- 20 Ağustos 2017
- 23.982
- 16.313
- 1.838
Dogru soyluyorsun. Bu yapilan cok yanlis.Arif Hocam. New York Jets forumunda adminim. Bu ulke bize yurt verdi ekmek verdi ama benden bu kadar. Sikmisim Amerika'yi afedersin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru soyluyorsun. Bu yapilan cok yanlis.Arif Hocam. New York Jets forumunda adminim. Bu ulke bize yurt verdi ekmek verdi ama benden bu kadar. Sikmisim Amerika'yi afedersin.
Sonraki seçimde bay bay diyoruz zatenEvet abd günümüzün roma'sı ama yakın tarihte ilk kez diktatör vari hareketler sergileme peşinde bir lidere sahip. Cesar bile o dönemde orada duramadı günümüzde bu mala birileri dur der zaten
Burada. Daha en az 1 Dünya Kupası daha izleyeceğiz ABD’de ömrümüz izin verirse. Beğenseniz de beğenmeseniz de.Abdye turnuva verirsen olacağı bu. Nerede lan geçen savunan arkadaşlar?
Goktug. Amerika'da mi dogdun bilmiyorum ama begenseniz de begenmesiniz de diye ustten bakan bir ifade kullanmak icin yetkin degiliz gocmenler olarak.Burada. Daha en az 1 Dünya Kupası daha izleyeceğiz ABD’de ömrümüz izin verirse. Beğenseniz de beğenmeseniz de.
1 kişi yüzünden tüm ülkeye laf edilmesi hoşuma gitmiyor. Bu kadar basit. O adamı da sevmiyorum. İsmini yazmayayım şimdi.Goktug. Amerika'da mi dogdun bilmiyorum ama begenseniz de begenmesiniz de diye ustten bakan bir ifade kullanmak icin yetkin degiliz gocmenler olarak.
Bana bu ulkede ev verilmedi 2 tane yeni dogmus bebegim varken sirf 2001 saldirisi sonrasi Turkiye'den resmi olarak goc ettim diye. Kimi niye savunuyorsun abicim anlamiyorum.
Ne demek begenseniz de begenmeseniz de? Trump insanlik dusmani, womanizer bir orospu cocugu. Insanlarin tepkisi onun Infantino denen corrupt bir FIFA yoneticisini manipule etmesine. Kime tepkin? Elbet te insanlar Amerika'ya ofke kusacak bu davranis uzerinden. Fener denen cukur olusumdan bu yuzden nefret etmiyormuyuz? Ustten bakis neden?
Eyvallah Goktug. Sevgiler.1 kişi yüzünden tüm ülkeye laf edilmesi hoşuma gitmiyor. Bu kadar basit. O adamı da sevmiyorum. İsmini yazmayayım şimdi.
SaygılarEyvallah Goktug. Sevgiler.
Renktaş sen bütün bu nefretin Trump yüzünden olduğunu düşünüyorsan eğer konuyu hiç anlamamışsın.1 kişi yüzünden tüm ülkeye laf edilmesi hoşuma gitmiyor. Bu kadar basit. O adamı da sevmiyorum. İsmini yazmayayım şimdi.
Bence messiye çıkmayan kırmızı kart daha haysiyetsizKırmızı kart cezasının kaldırılmasını talep eden mi? Yoksa bu talebi kabul eden mi?
Hangisi daha arsız, hangisi daha yüzsüz, hangisi daha ahlaksız bir zihniyetin tezahürü bilemedim..
Onur, gurur, haysiyet, ahlak, etik değer!!!
Kim edecek Joe biden mıBu Dünya Kupası'nın sportif geçerliliği yok, iptal edilmeli.
2-3 tane kafa ülke kupadan çekilse belki radikal şeyler olur. Mesela İspanya, Arjantin ve Fransa gibi.