Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamda bazen ölüyü dirilten taraftar oluyo sanki yasamadik bunu daha önceden...ne olursa olsun tatmin edici destek yoktu dünŞu maçı 1 hafta bekleyip en ucuzu kişi başı 165 lira olan biletlerden aldıktan sonra sahada o oyunu izlesem benim de hevesim falan kalmazdı. Sahada doğru düzgün bir oyun olacak ki taraftar da desteklesin.
mertens oyuna girerken çıkan uğultu koca maç boyu çıkmadı malesef. transfer seviciler doldurmuş stadı dün

Tribünde o kadar insandan beste çıkmaması imkansız sosyal medya bu kadar güçlüyken iyi besteler paylaşım yapılsa zaten hızla yayılır ama nedense yapılmıyor sonra dakika 60'da yerine sevemem, dakika 70'de sevme sevme dakika 80 maç 1 farka düşer sessizlik dakika 90 da genelde çığlıklarİtici bir bestemiz yok maalesef

Bjk maçı iyiydi. Yavaş yavaş seyir etmeye gelen taraftar sayısı çoğalıyor gibi. Derbilerde yüksek meblaglardan bilet alan godamanlar ve gurbetçiler ritmi yakalayamiyor. İstanbulspor maçı stad full olmasına ragmen kötüydü. Rakibe göre değişiyor biraz sanırım. Bide sahadaki gerilim ve oyun baskimiza bağlı. Oyun saçmalayınca taraftar da doğal olarak homurdanmaya en basit hatalarda bile yüksek tepki vermeye başlıyor. Uyum meselesi biraz. Hem taraftarın hem takımın 90dk maçın içinde kaldığı zamanı hatırlamıyorum ben. Geçen sene fb maçında kulaklarım 2 saat maç bittikten sonra çınladı mesela. Muazzamdi. 90dk ya yakın hep sahadaydi taraftar. Rakipteyken ıslık hakemi baskı altına alma vs. Ha sapladilar ayrıBunun sebebi cidden ne. Acaba beinsports tribün seslerini azalttığı için mi bize fazla ses çıkmıyor gibi geliyor yoksa taraftarda mı sıkıntı var
olmayınca da olmuyor işte 
Stadyum da saha kenarındaki mikrofonlar var yayıncı kuruluş istediği düzeyde sesi veriyor tribündeki sesle televizyon karşısındaki ses arasında çok ciddi fark var. Hatta yayıncı kuruluş bazen deplasman tribünün önündeki mikrofondan daha çok ses veriyor bazı stadyumlarda böyle yapıyorlar o yüzden deplasman tribünü fazlasıyla duyuluyor. Tamamen onların inisiyatifine kalmış.Bunun sebebi cidden ne. Acaba beinsports tribün seslerini azalttığı için mi bize fazla ses çıkmıyor gibi geliyor yoksa taraftarda mı sıkıntı var