transfermarkt | kolpanın adresi

Ya at kafalı mal beyinliler torreiranın teklif almadığını nereden biliyorsunuz.
Kulüp bir dava açsa direkt olarak piyasa değerlemesi işini kaldırmak zorunda kalacak mallar. Ama o tarafla ilgilenen de yok.

Ben kaç zamandır diyorum, kulüp bunlara dava açmalı bizim ismimizi kullanarak algı yapıyorlar manipülasyon yapıyorlar.

Dava açacaksın isim hakkı kullanılmasını, resim hakkı kullanılmasını, her şeyi yasaklayacaksın. Yıllardır algı yapıyor şerefsizler.

Bir dahaki sezon sonunda TM'den aciklama:

SL kupasini biz alsak:
L. Torreira'nin ayni performansla devam ettigini, her hangi bir artisi olmadigini ve maalesef ama maalesef yasinin illerledigini ön plana alarak degerini 15 den 8.5 milyona sabitlememizde bir sakinca görmedik.

Lig de yine 2. lik ceken kuslarda:
Cengiz Ünder'in gecen sezona göre kiyasladigimizda 2 mac artisi ve ayni zaman da sakatlik raporuna baktigimizda kiyasla bir fazlasi olmadigini göz önünde bulundurarak degerini +6 artirarak 20 milyona sabitledigimizi sevincle sizlerle paylasiyoruz.

adam gibi para verecek klüp 3-5 almancının kafasına göre sayı yazdığı işporta markta bakıp mı teklif yapacak
ha hu gereksiz bence bu hususta

Heee hee baris 4 milyon euroluk patlama gösterdii. Fenerli adminlere soktuysa demekk icine oturmuss

yani bu dangalak herifler tor u 1 milyon yuro gösterse ne olur 100 milyon yuro gösterse ne olur işte, kendi kendilerine tatmin oluyorlar gibi.
Dünyadaki tüm futbolseverler bu siteye bakıp üzerinden yorumluyor değerleri. Sonuçta sadece Türkiye kısmında yazmıyor bu rakamlar. O yüzden bir müdahale şart bence. Torreira'nın daha üst seviye maçlar oynayıp bu kadar istikrarlı olduğu bir sezonda düşürülmesi mantığa aykırı.

Bu siteyi sadece oyuncular ne zamana kadar sözleşme imazalmış, nerelerde oynamışlar diye bakıyorum. Oyuncunun piyasa değeri buradan kesinlikle ölçülmez. Menejerler kendi oyuncularını değerli göstermek için şişiriyorlar. Site yönetimine para verip x oyuncuya şöyle fiyat biç diyorlar. Menejerler yapmasa bile insanlar kendi kafasına göre fiyat belirliyor.

Bu siteyi sadece oyuncular ne zamana kadar sözleşme imazalmış, nerelerde oynamışlar diye bakıyorum. Oyuncunun piyasa değeri buradan kesinlikle ölçülmez. Menejerler kendi oyuncularını değerli göstermek için şişiriyorlar. Site yönetimine para verip x oyuncuya şöyle fiyat biç diyorlar. Menejerler yapmasa bile insanlar kendi kafasına göre fiyat belirliyor.
sofascore da fln bu bilgiler var

Şimdi gördüm sezon başından sezon sonuna kadar takımın hatta ligin en istikrarlı oyuncusu Torreira'nın değerini düşürmüşler mi inanılır gibi değil ya.

Kodumun Almancıları.

allah belanızı versin

almancılar değil hepsini bu karı ayarlıyor göz göre göre takım logosunu koymuş 2021 e kadar iyi siteydi

IMG_6363.jpeg

Geri
Üst Alt