- 18 Mayıs 2011
- 53.219
- 57.118
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cimere toplu şekilde yazalım.bu sitenin dezenformasyonla mücadele kapsamında kapatılması lazım
Demin de yazdım herifin gol sayısı bizim stoper Apo ile aynıdır herhalde diye. Hatta üşenmedim baktım 2024 yılında Apo daha fazla gol atmış.Szymanskinin 2024te kaç tane golü var yaw nasıl sadece 2m değer kaybeder
Valla bende anlamıyorumBu salak siteye göre transfer yapılmıyor, niye bu kadar takıyorsunuz acaba?
Sallai ligde iyi ama UEFA listesinde yok diye düşündük diyorlar.
Ben mail yazmıştım bir keresinde. Yani bayağı objektif ve seviyeli bir şeyler yazmıştım.Bunların TR ekibini şikayet edebilecek bir yer yok mu oraya TR ekibini toplu şikayet yapıp objektif olmayıp holiganlık yaptıkları için şikayet edilse sonuç alınmaz mı?
Ister istemez alıyorlar.Kulüp transferlerinde bu sitenin referans alındığını hiç düşünmüyorum.
2009'dan beri buradayim bizim forum kadar bu siteyi ciddiye alan kitle görmedimValla bende anlamıyorum
Tete bize gelmeden 20-25m değeri vardı ne oldu? Gördük 25i
O takım berbat yönetiliyormuş o zaman. Ben buradaki değerlere göre transfer olduğunu pek görmedim.Ister istemez alıyorlar.
Ben bir röportajda görmüştüm Hollanda birinci liginden bir takımdı, buradaki market değerlerine göre oyunculara teklifimizi şekillendiriyoruz demişti o takımın bir yetkilisi. Röportajı bulursam atarım.
Atıyorum x bir oyuncunun ismini yazıp buradan istatistiklerine falan bakarken ister istemez oyuncuya biçilen değeri de görüyorlar.O takım berbat yönetiliyormuş o zaman. Ben buradaki değerlere göre transfer olduğunu pek görmedim.
"10 milyon Euro'luk kadro değeri olan takıma mı yeniliyorsunuz" minvalinde açıklamalar hangi siteye dayandırılarak yapılıyor sence.2009'dan beri buradayim bizim forum kadar bu siteyi ciddiye alan kitle görmedim
İstatistiklere falan buradan bakıldığına sanmıyorum. İstatistikleri çok daha ayrıntılı ve daha açıklayıcı videolarla veren bu hizmeti para ile sağlayan siteler var. Transfermarkt bir işte taraftarların girip baktığı yerdir.Atıyorum x bir oyuncunun ismini yazıp buradan istatistiklerine falan bakarken ister istemez oyuncuya biçilen değeri de görüyorlar.
Illa o değere göre teklif yapılmasına gerek yok, adamlar o değeri görüp bu civarlardadır değeri herhalde diyebilir gayet.