transfermarkt | kolpanın adresi

Fener in önümüzdeki 5 maçlık fikstüründe Arda ilk 11 başlasın, fiyatı 11'den 4'e düşer.
4-0 olmuş maçlarda son 10 dk oynayıp 3 pas attı, değeri 11 m oldu.

Ligin en iyi stoperi gösterilen, en azından en iyi Türk olarak taraflı tarafsız yorumcuların sitayişle bahsettiği Apo 5,5 ise, ligde birkaç stoper dışında herkesin 3-4 bandında olması lazım o zaman.

Tayyip ne la, 3 tane kafa golü attı diye mi değeri yükseldi?

Fenerli arkadasim: "Senin dunyadan haberin yok. Ferdi icin kimler pesinde bir siralayim: Ajax, Napoli, PSG, Arsenal, Roma, Atletico Madrid. 15 onun icin az bile. "

:)
Son hareketi bu kadar kötü olan bir adamı sırf boş alanda koşuyor diye alan büyük kulübün aklına tüküreyim.

Son hareketi bu kadar kötü olan bir adamı sırf boş alanda koşuyor diye alan büyük kulübün aklına tüküreyim.
Zaten ozellikleri ne diye sorunca cevap ayni: "Cok mucadele ediyor, kosuyor, dribbling'i de iyi sayilir."

Ama gol ve asist konusunda zayif. Ozellikle orijinal mevkisi ofansif orta saha olmasina ragmen bu dusundurucu.

Arda'nin Super Lig'de 3 tane 90 dakikasi yok yav. Saka gibi.

Ama Fenerlilere sorunca yakin gelecekte 50 milyon euro'ya gidecek diyorlar. Neye gore anlamadim.

Fenerin tüm topculsri şişirilmiş balon. Kazma Atilla, sprint dışında hiç bir haltı olmayan rossi, artistlik atlamada dünya klasi crespo ve koşma ve mücadele dışında istetikleri normal olan ferdinin asla çift haneli rakamı görmemesi gerekir. Vonderkidlerine deginmiyorum bile. Biz ligte gerek hucum gerekse defansif aksiyonlar da lider iken 2-3 oyuncumuza hak ettiği tam manası da bile verilmemiş. Kulüp bu trollere haddini bildirmeli

kerem’in 13 olduğu yerde Ferdi’nin 6 falan olması lazım

arda güler’in max göreceği değer 2-2.5m falan

psg’de ki zaire emery bile 6.

Arda'nın oynamadan değerini yükseltmişler, Bakasetas 11 gol 11 asist ile sürdürüyor sezonu, 2610 dakika süre almış ama değerinde oynama olmamış. Aynı takımdan Trezeguet'nin değerini yükseltip, Yusuf Yazıcı'nın değerini düşürürken Bakasetas'ı nasıl aynı bırakmışlar ki :asd:

Arda'nın oynamadan değerini yükseltmişler, Bakasetas 11 gol 11 asist ile sürdürüyor sezonu, 2610 dakika süre almış ama değerinde oynama olmamış. Aynı takımdan Trezeguet'nin değerini yükseltip, Yusuf Yazıcı'nın değerini düşürürken Bakasetas'ı nasıl aynı bırakmışlar ki :asd:

fbye karşı gol-asist falan yapmıştır

Rezan beye söylensede bireysel bişeyler yapsa,kulübün avukatları kılını kıpırdatmayacak belliki

Takim degerleri nasil hala daha yüksek olur tam komedi. Kiyaslama yaptigin zaman her pozisyonda üstünüz. Az buz da degil. 30m € luk zanioloyu aliyoruz gene cürük kadrolari daha pahali görünüyor. Transfermarkt baz alinacak bi mercek olacaksa yönetim tarzini degistirmeli.

Takim degerleri nasil hala daha yüksek olur tam komedi. Kiyaslama yaptigin zaman her pozisyonda üstünüz. Az buz da degil. 30m € luk zanioloyu aliyoruz gene cürük kadrolari daha pahali görünüyor. Transfermarkt baz alinacak bi mercek olacaksa yönetim tarzini degistirmeli.
Az bir farkla geçmişiz

1678800490502.png

Bunlari ciddiye almayin. Ben eskiden transfermarkt forumlarinda da yaziyordum ve ozamanlarda bile sitenin Türk bölümünde Fenerlilerin etkin oldugunu söylemislerdi bana.
Yani türkiye ligi icin bu degerleri belirleyenlerin cogu fenerli. Cok da sasirmamak lazim.

Geri
Üst Alt