transfermarkt | kolpanın adresi

Oyuncularımızın değerlerini fazla aşağıya çekmeyin diye şu videoyu gönderecem ama anlamazlar diye korkuyorum.

Benim gözümde isin en tuhaf tarafi, bunlarin 6 tane Türk iscisi var ve bu altinin 3 tanesi Galatasaray taraftari. Croncho (eski Tweetlerinden belli oluyor), Umut Kocin (Instagramda üc büyüklerden tek bizi takip ediyor olmali) ve Murat Öztürk Galatasarayli. Lale Fenerli, Agnus Dei koyu Trabzonlu ve bundan Twitterde linclemeye calismislardi. Su Sinan Yener kimlerden oldugunu cikartamadim. Adam hem tüm eski tweetlerini silmis ve objektif takiliyim diye her Türk takimini takip ediyor.

Yani 6 kisiden 3 tanesi Galatasarayliyken, Fenerin böyle piyasa degeri olmasina nasil izin veriyorlar anlamiyorum. Ali Koc Transfermarkti mahkemeye verecegim diyordu. Acaba orda birseyler oldu ve onlarin degerlerini normal seviyeye getirmeye mi korkuyorlar ?
Para

Has cimbomlu renkdaşımı kutlarım.En azından bir sorun olduğunu anlasın ibişler tr piyasa değerlerinde.

Buldum spam boxa girmiş

20220914_152531.webp

Transfermarkt için bazı kulüpler de maniplasyon yaptığına dair açıklamalar yapmıştı. Kafalarına göre değer veriyorlar. Özellikle bize karşı büyük bir gıcıklıkları var. Çok önemsemesem de mutlaka baz alıp bakan takımlar veya futbolcular vardır.

Transfermarkt için bazı kulüpler de maniplasyon yaptığına dair açıklamalar yapmıştı. Kafalarına göre değer veriyorlar. Özellikle bize karşı büyük bir gıcıklıkları var. Çok önemsemesem de mutlaka baz alıp bakan takımlar veya futbolcular vardır.
basın ve kamuoyu dikkate alıyor bu siteyi malesef. oluşan algı da ister istemez kulüpleri de etkiliyordur bi derecede. mesela arda gülere pahalı oyuncu etiketini yapıştırdılar hemen, talip olacak kulüp araştırdığında basın ve kamuoyunda bonservis beklentisinin yüksek olduğunu görüp ona göre teklif yapacak yüksek ihtimal.

hala tam olarak ne yazacagima emin degilim biraz daha ipucu verin lütfen

Almanca Transfermarkt Türkiye’de Manipülasyona Son Verin!

Diye yazabilirsin almanca doğru ifade ne olur bilmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt