TSL 08/09 Sezonu Sona Erdi | 5. yiz

Cevap: Biten: 24, Kalan: 10 | Hedefimiz İnadına ŞAMPİYONLUK !

Averajın önemi yok. Çünkü 2 'li averaj sistemi devrede.

Ligi aynı puanda bitirdiğimiz takımlarla aramızda oynanan maçlara bakılacak. (Bu açıdan durumumuz kritik Sivas 'a karşı 2 farklı mağlubiyet aldık, Beşiktaş 'ı ise 2 farklı yendik. Trabzon 'a karşı 2 'li averajda üstünüz, 3 farklı yenemediğimiz sürece Fenerbahçe de bizden...)

Evet oyüzden bu farkları kapamak zorundayız. Çünkü eminim ki kafa kafaya olcaz son hafta.

Bu akşam Es Es`i yenersek lider ile aramızda ki puan farkı sadece 3 !

Lütfen oyuncularımız bunun bilincinde hareket etsinler.

Üstündeki formanın hakkını versinler !

Savaşsınlar !

Ben bugün itibariyle şampiyonluğa inanmıyorum,böyle ruhsuz adamlarla hiçbir halt yenmez,yorgunluğu bir tarafa koyuyorum,Bülent Korkmaz Galatasaray'ı yönetecek bir T.D değil,bütün rakipleriniz puan kaybetmiş çıkan adam Kewell,giren oyuncu M.Güven! şaka gibi!

Cevap: Biten: 25, Kalan: 9 | 5. yiz...

Umudu kalan yok artık. Başlığı acı gerçeğimizle değiştirdim.

Yenilsende yensende diye bağırınca bu adamlara bil hal oluyor bu lafları kredimiz sonsuz 2 maç kazanır hallederiz diye anlıyorlar galiba ahh ahh şimdinin bordeaux maçının sonrası yarını bordeauxdan sonraki gün olması için neler vermezdim.

Vayy be böyle mi olacaktı?

Umudu kalan yok artık. Başlığı acı gerçeğimizle değiştirdim.

2 hafta ara var.takım dinlenecek,sakatlar dönecek.moral bozuklukları atılacak.gaziantep deplasmanı kırılma maçı.onu alabilirsek rüzgar tekrar arkamızdan esebilir.sami yen'de fb'yi şampiyonluk için değil her halükarda yenmemiz gerek zaten.onu da geçersek işler rayına oturur.üst üste 5 haftalık kolay sayılacak fikstürle şampiyonluk şansını son haftaya kadar sürdürebiliriz.yüzde yüz olur bunlar diyemem ama benim umudum var.sonuçta her takım birbirinden beter futbol oynuyor bu sezon ve her takım puanlar kaybediyor.

Her sene T.D getirisen böyle olur.Azda olsa umudum vardı ama şimdi kalmadı.Ligi tahminen 4. bitiririz.

Son 3 teknik direktörlerimize bakın;

Feldkamp,skibbe,bülent korkmaz..(cevat hocayı saymıyorum)

Adam gibi teknik direktör getir öyle heveslenelim.

Geçen yıl yaş kompleksine girmiş Feldkamp futbolculara aşırı otorite koyuyordu.Futbolcuları çok sıkıyor ve morivasyonlarını sağlayamıyordu.

Devre arasında transfer yapmak isteyen yönetime "transfere ihtiyacım yok" diyen skibbe vardı.futbolculara ne otorite koyabiliyordu nede söz geçirebiliyordu.Yönetim yardımcılarını kovdu,bu hala yüzsüzlükle orada oturdu.

ortasını bulamadılar.

Şimdi ise Bülent korkmazın saçma sapan hamlelerini izliyoruz.Otorite konusunda ortayı yakaladık fakat..

Hepsini geçtim,skibbe varkenki saçmalığa bakarmısınız? Teknik danışman önceki teknik dr kalliydi.yardımcı kısa mdönem teknik drmiz cevat hocaydı.Bunedir Allah aşkına burda mantıktan başka herşey var..

teknik direktörde bir lucescu bir gerets gibi adamlar olsa bu saçmalıkların son bulacağı kanaatindeydim.

Şimdi futbolcularına bakıyorsun; Bu takımda olmayı hakeden kaç futbolcu var? ;Arda,Kewell Baros,Servet,Ayhan,mehmet topal..değilmi ama? Diğerleri gibi birgün parlayan birgün sönen futbolculara ihtiyacı yok Galatasaray gibi bir takımın.

Meirayı beğenmiyordunuz evet doğru bende beğenmiyordum.Ama onun mevkisine Kewellı oynatacak kadar beğenmemezlik değildi bu.

9 yıldır avrupada başarıya aç bir taraftarız biz.bu 9 yılda avrupada hezimetlerde aldık ama yinede sesimiz kısılıncaya dek "SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN,ŞAMPİYON CİMBOM" diye bağırdık aşk ile.

Ve şimdi Galatasaray'ın eriyişini izliyoruz.Takımımız için herşeyi yapmaya hazır olan biziz,Aşk ile bağıran biziz,yenildiğimiz zaman ağlayan yine biziz.Acaba kaç futbolcu bizim gibi sevdalıdır bu formaya?Yada kaç yönetici..

Sadece sahaya futbolcusuz formalar çıksa,şeref triibününde sadece yöneticisiz kıravat ve takım elbiseler olsa sonuç böyle olurdu.

Ah Galatasarayım ah..

Ben bugün itibariyle şampiyonluğa inanmıyorum,böyle ruhsuz adamlarla hiçbir halt yenmez,yorgunluğu bir tarafa koyuyorum,Bülent Korkmaz Galatasaray'ı yönetecek bir T.D değil,bütün rakipleriniz puan kaybetmiş çıkan adam Kewell,giren oyuncu M.Güven! şaka gibi!

Matematik olarak şansımız varsa ben hala inanıyorum.15 günlük ara bize iyi gelecek bence.

Bu saatten sonra 2. olabilirsek çok şanslıyız

bazıları polyanacılık oynaya dursun hala ama asla bu takımdan bır basarı gelmes beklemesın kımse

özgür dönmez rengini belli et...

bazıları polyanacılık oynaya dursun hala ama asla bu takımdan bır basarı gelmes beklemesın kımse

hamburg maçında 2-0'dan sonra bir pozisyon kaçırdık net bir ataktı.o gol olsa ve turu geçsek acaba yine bu şekilde yazarmıydın

Geri
Üst Alt