transfermarkt | kolpanın adresi

3 ayda mis gibi proje çıkarırız, aklımda fena bir arayüz ve yapı var kulüpler kapımızda pervane olabilecek düzeyde.

Haftaya cumadan sonra, ufaktam açık kaynak bir proje dokümantasyonuna başlayacağım konusunu da açacağım.
destek

3-4 gün sonra yeni piyasa degerleri gelecek. simdiden yanik kremini alip kargo adresi olarak genel merkezlerini yazalim.

şampiyonluk sonrası toto yanması üzerine 102 puanlı şampiyon takım değer kaybeder

Barış 25
Nelsson 22
Davinson 25
Köhn 7.5
Torreira 20

Yapmayan şerefsizin önde gidenidir.

super-lig-1716909072-137771.png

Şimanski ve Ünder'in değer kaybı 1-2 olmak üzere 3 milyom euro düşürülmüş.

İcardi ve Torreira da 1-1 olmak üzere 2 milyon euro düşürülmüş.

Sözün bitttiği, ana avrat girildiği durumdayız artık.

İcardi Torreira falan filan değerlerini düşürmüşler :D

İcardi’den 4 ay küçük ve Torreira gibi Milli Takıma çağrılmayan yedek Batshuayi 1 milyon yükseltmişler. Dün fb’den ayrılıyorum ve Galatasaray’a imza atıyorum deseydi onu da düşürürlerdi zaten bu mafya babaların oluşumu.

İçerde dışarda Manu'ya sokan 54 maç oynayıp 24 gol katkısı veren Kerem'i 2 milyon düşürüp 15'e çekmişler.

İstanbulspor'a 4 gol atıp tüm sezon sakat olup yedekten öteye geçmeyen, kıytırık avrupa maçlarında dahi yokları oynayan Ünder'i 2 milyon düşürüp 14'e çekmişler.

Yok mu arkadaş şunların peşine düşecek bir kulüp yetkilimiz, açıklama yapacak bir hukukçumuz.

sampiyon olan takimin nerdeyse tüm topcularini düsürmüsler bu bir ilk herhalde

Demek Fener şampiyon olsa olabilecekleri düşünemiyorum.

Ferdi herhalde helalinden bir 50 olurdu.

Cengiz'e dokunmaya kıyamamaları falan :asd: Lan bu komik oldu artık ya.

Adamlar Zaha'yı 1 sezon içinde %100 değer kaybına uğratıp 11' e düşürdü lan. Cengiz Ünder'in ise değeri 14.

Geri
Üst Alt