takimlarindan daha kucuk takima gittiler (onlara gore)
eee Abdulkerim Konyaspordan buyuk takima geldi ve isteneni coktu onun piyasi degeri nasil oluyorda 5 milyondan 4 milyona dusuyor ?
Birde Milli takima kadar yukseldi

dala bak sen
Yapılan bu ara güncellemede futbolcuların performansları dikkate alınmamıştır. Değerlendirmede futbolcuların sadece bu yaz transfer döneminde aldıkları tekliflere, ligin kalitesine ve uluslararası müsabakalarda olup olmamaları gibi unsurlar dikkate alınmıştır. Yeni gelen transferlerin piyasa değerleri belirlenirken kulüplerin ödediği bonservis bedeli ve oyuncuyla yapılan anlaşma detaylarına bakılarak yapılmıştır. Ayrıca Süper Lig'e kiralık olarak gelen futbolcuların piyasa değerlerinde şimdilik herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Kontratlı futbolcuları keyfi olarak fiyatlayan bir oluşum

Geri
Üst Alt