transfermarkt | kolpanın adresi

hayir tek mudahale bu site degil fm'de de agzimiza mictilar

tam 3 sene de anca duzeltebiliyorsun mali durumu fm2023 cok kotu iki sene sana 4-5m euro butce veriyorlar oyunculari satman lazim.

kerem yunus yusuf hepsi degerleri statlari dusurulmus
icardi dehset basliyor ama onu da gelecek sene satin alamiyorsun

fm 2022'den sonra resmen duvara sarpmis gibi oldum hayir biz mali olarak bunlardan daha iyiyken bizi fairplay kiskacinda gostermisler fm23 te

yine ali kocun parmagi var turkiye editorleri bes belli mamalanmis
Sinan denen herifin işi bu mahvetti gsyi

Rossi 12 - Rashica 7.5
irfan 7.5 - Kerem 13
Crespo 10- Oliveira 7
samet. 4.2 - Abdulkerim 5.5

saka mi olm bunlar? Kerem nasi ayni kaliyor? Abdulk nasi sadece 5.5?
MALtay nasi düsmüyor

Arda'nın oynamadan değerini yükseltmişler, Bakasetas 11 gol 11 asist ile sürdürüyor sezonu, 2610 dakika süre almış ama değerinde oynama olmamış. Aynı takımdan Trezeguet'nin değerini yükseltip, Yusuf Yazıcı'nın değerini düşürürken Bakasetas'ı nasıl aynı bırakmışlar ki :asd:
Çünkü Bakasetas'ı alamadılar. Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye gidecekti, TS aldı.
Alamadıkları ya da kendilerini tercih etmeyen her futbolcuyu mimliyorlar açık şekilde.

altayın da 11m olduğu yerde kusura bakmasınlar da muslera 65 yaşında da olsa 5x daha değerli olması lazım

Ferdiyi severimde kanıtladığını bişi yok daha
Boey de aynı

Çünkü Bakasetas'ı alamadılar. Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye gidecekti, TS aldı.
Alamadıkları ya da kendilerini tercih etmeyen her futbolcuyu mimliyorlar açık şekilde.
Bence öyle olsaydı Trabzon'a gittikten sonra 2 katına çıkartmazlardı değerini, bunların sorunu bildiğin iş bilmezlik 😄

Neyse Fenerbahçe ve KOÇ, etki edebildiği tüm kurumlarıyla, trolleriyle, taraftarlarıyla böyle devam etsin. Daha çok kendilerini kandırmağa ve başarısız olmağa devam ederler bu kafayla.

Bu kadar aptal bir camia işte.

Alternatif site kurup gs taraftarı olarak desteklesek bunlardan daha fazla öne çıkarırız google'da.

Normal sartlarda 30-40m € üzerlerinde olmamiz lazim.

Arda ,kesinlikle şu an için şişirilmiş balon yalı koc bunu biliyor ama şimdiden pr yapıp iyi para kaparım derdine girdi lakin bunak jesus ne olduğunu bildiği için oynatmıyor
Çocuğun tekniği ve çevre kontrolu iyi fakat çok eksikleri var oyun zekası bana göre ortalama yani arda turan gibi dikkat çeken oyun zekası yok fiziği çok cılız hem kas kütlesi hem yere basması çok zayıf ayrıca ofansif ortasahaya göre şutlarıda iyi değil
Bunların çoğu zamanla gelişebilir fakat oyun zekası çok gelişecek birşey değil o yüzden balon olarak tüm fenerliler için patlama ihtimali daha yüksek

Aslinda vardi güncelleme gördüm ben, yine geri cevirmisler. Dayanamamislar garibimler gecmemizi.

Bozuk orası, sağ üste bakma sayfaya girince. Onun hemen altında toplam değer yazıyor, orada güncel değerler var. 😄 En değerli kulüp biziz bunlara göre de :asd: .de, .com, .tr hepsinde 176 - 172 biz öndeyiz.

1678801293761.webp

1678801343052.webp

1678801500310.webp

Geri
Üst Alt