TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Arkadaşlar bu maç bitti artık önümüze bakalım.En önemli iki oyuncumuzdan yararlanamayacağız(baroş devreyi kapadı ve keita en az 3 maç yok).Rijkard ne olur artık şu sakatlıktan çıkmış oyuncularımızı bucayla oynanacak kupa maçında oynat.Gerekirse A2 den cem sultanı dene bu maçta ama sakatlıktan çıkmış linderoth,serkan çalık gibi oyuncularımız ve yedekte pas tutmuş barış özbeki oynat.Sakatımız yok dedik ilk maçta nazar değdi hemde ciddi bir sakatlıkla.Rijkard'tan tek istediğim artık şu sakatlıktan kurtulmuş oyunculara şans tanıması.Biraz değişik yüzler görelim maçlarda

Bilica ve cristian a ceza gelmez arkadaşlar.Çünkü ikiside maçtan önce gerçekleşen olaylar.Futbolcuları maç dışı davranışlarıyladamı yargılayıp ceza veriyoruz?

Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor?

Maç topiğinde söyledim ama bugün belkide en az üzüleceğimiz şey puan kaybıdır. Tutup bu maçları karşı yakanın yaptığı gibi abartmaya gerek yok. Baros 2 ay yok deniliyor, Keita 3-4 maç ceza alabilir, stadda yapılan tüm çirkeflikler maalesef yine para cezası ile geçiştirilecek ve yönetimimiz sessiz kalacak, bu kırmızı kart Keita'nın oyununa kesinlikle etki edecek gibi duruyor ve en önemliside yeni taktik oturtmaya çalışan bir takım yola minimum kayıp ile devam etmelidir ki ben tam artık tam kadroyuz diye sevinirken bu eksiklikler taktiği oturtma süremizi gitgide artıracaktır.

Hadi herşeyi geçtim bugün Elano'ya Arda çıkıncaya kadar neredeyse pas atılmaması ve Elano ile Ayhan arasındaki o fuck off muhabbeti de bir hayli düşündürücüdür. İşte tüm bunlar olurken bizim takıma sahip çıkmamız gerekirken taraftarlar olarak biz saçmalamamalıyız aslında...

Valla Ermana helal olsun, süper konusuyor bugun.

Bilica ve cristian a ceza gelmez arkadaşlar.Çünkü ikiside maçtan önce gerçekleşen olaylar.Futbolcuları maç dışı davranışlarıyladamı yargılayıp ceza veriyoruz?

Maclar bittikten sonra ceza veriliyordu ama ?

biz taraftar olarak görevimizi yapıyormuyuz acaba maldininin korktuğu cehennemden eser yok şimdi bizde rakipleri korkutabilsek bizde böyle seviniriz tribünlerde birlik yok 2000 li yılları arıyoruz :mad:

erman çok fena dağıtıyor helal olsun ermana.bende çok merak ediyorum az önce foxda izledim bilica aydının kafasına direk yumruk vuruyor.keitaya 2 vereceklerse buna da aynını vermeliler.ayrıca sami yendeki maçta baroniye çok hoş bi karşılama bekliyorum.

Keita ağır tahrikten ötürü 3 maç civarı alır, 1 'i Bucaspor maçı olduğu için sadece 2 lig maçını kaçırır. (Sivas + Diyarbakır) Manisa maçında sahada olur.

o stadda rakibini provake etmeyip, boğaz sıkmayıp, boğaz kesme işaretleri yapmayıp, ölüm tehditlerinde bulunmayıp, ayak kırmayıp,top oynamak yerine holiganlığa soyunmayacak 11 tane delikanlı ! fenerbahceliyi toplamak ne kadar zorsa bu ayak oyunlarına sinirlenip kontrolünü kaybeden bir takımdan saçmalamamış oyuncu çıkartmakda o kadar zordur

bizim stadımızda olay olmaz diyen şuur yoksunu volkanın kadiköydeki her derbide kan gölüne dönen stadlarından hiç bahsetmiyorum bile

erman çok fena dağıtıyor helal olsun ermana.bende çok merak ediyorum az önce foxda izledim bilica aydının kafasına direk yumruk vuruyor.keitaya 2 vereceklerse buna da aynını vermeliler.ayrıca sami yendeki maçta baroniye çok hoş bi karşılama bekliyorum.

oooo hemde super bi karşılama olacak ama haksızlık yapmayalım hepsine yapacaz karşılamayı ee tabikide baroni bilica ve emreye özel ilgi va alaka da gösterilecek kimse merak etmesin

Feneri, tff ve hakemleri sert elestiriyor.

Keita kirmizi karti hakketti diyor ama o faulden önce macta cok haksizlik yapildi diyor ve keita da dogal olarak sinirlendi diyor.

Galatasaray fener gibi bir stad yapip, böyle baski altina almazsa feneri, fener hep 1 adim önde olur diyor.

O kanama (hakemin basi) sonrasi maci nasil baslatiurlar, inanilir gibi degil diyor. Keitaya atilan madde sonunda nasil olurda bir anons yaptirmaz diyor.

Penalti penalti degil diyor.

ilk gol ofsayt diyor.

fenerden adam olmayacağını hepimiz biliyoruz zaten biraz kendimizi düzeltmeliyiz her maç kendimize yeniliyoruz aşırı kazanma isteği malubiyet getiriyo :mad:

Feneri, tff ve hakemleri sert elestiriyor.

Keita kirmizi karti hakketti diyor ama o faulden önce macta cok haksizlik yapildi diyor ve keita da dogal olarak sinirlendi diyor.

Galatasaray fener gibi bir stad yapip, böyle baski altina almazsa feneri, fener hep 1 adim önde olur diyor.

O kanama (hakemin basi) sonrasi maci nasil baslatiurlar, inanilir gibi degil diyor. Keitaya atilan madde sonunda nasil olurda bir anons yaptirmaz diyor.

Penalti penalti degil diyor.

ilk gol ofsayt diyor.

Valla Helal, boyle adamlar nerde artik.

Keita'ya Kırmızıyı 4. Hakem göstertmiş!!

Ama bu Şerefli Aytekin Durmaz denen 4. hakem Elano'nun arkadan Boynunu tutmasına bişi göstertmiyor!!!

karlos dede en son yumruk yiyecek adam

s.engin

Erman bu akşam ınanılmaz derecede ıyı nıyetlı anlamıs degılım bunca zamandır bıze karsı sallayıp duran adam 180 derece donmus bıze karsı yapılmıs hatalara

Geri
Üst Alt