transfermarkt | kolpanın adresi

yurtdisindan google'a oyuncu ismini girdiginde transfermarkt ilk sayfada cikmiyor bile arayip bulman gerekiyor surekli ararsan sana ozel ilk sayfaya gelmeye basliyor

yabancilarin o kadar onemsedigini sanmiyorum

Doktorum Almanya'da google'da futbolcu ismi yazinca ilk o sayfa cikiyor mesela.

Acaba Ingiltere'de Ispanya'da Italya'da falan nasil asil önemli yerler oralar.

Doktorum Almanya'da google'da futbolcu ismi yazinca ilk o sayfa cikiyor mesela.

Acaba Ingiltere'de Ispanya'da Italya'da falan nasil asil önemli yerler oralar.
ama simdi o sayfalar sana ozel binlerce kez girip acmissindir transfermark sitesini

ben dubaiye ilk geldigimde futbolcu ismi yazdigimda cikmadi mesela demek ki burda bu site populer degil.

simdi mesela arda guler yazdim ikinci satir transfermarkt

bunu futbol ile alakasi olmayan bir avrupaliya sorup google a bir futbolcu ismi yazmasini isteyerek analiz edebilirsiniz

ama simdi o sayfalar sana ozel binlerce kez girip acmissindir transfermark sitesini

ben dubaiye ilk geldigimde futbolcu ismi yazdigimda cikmadi mesela demek ki burda bu site populer degil.

bunu futbol ile alakasi olmayan bir avrupaliya sorup google a bir futbolcu ismi yazmasini isteyerek analiz edebilirsiniz

Yok bunu denemistim incognito mode'dan falan da. Yani tüm özgecmis cookie'ler falan silinince bile ilk o sayfa cikiyor Almanya'da en azindan.

Dubai baska bence. Önemli olan Ispanya, Ingiltere, Italya, Fransa bence.

Insigne Toronto'ya gittiginde bunlarin baskani girdim TM'ye kontrati biten Italyan futbolculari aradim karsima Insigne cikti onu almaya karar verdik gibi bir sey demisti.

Kerem artması lazımdı, nelson ve boey az artmış, apo az, sergio ve torreira artmalıydı. 14 maç seri yapan kadronun banko oyuncuları sonuçta.

Rossi, altay, osayi, szalai, kendi taraftarına yuhalanan irfancan daha fazla düşmeliydi.

tam bir şerefsiz bu siteyi yönetenler.

Bu sistemin otomatik hale gelmesi gerekiyor lig seviyelerine göre istatistik oranlarını kıyaslayıp en değerli en değersiz sıralaması yapılabilir. İnsan elinden çıkması gerekiyor.

Cl'e kalirsak illaki 200m € geceriz. Istedigi kadar ugrassinlar. Heralde 200m € barajini kiran ilk türk takim oluruz. Zaten dogru bir yönetim uygulamis olsalar simdiden 200m € yaklasmistik.

Mutlak üstünlük! Yine de Abdülkerim daha fazla yükseltilmeliydi. Kerem yükseltilmeliydi. Nelsson 16.5 değil daha fazla olmalıydı. Boey 11den fazla olmalıydı. Oliveira daha fazla yükseltilmeliydi. Torreira hadi 15 ama daha fazla olabilirdi. Icardi 18 idare eder. Zaniolo düşeceği kesindi zaten 28 olmuş pek sorun yok.-ptd426.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine pek tatmin etmedi ama eh. Nelsson ve Boey önceki değerlerine oranla iyi yükselmiş 16.5 ve 11 tamam Nelsson 17.5 olabilirdi. Muslera, Torreira (15) düşmemiş eyvallah. Ama Abdülkerim 5.5 değil 7 falan olmalıydı çok iyi durumda adam. Oliveira 7 yerine 8 olmalıydı. Kerem 13te kalmış yükselmeliydi. Zaniolo sadece 28'e düşmüş çok kötü değil. Icardi 18e yükselmiş güzel. Mertens 3.3 olmuş yaştan sebep sanırım ama yükselmeliydi bence yine de. Adekugbe Barış ve Kazımcan daha da artmalıydı. 176 ile zirvedeyiz InCollage_20230314_153003451.webpInCollage_20230314_153227982.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok bunu denemistim incognito mode'dan falan da. Yani tüm özgecmis cookie'ler falan silinince bile ilk o sayfa cikiyor Almanya'da en azindan.

Dubai baska bence. Önemli olan Ispanya, Ingiltere, Italya, Fransa bence.

Insigne Toronto'ya gittiginde bunlarin baskani girdim TM'ye kontrati biten Italyan futbolculari aradim karsima Insigne cikti onu almaya karar verdik gibi bir sey demisti.
olabilir merkez avrupa ve ingilterede nasil ona bakmak lazim

galatasaray’ın 15 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı nicolò zaniolo’nun piyasa değerinde 2 milyon €’luk bir düşüş yapıldı. yağmur, “nicolò zaniolo’nun piyasa değeri aynı kalabilirdi, çünkü 1,5 yıllık sözleşmesinin bitmesine kala 15 milyon € bonservis bedeli ödendi. bu da oyuncunun önceki piyasa değerine denk geliyor. ancak serie a gibi kaliteli bir ligden süper lig’e geldiği için hafif bir kayıp yaşadı. neden az bir düşüş yaşandı? çünkü bazı kulüpler oyuncunun serbest kalma bedeli olan 35 milyon €’yu verip oyuncuyu transfer edebilecekler. futbolcuyla ilgilenen kulüpler var. sezonun geri kalanında oyuncunun durumunu takip edeceğiz ve herhangi bir değişiklik olduğunda sonraki piyasa güncellemesinde değerlendirmeye alınacaktır.” şeklinde konuştu.

Şu açıklama bile ne kadar taraflı olduklarının kanıtı adamlar zaniolo sezon sonu galatasarayda kalırsa fiyatını düşüreceğiz ama transfer olursa piyasasını arttırırız diyorlar.

Her gordugumde guluyorum. Osayi, Rossi, Arda vs... Koc holding sponsorlugunda calisildigi cok belli. Ali Koc'un huyudur. Olmayan kupalar, yildizlar ekler. Medyasinda sergiletir sahte logosunu. Bes para etmeyecek cer copune onar milyon euro yazdirir. Medyasiyla bir hayal dünyası kurmus, kendini de inandirmis. Gs saplayinca gercege donuyorlar birkac gun. Sonra yine ayni terane.

İspanyada çıkmıyor
Özellikle site adını yazarak aratıyordum

Alternatif kapsamli bi site lazim bu adı şerefsiz koç Yamağı siteye rakip olabilecek

hayir tek mudahale bu site degil fm'de de agzimiza mictilar

tam 3 sene de anca duzeltebiliyorsun mali durumu fm2023 cok kotu iki sene sana 4-5m euro butce veriyorlar oyunculari satman lazim.

kerem yunus yusuf hepsi degerleri statlari dusurulmus
icardi dehset basliyor ama onu da gelecek sene satin alamiyorsun

fm 2022'den sonra resmen duvara sarpmis gibi oldum hayir biz mali olarak bunlardan daha iyiyken bizi fairplay kiskacinda gostermisler fm23 te

yine ali kocun parmagi var turkiye editorleri bes belli mamalanmis

Geri
Üst Alt