Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fifa, fm bizim isim ve oyuncu haklarimizi kullanmak icin isim hakki odemiyor mu? Bize yada tff ye sonucta boyle birsey var.Kulüpler büyük çapta bir dava girişimiyle bonservis olayını bu site üzerinden kaldırtmalıdır. Herhangi bir algoritması yok. Menajerlerin isteklerine göre fiyat giriyorlar oyunculara.
fmde isim kullandırmayan az takım var man utd man ufc yapmışlardı zebre juventus son zamanda roma napoli var galba yama ile düzeliyor fm o açıdan basit bir oyun, mesela gsnin adını kendim tümosan galatasaray yapabiliyorum dosyalardan hatta stad adını falan da değiştirebiliyorumFifa, fm bizim isim ve oyuncu haklarimizi kullanmak icin isim hakki odemiyor mu? Bize yada tff ye sonucta boyle birsey var.
Biz ismimizi komple sildirmeliyiz ve cokta zorlanmayizz ama bu sene sari kirimizi diye fake isim kullanirlar
Senelerce hileli fm hikayelerini mi dinledik vasficim yakismadi. @Aras Şimşek gör tani kankanifmde isim kullandırmayan az takım var man utd man ufc yapmışlardı zebre juventus son zamanda roma napoli var galba yama ile düzeliyor fm o açıdan basit bir oyun, mesela gsnin adını kendim tümosan galatasaray yapabiliyorum dosyalardan hatta stad adını falan da değiştirebiliyorum
Elmas Reis 4 sene sonrası 20 MİLTransfermarkt türkiye moderasyonunda kimler var irdelenmesi gerekiyor.
Eljif elmas güncel piyasa değeri 18m euroymuş.. Eljif Elmas - Tüm performans bilgileri
36 maç 1 gol 1 assistle oynayan bu vitaminsiz arkadaşın uno credit grubu üzerinden nasıl satıldığını bahsetmemize gerek yok.
Galatasaray oyuncularının piyase değerleri yerde sürünürken fb topçuları astronomik değerlere sahip olarak gösteriliyor.
Bu elbette resmi bir site değil ama burdaki algı oyununa çomak sokmak gerekiyor.
Fenerin transferlerinde 1 tane söyle twit atmazlar ama.
Fenerin transferlerinde 1 tane söyle twit atmazlar ama.