transfermarkt | kolpanın adresi

Koskoca sitede oyuncularin degeri bu elemanin fikirlerine mi bakiyor?

Transfer sezonu açılmadan teklif yok diye marcaonun değerini düşüren adamlar bunlar .

Szalai ise teklif var diye artmıştı. Transfer olan marcao.

Bu kadar mal bir admini var. 10 iqlu adamı sırf Almancı ve Türk diye ülke sorumlusu yaparsan bu olur. Sorun bunlarda değil bunların ana yöneticilerinde.
Yapay zeka diye bir olay varken beyinsiz taraftara göre değer belirleme mi olur.

Bu işte 1 sıkıntı var.Karagümrük'e 2 takım da oyuncu kiralamış.Batuhan Şen son zamanlarda ilk 11 oynuyodu Burak Kapacak ise rotasyonda yedek oyuncu olarak takılıyodu bu piyasa değerleri çok komik :D

ismail yüksek fener'in yedek kulübesine giremiyor ama 4m piyasa degeri olacakmis
hadi oradan
güler oynadigi dakika basina 1m artiyor sayilir
rossi 7 etmez 12 diyorlar
atilla arpad szalai piyasasi olmayan 1 eleman
crepso kendini yere atmaktan futbol oynamiyor ama 10m

valon ethemi ligin icinden geciyor ama sadece 300 bin artmis. utanmazlar.

Alioski 4.8 milyon
Morutan 5.0 milyon

Emin Bayram 1.400.000 euro
Metehan Baltacı 75.000 euro
Samet akaydın 4.200.000 euro ? bu ne lan bu ne alaka :D Apodan yaşlı bide

nerden baksan osurtuyor , asab bozmasa gülmek için iyi bir site.
bu arada bjk vs tsnin topcularıda abartılı yüksek.

Bir oyuncuyu transfer etmek isteyen kulübün bu sitedeki değerleri ciddiye aldığını düşünmüyorum ama manipülasyon yapmaya çalıştıkları açıkça ortada. Fenerbahçe'nin ve Ali Koç'un yıllardır en iyi yaptığı şey yazılı ve görsel basını kullanarak manipülasyon yapmak. Bunlara da çok net bir şekilde para yediriyor.

Alioski 4.8 milyon
Morutan 5.0 milyon

Emin Bayram 1.400.000 euro
Metehan Baltacı 75.000 euro
Samet akaydın 4.200.000 euro ? bu ne lan bu ne alaka :D Apodan yaşlı bide

nerden baksar osurtuyor , asab bozmasa gülmek için iyi bir site.
BAYINDIR lobisi okadar iyi calisiyor ki kaleciye dokunan olmamis. yemedigi gol kalmadi adamin

Zaniolo'nun İtalya'dan Türkiye'ye gelmesini düşüş, Oosterwolde'nin aynı ülkeden Türkiye'ye gelmesini çıkış olarak yorumlayan garip bir site.

serefsizler bonservise verdikleri paraları orada gostermeyip burada deger olarak gosteriyor heralde. salaklar

BAYINDIR lobisi okadar iyi calisiyor ki kaleciye dokunan olmamis. yemedigi gol kalmadi adamin
valla medya yıllardır öyle bi durumdaki fblilerin herkes bize düsman psikolojisine sahibim.

ligdeki takımlar, başkanlar, teknik direktörler ve özellikle medya anormal düzeyde karşımızda.
uğurcandan ersinine - dele allisinden alioskine herkes yüksek bizimkilerde tam tersi düşük.
şuan maaşını eski kulubu ödeyecek veya bonservissiz verilecek oyunlara 5.5 milyonlar 10 milyonlar yazılmış bjk ve fbde diye.

hadi bu asab bozan s... site neyse de medya anormal düzeyde karşımızda 2-3 yıldır
sporxinden fanatiğine ntvsporuna hepsi oyuncularımız ve kulubumuz aleyhine maddi-manevi haber yapıyor takır takır.

valla medya yıllardır öyle bi durumdaki fblilerin herkes bize düsman psikolojisine sahibim.

ligdeki takımlar, başkanlar, teknik direktörler ve özellikle medya anormal düzeyde karşımızda.
uğurcandan ersinine - dele allisinden alioskine herkes yüksek bizimkilerde tam tersi düşük.
şuan maaşını eski kulubu ödeyecek veya bonservissiz verilecek oyunlara 5.5 milyonlar 10 milyonlar yazılmış bjk ve fbde diye.
hadi bu asab bozan s... site neyse de medya anormal düzeyde karşımızda 2-3 yıldır
fenerin müzmin yedegi osayi 7
kadroya giremeyen alioski 4,8
kadroya giremeyen yüksek ismail 4

kadro disi birakilan henrique 2,4
3e aldiklari arao 6.5

sporxinden fanatiğine ntvsporuna hepsi oyuncularımız ve kulubumuz aleyhine maddi-manevi haber yapıyor takır takır.
Bugün transfermerkezi twitter adresinden engellendim. Sebebi de şu: geçen hafta paylaştıkları 5 yıldızlı fb logosunu eleştirdim nedenini sordum cevap gelmedi. Bu sefer Çetin Kuzu denilen o sayfanın sahibi midir nesidir bilmem o sayfayla ilgili osursan yorum atan adamın tek bişey yazmadığını gören ve ona soru soran arkadaşa işine gelmediği için cevap verememiştir dedim ve sayfadan engellendim.

Kıssadan hisse bile bile medyayı mamalıyor fb tarafı. Art niyetli inanılmaz çok medyacı var. Transfermerkezi denilen twitter hesabı yasaklı listesinde mi bilmiyorum ama buradan adminlere sesleniyorum. Geçen hafta avrupa maçından sonra paylaştıkları 5 yıldızlı fb logolu gönderinin altına baksınlar. Ne küfür etmişim ne bişey. Her Galatasaraylı gibi haklı olarak korsan logo paylaşımın sebebini sormuşuz ve sonuç soru soranı bastırmak.

Anladım sizi, ben aslında sitenin hiçbir yeri düzgün değil, onu söylemek istemiştim. ♥ Yoksa bunların genel tutumlarını hepimiz biliyoruz, rezalet ötesi bir değerlendirmeleri var Türkiye için.

O sağ üstte takım sayfasında yazan değer otomatik artıp azalan bir değer ama ana sunucu muhtemelen farklı bir ön bellekten alıyor değerleri, o an o veriyi nereden çekiyorsa o yazıyor. Böyle büyük siteler genelde çok sayıda cloud sunucuyla çalışıyor, bu şekilde de ana makineye yük binmiyor, hepsi de ana makine ile iletişim halinde. O an o veriyi çektiği sunucunun ön belleğinde ne varsa onu veriyor bize. Elle bir ayarlama yok yani o ekranda. Arama sonuçlarında da takım değeri güncel değil. Muhtemelen site parça parça farklı yerlerden alıyor veriyi. Belli aralıklarla tüm sunucular eşitleniyor, o saat geldiğinde düzelir hepsi
Güncellendi 176m € yaziyor.

Geri
Üst Alt