transfermarkt | kolpanın adresi

Forumda bu leş site yasaklanmalı. Sosyal medyada da boykot başlamalı, kimse bu dy paylaşımı yapmasın.

İstatistik paylaşmaksa konu API desteği veren bir sürü hizmet var.

Bunların TR ekibini şikayet edebilecek bir yer yok mu oraya TR ekibini toplu şikayet yapıp objektif olmayıp holiganlık yaptıkları için şikayet edilse sonuç alınmaz mı?
Ben mail yazmıştım bir keresinde. Yani bayağı objektif ve seviyeli bir şeyler yazmıştım.

Cevap bile vermedi onun bunun çocukları. Ekipteki herkesi ölümüne koruyorlar zaten. Şikayet eden oldu mu ama sen x takımlısın ondan böyle diyorsun diyorlar forumlarında falan.

Sirk gibi resmen.

Kulüp transferlerinde bu sitenin referans alındığını hiç düşünmüyorum.
Ister istemez alıyorlar.

Ben bir röportajda görmüştüm Hollanda birinci liginden bir takımdı, buradaki market değerlerine göre oyunculara teklifimizi şekillendiriyoruz demişti o takımın bir yetkilisi. Röportajı bulursam atarım.

Ister istemez alıyorlar.

Ben bir röportajda görmüştüm Hollanda birinci liginden bir takımdı, buradaki market değerlerine göre oyunculara teklifimizi şekillendiriyoruz demişti o takımın bir yetkilisi. Röportajı bulursam atarım.
O takım berbat yönetiliyormuş o zaman. Ben buradaki değerlere göre transfer olduğunu pek görmedim.

O takım berbat yönetiliyormuş o zaman. Ben buradaki değerlere göre transfer olduğunu pek görmedim.
Atıyorum x bir oyuncunun ismini yazıp buradan istatistiklerine falan bakarken ister istemez oyuncuya biçilen değeri de görüyorlar.

Illa o değere göre teklif yapılmasına gerek yok, adamlar o değeri görüp bu civarlardadır değeri herhalde diyebilir gayet.

Atıyorum x bir oyuncunun ismini yazıp buradan istatistiklerine falan bakarken ister istemez oyuncuya biçilen değeri de görüyorlar.

Illa o değere göre teklif yapılmasına gerek yok, adamlar o değeri görüp bu civarlardadır değeri herhalde diyebilir gayet.
İstatistiklere falan buradan bakıldığına sanmıyorum. İstatistikleri çok daha ayrıntılı ve daha açıklayıcı videolarla veren bu hizmeti para ile sağlayan siteler var. Transfermarkt bir işte taraftarların girip baktığı yerdir.

dava edin diyorum dava edin daha ne duruyorsunuz !!!!

Güreşçi dananın 15 ettiği sitede Yunus'un 40 filan olması lazım. Şerefine atlayayım Gökhan Yağmur keli.

Geri
Üst Alt