transfermarkt | kolpanın adresi

Transfermarkt manipüleye devam. Sacha Boey Avrupanın en formda beklerinden sadece 6.5 yapmışlar. Dubois gayet iyi ısrarla düşüyor. Nelsson-Abdülkerim yükselmemiş sabit. Muslera formda niye düştü? Torreira geldiğinden beri harika oynuyor düşürmüşler hala en değerlisi gözüksede. Oliveira neden sabit gayet iyiyken. Kerem 2 maç kötüydü 13e düşmüş. Yunusu lütfedip yükseltmişler. Icardi-Mertens mevkilerinin en değerlileri ama düşürülmüş. Komik!InCollage_20221027_151025114.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin uzak ara en iyi beki ama değeri sadece 4 milyon eurodan 6.5 milyon euroya çıkmış. Mevkidaşı yıldız oyuncu Leo Dubois'in 6'ya düşmesi ayrı komedi. En enteresan olay Yunusu çok severim ama Kerem Yunustan daha formda Yunusu yükseltip Keremi düşürmüşler. Oliveira neden yükselmedi ve Torreira Mertens ile Icardi düştü ayrı komik.FB_IMG_1666874722442.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her maç 10 tane gol yiyen fb li altay 'ı 13 m' e çekmişler lan hiç güleceğim yoktu

Yeni güncellemelerini merak ediyorum. Bakalım fenerden kimleri şişirecekler. Joao pedroya +3 m falan yazarlar mi acaba bunlardan herşey beklenir.

Yeni güncellemelerini merak ediyorum. Bakalım fenerden kimleri şişirecekler. Joao pedroya +3 m falan yazarlar mi acaba bunlardan herşey beklenir.
arda mili takıma seçildi +5
valencia penaltı golleri +5
serdar aziz rakibe 2 asist +4

Arda'nın değeri 38 m aşağı olmamalıdır.

Yine mi güncelleme olacakmış ?

150m luk oguzhan özyakup kac oldu bu arada, mbappeyi gecmis olmali sanirim 😂

Bi de böyle kızcağızın birini çıkarıp güncellemelerin nedenlerini anlattırıyorlar ya çok gülüyorum.

Bu kadar zorlama alakasız sebepler olamaz. Aynı şartları başkasına farklı uyguluyorlar. Götlerinden sebep uyduruyorlar. Misal başka kulüplerden “ilgi” var diye bir şey öne sürüp birine +2 m katıyorlar, ötekine ilgi azaldı diyip -2 m katıyorlar. İlgiyi nerden takip ediyorlar anlamıyorum.

Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça

kapatılması gereken site

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada yurtdışında bu kadar popüler değil gibi ben Google da futbolcu ismi yazınca transfermarkt ilk sayfada çıkmıyor

Türkiyedeyken ilk 5te oluyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt