transfermarkt | kolpanın adresi

Yarın öbür gün -20,30 yazarlar Osimhen'e. Ama Napoli'nin mafyatik başkanından korkmayıp bir tarafları yerse :)

Dünden beri cenaze evi gibi bu şirket. Çok mutlulardı bir süredir. Feneri sonunda ligin en pahalı takımı gibi pazarlıyorlardı Avrupa'ya. Planları yine suya düştü.

Güncelle lan köpek. Beyler o değil de sallamayan yok bunlara ama görüyorum çoğunuz bunların belirlediği piyasa değerine göre mutlu veya mutsuz oluyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Güncelle lan köpek. Beyler o değil de sallamayan yok bunlara ama görüyorum çoğunuz bunların belirlediği piyasa değerine göre mutlu veya mutsuz oluyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Bu siteden bonservis manipülasyonlarını kaldırsalar çok şey olmasa da bir çok algı değişir futbol adına. Sabah akşam buradaki rakamlar üzerinden takım eleştirisi görüyorum her yerde.

Yarın öbür gün -20,30 yazarlar Osimhen'e. Ama Napoli'nin mafyatik başkanından korkmayıp bir tarafları yerse :)
Yemez

Aslında keşke o haltı yeseler de iplikleri pazara çıksa

Bir anda hepsi kovulur ekip yenilenir

Son düzenleme:
Bunlar şimdi fena gaza gelir güncelleme zamanı osteri falan 40 yaparlar. Ferdi kalsaydı yarın değerini 50 yaparlardi farki herkese 10-15 ekleyerek kapatmaya çalışırlardı

Geldiğimiz seviye inanılmaz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşürecekler zaten. 75 milyona çekecekler serbest kalma maddesi bu diye.

Bu kadar da göz göre göre olmaz bu işler yav :D Bunlar Tr şubesi değil mi genel şubesine bu Ssleri toplayıp Mail atalım.Transferde önemli 1 site..

Geri
Üst Alt