TRT Spor'un Taraflı Yayını!

birde sinsi özgür buzbaş'ı vermişler karşısına. haluk yürekli haklı. hiç bir kanala çıkmayıp Galatasaray tv de açıklamada bulunsalar yeterliydi.

hadi bunlarla yayına çıkıyorsun iki lafta bu şerefsizlere edeceksin ''sizin kanalınız sene boyu bize karşı karalama kampanyası yapmasına rağmen şampiyon olduk'' diye.

Yaw bu haluk da amma abarttı. Acur'a çıkmamayı anladık da trtye niye çıkmayalım 3-5 zirzop war diye.

illa topik reklamlı zurna kanalına mı çıkalım yaw

Sanki medyada GSli kanal war
Ya amacım muhalefet olmak değil ama bence bunlara net tavır kpymadığımz için zaten bu haldeyiz. Medyanın çekinmesi lazım bizden. Çıksın programa okey ama iki laf söyleyip bunları itin götüne sokmak için asıl gitsin. O zaman bir ağırlığımız olur. Saçma evet ama burası Türkiye maalesef dil bu.

Ya amacım muhalefet olmak değil ama bence bunlara net tavır kpymadığımz için zaten bu haldeyiz. Medyanın çekinmesi lazım bizden. Çıksın programa okey ama iki laf söyleyip bunları itin götüne sokmak için asıl gitsin. O zaman bir ağırlığımız olur. Saçma evet ama burası Türkiye maalesef dil bu.
Dursun bu konuya değinse iyi olurdu ama 2 kelimeyi bir araya getiremeyen düşük profilli bir başkanımız olduğu için bu imkansız.

Çözümü Haluk'un dediği gibi Trt'ye çıkmamak değil yalnız.

fb li medya mensupları, fb yönetiminden 'ismail kartalın arkasında durun' şeklinde mesajlar geldiğini itiraf etti ya konya-fb maçından sonra.

TRT de bir silahşör var, ismailin en kötü zamanlarında o mesajlar yüzünden arkasında duran ve ölümüne onu savunan (ben canlı izlemiştim) gs li taraftarlardan tepki alınca da ben rte başbakanken yıllarca başbakanlık muhabirliği yaptım herkes ayağını denk alsın diyerek sözüm ona korkutmaya çalışacak kadar fütursuz davranan.

Haluk haklı. Sen devletin kanalında çıkıp da bu ülkenin takımına saygısızca davranamazsın, taraf tutamazsın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını tehdit edemezsin

Biz bu ülkenin mensubu değil miyiz be y.vşk

Abi o kanala çıkıyorsan çat çat yüzlerine vuracaksın, bakın ben buraya geldim ama sizin bu amigolarınız nedeniyle bir takım eylemlerde bulunduk biz demeliydi.
Dursunun kapasitesi falanda hikaye koca kulüp iletişim direktörü şunları da söyleyin diye eline not veremez miydi?

Sanki hadi kalkın gelin program yapalım diye anlık gerçekleşti olay.

Geri
Üst Alt