TSL 08/09 Sezonu Sona Erdi | 5. yiz

Cevap: Biten: 21, Kalan: 13 | 5.yiz |

Umut yiğidin kamçısıdır. :p

ilk once su asiri gol yeme hastaligimizi bozmamiz lazim. 21 macta 28 gol ye olacak birsey degil.

Bir kaç maç kazanalım seriye bağlayıp şampiyon oluruz. Kadro kalitemiz çok iyi Trabzonda Trabzonu İnönüde Beşiktaşı yenersek şAmpiyonuz.

Cevap: Biten: 22, Kalan: 12 | 5.yiz | HEDEFİMİZ -İNADINA- ŞAMPİYONLUK !!!

Zirvede Sivas dışındaki tüm takımlar kazandı. Puan durumu;

Sivas 45

TS 45

BJK 42

FB 40

GS 40

şeklinde. Haftaya Cuma günü Bursaspor ile Ali Sami Yende karşılaşıyoruz. Maç programı ise şöyle...

06.03.2009 20.00 Galatasaray - : - Bursaspor

07.03.2009 13.30 İstanbul BŞB - : - Denizlispor

07.03.2009 13.30 Gaziantepspor - : - Antalyaspor

07.03.2009 15.15 Trabzonspor - : - Konyaspor

07.03.2009 19.00 Hacettepe - : - Beşiktaş

08.03.2009 13.30 Kocaelispor - : - Eskişehirspor

08.03.2009 13.30 Gençlerbirliği - : - Ankaragücü

08.03.2009 15.15 Sivasspor - : - Ankaraspor

08.03.2009 19.00 Kayserispor - : - Fenerbahçe

İnadına Şampiyonluk !!! :)

Sizce şampiyon kim olacak?

Sivasspor: %7

Trabzonspor: %18

Beşiktaş: %22

Fenerbahçe: %18

Galatasaray: %35

LigTv'nin anketi.. Galatasaray en sonda ama sanırım ligdeki sıralamaya göre yapmışlar. Ona bir şey demiyorum. Ama anketin sonuçları süper... :D

Kayseri-Fener puan kaybı yaşar fener.Sivas-Ankara puan kaybı yaşar Sivas.Trabzon-Konya belli olmaz.Hacettepe-Beşiktaş Beşiktaş alır.Haftaya mutlaka kazanmalıyız.

Cevap: Biten: 23, Kalan: 11 | HEDEFİMİZ -İNADINA- ŞAMPİYONLUK !!!

Puan kaybettiğimiz takımlara bakıp da sinir olmamak mümkün değil.

Bakalım yarın akşamki sıralama nasıl olacak???

Kocaeli ile antalyayı yenseymısız sampıyonmusuz.

Bizi zorlayacak tek takım Beşiktaş olur..

Yukardan baslayayim , Sivasspor'un sansi yok denecek kadar az. Özellikle son haftalara dogru tecrübesiz olduklarindan stresi kaldiramayacaklardir.

Trabzonspor sampiyonluk adaylarindan. Ersun Yanal inatci bir T.D , sonuna kadar zorlayacaktir.

Besiktas ise ne yapacagi belli olmayan bir takim , sahsen Trabzonspor'la sanslarini esit görüyorum. Kendi evlerinde bizi ve Fenerbahce'yi yenebilirlerse sampiyonlugun en büyük adayi olurlar.

Galatasaray'imiz bana göre sampiyonlugun su durumda en büyük adayidir. Tek anahtar kelime " Konsantrasyon" . Mac secilmemesi halinde bu takim sampiyonluk ipini gögüsler. Uefa maceramiz olmasa ligi daha rahat götürürdük , konsantrasyonla kazanilmayacak bir lig degil. Kilit maclarimizdan en önemlisi haftaya Trabzon deplasmani. Yenilmememiz gerekiyor. Yenecek gücümüz fazlasiyla var.

Fenerbahce'yi pek yorumlamayacagim , bu fikstürde bana göre sanslari 1-2%. Olur da sampiyon olurlarsa büyük saygi duyarim.

Haftaya Trabzon'la çok önemli bir maça çıkacağız.Hemde Hamburg maçından sonra.Mutlaka kazanmalıyız.

TRabzon bizi zorlayacaktır üstelik onlarda son 2 maçlarını evinde kaybettiler bu maçı almak için savaşacaklar resmen inşallah kayıpsız atlatırsak işin sonunda ipi gögüsleriz...

Kalan haftaları şöylece bir koydum, yanlarına bazı tahminler girip fanzine birşeyler karalarım artık...

Geri
Üst Alt