- 26 Ocak 2021
- 37.031
- 35.553
- 2.583
Ugurcanı kac yapmislar peki heis yuksek para verilenleri yukseltiyoz mu ne diyorlardi bi ara bu mallarakgün 15 milyon mu![]()
ananın***markt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcanı kac yapmislar peki heis yuksek para verilenleri yukseltiyoz mu ne diyorlardi bi ara bu mallarakgün 15 milyon mu![]()
ananın***markt
Ugurcanı kac yapmislar peki heis yuksek para verilenleri yukseltiyoz mu ne diyorlardi bi ara bu mallar
15 görünüyo o da heis daha önceki değerini bilmiom
Bi itlikte orada yapmıslar 27 milyon verilen bir oyuncu deger olarak 20 den aşagı olamaz.15 görünüyo o da heis daha önceki değerini bilmiom
Kim diyor bunuBi itlikte orada yapmıslar 27 milyon verilen bir oyuncu deger olarak 20 den aşagı olamaz.
Bir bilgi değil de bunlar öyle yapıyordu normalde diye hatırlıyorum. Verilen bonservisi 5 falan kısıyorlardı pd degerini belirlerken.Kim diyor bunu
Değerle fiyat dünyanın hiçbir yerinde aynı anlama gelmez, oransal gitmek zorunda da değildir.
Sen 15lik adama 30 verdin diye değeri 30 olmaz.
yerli ve milli transfermarketi çalışmalarına başlayalım
fener verseydi degeri simdi 35'ti admirimBir bilgi değil de bunlar öyle yapıyordu normalde diye hatırlıyorum. Verilen bonservisi 5 falan kısıyorlardı pd degerini belirlerken.
Bizim oyunculara birsey yapmamislar yav ezbere yorum yapmayi birakalim. Sadece transfer olanlari biraz yukseltmisler.Sonunda yakışanı yapmışlar fiyatları iyi yükseltmişler. aferin böyle olun biz size düşman değiliz sadece adalet istiyoruz
Yunus’un değeri harici çok bi gariplik yok gibi. Yunus en az 20 olmalıydı.
Sabah biraz göz attım da Singo falan yükselmişBizim oyunculara birsey yapmamislar yav ezbere yorum yapmayi birakalim. Sadece transfer olanlari biraz yukseltmisler.
Neredeyse tum oyuncularin degeri dusmus.