transfermarkt | kolpanın adresi

Yaw allah belanızı versin böyle sitenin ben. Bize ingiltere den gelen her oyuncunun fiyatı düştü amrabat kipirdamamis bile.

Szymanski bizde olsaydı 5 milyondu şu an. Ya bazen düşünüyorum art niyet yok mu acaba biz mi kafayı yedik diye. Yok abi ayan beyan ortada herşey mal başkanları işi gücü bırakmış buranin moderasyonuna bile para yediriyor sanırım. Ben bu kadar mal beyinsiz bi başkan ve böyle aptal bi kulüp daha bilmiyorum. Her işleri şike şaibe

Amrabat ve En-Nesyri, ayni kalmis (22M €)
Szymański 19M € > 17M €
Fred 15M > 13M €

takimin geri kalaninda da genel olarak dusurmusler.
Amrabat denen cope kurus vermem 22 milyona satsinlar gorelim symaznski 5 milyon euro anca eder nesry 10 milyon eder fred copunede 7 milyon veriririm

Amrabat denen cope kurus vermem 22 milyona satsinlar gorelim symaznski 5 milyon euro anca eder nesry 10 milyon eder fred copunede 7 milyon veriririm
Amrabat'ın son sahipleri artık seneye bonservisi alacaklar 13 milyon euro bir de maaşı var 5-6 milyon. Fred'in 3.5 sezonluk kontratı var mesela onunda yıllığı 5+ ki bu sene Mou ile birlikte büyük düşüşte.

Bu oyuncunun değerini güncellemeleri gerekiyor. Acun fbye transfer edecekmiş.

kazma çağlar 9 milyondan 8.5 milyon
kasap djiku 9 milyondan 8.5 milyon
geçen sene ve bu sene sezonu kapatan ayaksız becao fiyatı hala aynı 9milyon :D
geçen sezon ve bu sezon sezonu kapatan osterwolde hala 15 milyon :D
iki maç oynayıp 2 gol atan derbilerde yok olan oğuz aydının değeri artmış :D
tadic ve dzeko mertens'den pahalı :D (mertens 2 senedir şampiyon)
symanzki denen hayalet bir buçuk senedir ortalıkta yok 17 milyon :D
nesrin inanılmaz oynadığı için değer hala aynı :D (icardi gol kralı oluyordu değer düşüyorlardı :D )

3 senedir şampiyon takımın stoperi apo 7.5 milyon euro ki bu adam milli takıma yükselmiş bankosu takımın.
oğuz aydın değer artırıyor barış alper değer düşüyor adam tam bir makina olmasına rağmen :D

ya neyse eşeklerle uğraşıyoruz boş yere

Symazkiyi fenerliler 10 bile yazmaz, bunlar 17 yazmış. Sanırım acun falan belirliyor piyasa değerlerini sitede.

Bu arada bu el nessry Galatasaray'da oynasa ve şu performansı verseydi 5 milyon Euro düşürürlerdi. Mesela bu sezon ligde 6-7 gol atmış barışı bile düşürüyorlar, sınıfta kalan el nessry o absürt fiyatını düz tutuyorlar. Oğuz aydın demek, piyasasını düşürdükleri barış kadar gol atsa 10'lara gelirdi fiyatı.

Amrabat'ın son sahipleri artık seneye bonservisi alacaklar 13 milyon euro bir de maaşı var 5-6 milyon. Fred'in 3.5 sezonluk kontratı var mesela onunda yıllığı 5+ ki bu sene Mou ile birlikte büyük düşüşte.
Ismail hocanin elini ayagini opup ozur dilesinler
Mou tum oyunculari cop yapti

"10 milyon Euro'luk kadro değeri olan takıma mı yeniliyorsunuz" minvalinde açıklamalar hangi siteye dayandırılarak yapılıyor sence.
Bunlar göreceli söylemler. Manipülasyon aracı gibi düşünülebilir. Oyuncunun kaabiliyetlerini fm'den bakıp söylemek gibi. Sen 10 milyon piyasa değeri var dersin ben 3 milyon etmezler derim.
Fiyatı belirleyen alıcı kulüplerin tavrına göre satıcı kulüptür.
Yunus'a 11 milyon yazmışlar, kapımızı "11 milyon ederi var bu oyuncunun, alın parayı verin Yunus'u" deseler, ıslak sopayla kovalarız mesela.

El nesri 15
Ambarat 15
İrfancan 6
İsmail yüksek 10
Cengiz 5
Becao 6
Szmamski 12

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera ve Mertens yaş sebebiyle eyvallah. Sanchez az da olsa yükselmiş. Abdülkerim ve Torreira sabit kalmış. Sara çok iyi olmuş. Barış 20 olmuş ama sonrakinde artar. Yunus tam 4.5 artarak 11 olmuş ama çok daha fazla olmalıydı. Osimhen sabit. İcardi neden 13'e düştü anlamadım.InCollage_20241223_155430589.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt