TSL 08/09 Sezonu Sona Erdi | 5. yiz

Cevap: Biten: 23, Kalan: 11 | HEDEFİMİZ -İNADINA- ŞAMPİYONLUK !!!

Trabzonu yenmemiz lazım ama eğer Bursa'ya oynadğımız gibi oynarsak hiç bir şey yapamayız. İki haftadır zar zor kazanıyoruz.

Takımlar O G B M A Y Av P

1 Sivasspor 23 13 7 3 37 18 19 46

2 Beşiktaş 23 13 6 4 38 22 16 45

3 Trabzonspor 23 13 6 4 30 19 11 45

4 Fenerbahçe 23 13 4 6 45 24 21 43

5 Galatasaray 23 13 4 6 46 29 17 43

6 Ankaraspor 23 10 5 8 30 22 8 35

7 Kayserispor 23 8 9 6 21 15 6 33

8 Bursaspor 23 8 8 7 28 29 -1 32

9 Gaziantepspor 23 8 7 8 29 32 -3 31

10 Gençlerbirliği 23 7 7 9 27 28 -1 28

11 Eskişehirspor 23 6 9 8 29 30 -1 27

12 Denizlispor 23 8 3 12 31 37 -6 27

13 Konyaspor 23 7 6 10 22 30 -8 27

14 İstanbul BŞB 23 7 4 12 24 36 -12 25

15 Ankaragücü 23 6 6 11 22 33 -11 24

16 Antalyaspor 23 5 8 10 21 30 -9 23

17 Kocaelispor 23 5 4 14 31 49 -18 19

18 Hacettepe 23 3 5 15 16 44 -28 14

Güncel puan durumu...

bence fikstür avantaji sivasta. birtek son maclari bizle oldugu icin zor görünüyor. besiktas ve trabzonla kendi sahalarinda oynicaklar,büyük ihtimalle kazanirlar.

Haftaya çok önemli çook.

Liderle olan 3 puanlık fark bişey değil ama önümüzde 4 takım olduğu için.İçerde bütün hepsini kazanmalıyız deplasmanlardanda minimum puan kaybıyla dönmeliyiz.Fikstür avantajı sivas ve bjk'de.

yav ben size ligin başından beri fenerin 11. olduğu haftalarda bile ne dedim Bu ligi f5 ve biz götüreceğiz sezon sonuna kadar şampiyon biz olacağız sonunda inanmıyosunuz bana ya :)

Trabzon maçını kesin almalıyız ama herkesin düşündüğü gibi son 2 hafta oynadığımız oyun??

Neyse Antep e bşiktaş 3 attıysa bizde atarız Antepi abartmaya gerek yok. Bir tek Beşiktaş maçı puan kaybı yaşanabilir. Diğer tüm maçlarımızı almak zorundayız...

fikstüre bakıp kolay maç zor maç demek pek de mantıklı değil.kim derdi ki ali sami yende GS kocaeli'den 5 yer,trabzon evinde konya'ya yenilir,fb ibb ve gençlerbirliğine mağlup olur diye.her maç aynı oranda önemli artık.son düzlüğe girildiği için artık geri düşen takımın da toparlaması zor olacak.

fikstüre bakılırsa trabzon,istek ve arzusuna bakılırsa beşiktaş,artan performansa bakılırsa fb,5. büyük olma motivasyonuna bakılırsa sivas,tecrübe,kenetlenebilme ve kadro kalitesine bakılırsa GS şampiyonluğun favorisi olarak gösterilebilir.

üstteki takımlara diş geçirememe bjk'ın,üst üste zorlu deplasmanlar fb'nin,en ufak bir mağlubiyette karışmaya müsait yapısı trabzon'un,tecrübe eksikliği ve baskıyı kaldıramama sivas'ın,uefa kupasında mücadele etme ve bitmek bilmez sakatlık sorunları GS'ın dezavantajları.

11 hafta herşeye gebe.inanılmaz heyecanlı bir tablo var ortada.tüm faktörleri bir araya getirerek tahmin yaparsak bence en büyük favori bjk gibi gözüküyor.bjk,GS,fb,trabzon ve sivas gibi bir sıralama bekliyorum ama bu tahminler bile her hafta değişebiliyor.umarım kazanan biz oluruz ama tabiki de kadıköydeki uefa şampiyonluğunu 5 lig şampiyonluğuna değişmem..

Zorlu 11 haftaya girdik.UEFA Kupası'nı kazanamama durumumuz olduğu için lig'e asılmalıyız.

Hiç korkmayın bu hafta. Mesai arkadaşlarımla da iddiaya girdim. Size de tavsiye ederim kimi bulursanız Trabzon - Galatasaray maçına iddiaya girsin. Kaybedenlerin parasını banka havalesiyle hesabına yollayacağım. :D

Şaka bir yana nasıl Fenerbahçe nin bize en kötü zamanında bile şansı tutuyorsa, bizim de Trabzonspor a herzaman şansımızın tuttuğuna inanıyorum. İddia gelince iki arkadaşla iddiaya girdim. 1 Gol avans ta Trabzonspor a verdim. En az iki farkla kazanacağımızı düşünüyorum. UEFA maçından çıkmış olsak bile. Hiç farketmez. Takımımıza güvenin yeter. Yeter ki UEFA maçında kötü bir sakatlık olmasın.

Tahminim yine 3-0 kazanacağımız yönünde. Bekleyip görelim...

Hiç korkmayın bu hafta. Mesai arkadaşlarımla da iddiaya girdim. Size de tavsiye ederim kimi bulursanız Trabzon - Galatasaray maçına iddiaya girsin. Kaybedenlerin parasını banka havalesiyle hesabına yollayacağım. :D

Şaka bir yana nasıl Fenerbahçe nin bize en kötü zamanında bile şansı tutuyorsa, bizim de Trabzonspor a herzaman şansımızın tuttuğuna inanıyorum. İddia gelince iki arkadaşla iddiaya girdim. 1 Gol avans ta Trabzonspor a verdim. En az iki farkla kazanacağımızı düşünüyorum. UEFA maçından çıkmış olsak bile. Hiç farketmez. Takımımıza güvenin yeter. Yeter ki UEFA maçında kötü bir sakatlık olmasın.

Tahminim yine 3-0 kazanacağımız yönünde. Bekleyip görelim...

Yeneceğimize inanıyoruz elbette fakat 3-0 bir sonuç beklemiyorum,1-0'a bile duacı olurum.!

Bu sezon UEFA'yı alıp ikinci olmak bana yeter.Kim şampiyon olursa olsun.

Lig amaç değil araçtır.

Trabzonsporu yenersek bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum.Beraberlik dahi bize yaramaz.Alırsak bu maçı fikstür avantajını kullanarak şampiyon oluruz.Beşiktaş'ın fikstürü daha iyi olmasına rağmen dengesiz bir futbol anlayışına sahip oldukları için şansımızı yüksek görüyorum...

Yeter ki bizim oyuncularımız inansın gerisi yani şampiyonluk elbet bizim olur........

Trabzonu yenersek en az üç farklı yeneriz. Ben yeneceğimize de adım kadar eminim.

Herşeye rağmen şampiyon olacagımıza inanıyorum.

Trabzon , Antep , Bjk deplasmanları ve Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe , Sivas maçları dışındaki 6 maçın 6 sınıda %100 kazanırız.

Fener ve Sivası çok büyük bir ihtimalle yeneriz.

Antep deplasmanında'da uzun süre sonra kazanacağımızı düşünüyorum.

Ts ve Bjk maçları kaldı. Eğer Trabzonu yenersek kesinlikle şampiyonuz bence.

Derbileri kazanırsak şampiyonuz...

Geri
Üst Alt