Trump İstedi, İnfantino Hemen Halletti: Balogun'un Cezası Ertelendi

IMG_1397.webp

Belçika’yı elemek için Balogun’a ihtiyacımız yoktu. Belçika zaten kötü takım.

Trump, bir şeye de karışma be adam.

Burada. Daha en az 1 Dünya Kupası daha izleyeceğiz ABD’de ömrümüz izin verirse. Beğenseniz de beğenmeseniz de.
Goktug. Amerika'da mi dogdun bilmiyorum ama begenseniz de begenmesiniz de diye ustten bakan bir ifade kullanmak icin yetkin degiliz gocmenler olarak.

Bana bu ulkede ev verilmedi 2 tane yeni dogmus bebegim varken sirf 2001 saldirisi sonrasi Turkiye'den resmi olarak goc ettim diye. Kimi niye savunuyorsun abicim anlamiyorum.

Ne demek begenseniz de begenmeseniz de? Trump insanlik dusmani, womanizer. Insanlarin tepkisi onun Infantino denen corrupt bir FIFA yoneticisini manipule etmesine. Kime tepkin? Elbet te insanlar Amerika'ya ofke kusacak bu davranis uzerinden. Fener denen cukur olusumdan bu yuzden nefret etmiyormuyuz? Ustten bakis neden?

yanlışlıkla olduğu için penaltılarda verilmesin o zaman ne anlatıyon sibop futbol hatalar oyunudur ceza sahası içinde istemeden elle temas edince penaltı çalınacak istemeden adamın bileğine basınca kırmızı kart çıkıp cezasını çekecek bu kadar basit

Goktug. Amerika'da mi dogdun bilmiyorum ama begenseniz de begenmesiniz de diye ustten bakan bir ifade kullanmak icin yetkin degiliz gocmenler olarak.

Bana bu ulkede ev verilmedi 2 tane yeni dogmus bebegim varken sirf 2001 saldirisi sonrasi Turkiye'den resmi olarak goc ettim diye. Kimi niye savunuyorsun abicim anlamiyorum.

Ne demek begenseniz de begenmeseniz de? Trump insanlik dusmani, womanizer bir orospu cocugu. Insanlarin tepkisi onun Infantino denen corrupt bir FIFA yoneticisini manipule etmesine. Kime tepkin? Elbet te insanlar Amerika'ya ofke kusacak bu davranis uzerinden. Fener denen cukur olusumdan bu yuzden nefret etmiyormuyuz? Ustten bakis neden?
1 kişi yüzünden tüm ülkeye laf edilmesi hoşuma gitmiyor. Bu kadar basit. O adamı da sevmiyorum. İsmini yazmayayım şimdi.

Kırmızı kart cezasının kaldırılmasını talep eden mi? Yoksa bu talebi kabul eden mi?

Hangisi daha arsız, hangisi daha yüzsüz, hangisi daha ahlaksız bir zihniyetin tezahürü bilemedim..

Onur, gurur, haysiyet, ahlak, etik değer!!!

1 kişi yüzünden tüm ülkeye laf edilmesi hoşuma gitmiyor. Bu kadar basit. O adamı da sevmiyorum. İsmini yazmayayım şimdi.
Renktaş sen bütün bu nefretin Trump yüzünden olduğunu düşünüyorsan eğer konuyu hiç anlamamışsın.

Soykırımcı İsrail'in arkasında var gücüyle durmak Abd'nin ana politikası. Trump olsun, olmasın bu böyle. Bizim zaten bir milyon tane sebebimiz var nefret etmek için, Pkk'sı, Fetö'sü, Işid'i, üzerimize salınan Yunan'ı, Rum'u, Ermeni'si... Hangi pisliğe kafanı çevirsen arkasında Abd olduğunu hepimiz biliyoruz. Bütün Dünya'da bu böyle.

Jürgen Klopp: "İddialar gerçekten doğruysa, bu delilik. Bu bizim oyunumuz, Trump ve Infantino'nun değil. Futbol hakkında hiçbir fikri olmayan bu iki insanın bununla hiçbir ilgisi olmamalı. O pozisyon kırmızı karttı. Balogun bilerek yapmamış olabilir ama kurallar bunu söylüyor."

Bu Dünya Kupası'nın sportif geçerliliği yok, iptal edilmeli.

Kırmızı kart cezasının kaldırılmasını talep eden mi? Yoksa bu talebi kabul eden mi?

Hangisi daha arsız, hangisi daha yüzsüz, hangisi daha ahlaksız bir zihniyetin tezahürü bilemedim..

Onur, gurur, haysiyet, ahlak, etik değer!!!
Bence messiye çıkmayan kırmızı kart daha haysiyetsiz

2-3 tane kafa ülke kupadan çekilse belki radikal şeyler olur. Mesela İspanya, Arjantin ve Fransa gibi.

Geri
Üst Alt