transfermarkt | kolpanın adresi

Taraftar tabi tepki gösterebilir. Ben yok saymayı tercih ediyorum. Kulübün dahil olması da bence gereksiz. Bu tarz şaklabanlıklara enerji harcamaya gerek yok. Oynadığımız oyun, alacağımız kupalar daha önemli.
erden timur veya başka bir yönetici bunlara laf arasında taş atsa yeter bence sustukça işi abartmaya başladılar. keşke bizim topçulara piyasa değeri belirlenmesini yasaklamanın bir yolunu bulabilsek hukuksal açıdan

FcinPmPXgAMKMiM
Açıklamaya bak lan Haaland'ın transferi de 60 milyon euro ve bonuslar oldu diye biliyom o zaman onun da piyasa değeri düşseydi var mı böyle bi mantık yav kulüp başkanının ve yönetim ekibinin transfer başarısı olan bi oyuncuyu bu tür değerlendirmekte güzelmiş lan :D

Tuhaf olan şu: Oyuncu performansları değil, gerçek transfer bedelleri, oyuncunun transfer olduğu ligle bir öncekinin seviye farkı ve transfer tekliflerine göre ayarlıyoruz diyorlar. İlk kıstaslar güzel ama sonuncu çok sakat. Abuk subuk sitelerde medya kanallarında şu oyuncu için şu teklif edildi haberlerine göre değişiklik yapamazsın ki. Sattığı/aldığı oyuncularda bile garip garip rakamlar bildiren takımlar varken tekliflerde yoldan geçen adamların salladığı rakamları mı kâle alacaksın?

Eskiden çok takılıyordum da baktım fanatik bir bebe yapıyor çok şey yapmıyorum hiç bir klüpte buraya baktığını felan da düşünmüyorum alırken satarken.

Napalım çekip vuralım mı editörü yav? :D Subjektif bir değerlendirme işte. Sosyal medyada itibarsızlaştırırsın en fazla. Kalkıp kompleksli kuşlar gibi para mı yedirelim? Profesyonel dünyada bir karşılığı yok. Amatör eğlendirir. Öyle bir etkisi olsa Rossi denen yer elması, Szalai kazması kırk kere transfer yapardı. Nelsson da 15 milyona giderdi.
Bir ihtimal Sportif AŞ halka açık bir şirket, futbolcularda bu şirketin varlıkları, varlıkların değerini kafalarına göre düşürüyorlar, manipülasyon yapıyorlar diye zorlama bir dava açabiliriz en fazla. Bundan da bir şey çıkmaz herhalde. Ama en azından bir mahkemeye çıkarıp can sıkabiliriz herhalde.

Hello Transfermarkt management. I would like to make a complaint about the Turkish administrators of your site. Your company's editors who are interested in Turkey are fanatical football fans and unfairly raise the market value of their teams. One of these editors is from Trabzonspor and the other from Fenerbahce. There are negative posts about other teams on the social media accounts of these editors. For example; When Fenerbahçe transfers a player, they increase the market value of that player a lot, but when it comes to Galatasaray or Beşiktaş, they do the opposite. They immediately lower their market value. You have to find a solution to this problem and hire fairer people as editors. You are losing your credibility.

German: Hallo Transfermarkt-Management. Ich möchte mich über die türkischen Administratoren Ihrer Website beschweren. Die Türkei-interessierten Redakteure Ihres Unternehmens sind fanatische Fußball-Fans und treiben den Marktwert ihrer Teams zu Unrecht in die Höhe. Einer dieser Redakteure ist von Trabzonspor und der andere von Fenerbahce. Auf den Social-Media-Konten dieser Redakteure gibt es negative Posts über andere Teams. Zum Beispiel; Wenn Fenerbahçe einen Spieler transferiert, erhöhen sie den Marktwert dieses Spielers sehr, aber wenn es um Galatasaray oder Beşiktaş geht, machen sie das Gegenteil. Sie senken sofort ihren Marktwert. Sie müssen eine Lösung für dieses Problem finden und gerechtere Leute als Redakteure einstellen. Sie verlieren Ihre Glaubwürdigkeit.

Mailde örnek verilse çok daha iyi olur 3-5 tane bariz yanlı yapılmış değerlendirme.

Geri
Üst Alt