TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

Topa sahip olamazsak biteriz..Ama olursak bitiririz..Gerçekten ilginç maçolucak fark atabilirizd eyiyebilirizde herşey olur bu maçta..Çok gollü olucak bence..

Okulda iddaya girmediğim kalmadı. Pazartesi günü kantinin yarısı benim.

Okulda iddaya girmediğim kalmadı. Pazartesi günü kantinin yarısı benim.

Kantinin yarısı seninde o yarısını sen mi alırsın yoksa iddiaya girdiklerin mi alır onu bilemem. Abartmışsın bence.:)

Defansımızın temel sorunu şu birde küçük bi eleştiri yapmak istiyorum bu konuda;

Rakip takım atak yaparken yarı sahamızı geçtiklerinden itibaren iyi pres yapmıyor,Ceza sahasına iyice yaslanıyoruz.Buda rakip takım futbolcularına şut şansı ve rahat orta açma yada pozisyon kurma şansı tanıyor.Dün Ayhan'ı tanıyamadım resmen.İyi halinden eser yoktu.Sarp'ıda pek beğenmedim.Mehmet Topal zaten stoper oynadı.. Servette dahil olmak üzere,defansımıza ve ön liberomuzdaki bütün oyunculara güvenemiyorum. Dinamo maçında Rıjkaard'ın keşke Linderoth'u bi oynatsaydı.Hatta lig maçındada oynatsaydı diyorum. En azından belki formlu döner ve sağlam bi defansif adamımız olurdu.Bir umut işte.

Sıkıntılarımızdan biride pas hatası mevzusu bence.Genelde yine defansif futbolcularımız kaynaklı çıkan bu sorun atakların olgun olmaması sonucunu doğrabiliyor.Özellikle Sarp ve Ayhan dün bu konuda oldukça boldular. Ayağa pas yapma ve pas üçgencikleri oluşturmayı başarsak takım çok daha başarılı olurdu. Kendi yarı sahamızda yapılan cömert top kayıpları,zaten pek güvenemediğimiz defansı iyice zora sokuyor.

Ofansif açıdan ise süperiz diyebilirim.Dün pek gol yemeyen takıma karşı 4 gol attık ve çok pozisyona girdik. Hatta daha fazlada atabilirdik. Şahsi tercihim Kewell'ın ilk 11 çıkması.Elano becerikli futbolcu lakin agrsif geçecek maçta henüz oynayamayacağını düşünüyorum.Adam geçme konusunda biraz eksiklikleri var gibi. Keita'nın ise Fenerbahçe defansını çok zorlayacağına inanıyorum. Arda'danda asist bekliyorum.

Özetle bu maçta Galatasaray ve Fenerbahçe en az 1 gol atacak.yani büyük ihtimal ile bir taraf 0 olmayacak.

Fark mevzusuna gelince.Fenerbahçe havayı yakalarsa bu defansla bize Fark atabilir.Eğer biz havayı yakalarsak bu ofansif oyuncularımızla fark atabiliriz.Bol gollü geçecek.Fakat bizim dezavantajımız seyirci faktörü ve dengesiz oyun.yani 10 dakika iyi oynuyorsak 10 dakika kötüyüz.

Sonuç olarak Favori fenerbahçe fakat inşallah kazanacağız.Umudumuz elbette var.Beraberlik çok küçük bi ihtimal. İki takım futbolcuları ikili mücadeleler sonucu yüksek atmosferde birbirlerine saldırabilirler.Sarı kart bol geçecektir

arkadaşlar bence bu maça orta saha kalabalık tutulması lazım. Yoksa sıkıntı yaşarız. aklımda ve gönlümdeki kadroyu paylaşmak istiyorum :)

leo

sabri zan servet balta

keita topal barış elano arda

baros

keşke sağlam bi linderoth olsaydı fena olmazdı hani ama şükür en azından kadromuz kaliteli . bu sefer olacak gibi. yürekten inanıyorum. sadece istemediğim herhangi bir futbolcumuzun orasına burasına çarpıp topun kaleye girmemesi. her sene bi dandik gol yiyoruz. umarım bu sefer şans takımımızın yanında olur. her zaman söylüyorum rijkardd bereketiyle geldi diye. inşallah burda da devam eder. İyi günler renkdaşlarım. p.tesi ye inşallah mesaj patlaması yaparız :)

----------Leo

Sabri-Zan---Servet-Hakan

Keita--Mustafa--Ayhan--Kewell

-------------Arda

----------------Baros

2-6 alacağız uleyn!

Rahat kazanırız Keita dede carlosun kanadını e5'e çevirir bizede zevkten 4 köşe olmak kalır :)

bari bende yazıyım bi kadro :)

--------------leo franco-------------

sabri-----servet--------g.zan---------h.balta

--------barış-----M.TOPAL(en kilit adam:))--------arda turan

---keitaaaaaa------------------------------------------harry poter

----------------------Anakonda---------------------------------

Kaldı 2 gün.

Yüce Rabbimden tek dileğim bu sefer şans faktörünü bize versin veya en azından onlara vermesin. 10 yıldır izlediğim kıçımıza başımıza çarpıpo kaleye giren top görmek istemiyorum.

Oynasıılar atsınlar atamazlarsa da her gittiğmiiz gol olsun.

Bu macta alacagimiz en kötü skor beraberliktir!

kewelin fizik gucu hic bu kadar iyi olmamisti

fener macini keita degil kewel cozecek, keitaya cok odaklanacaklar

keita kewell arda hazırlar nonda veya baros bitirir.

Galatasarayın adının olduğu yerde galibiyetin kokusu vardır...

Galatasarayın adının olduğu yerde gerçekleşmeyi bekleyen muhteşem ilkler vardır...

Galatasarayın adının olduğu yerde idda vardır...

Galatasarayın adının olduğu yerde destan vardır...

Galatasarayın adının olduğu yerde şüphe yoktur inanç vardır...

Galatasarayın adının olduğu yerde ne olursa olsun sevgi vardır aşk vardır...

YÜREKLERİMİZ SİZİNLE ASLAN YÜREKLİLER....DİK DURUN ARMANIZIN HAKKINI VERİN YETER...

Bu sefer olur inşallah.

Daha önce söylemiştim..

Mustafa Sarp Galatasaray için yetersiz bir futbolcu..

Umarım Rijkaard onu derbide oynatarak hata yapmaz..

Daha önce söylemiştim..

Mustafa Sarp Galatasaray için yetersiz bir futbolcu..

Umarım Rijkaard onu derbide oynatarak hata yapmaz..

Valla söylemeyeyim diyorum da ben de Mustafa'dan biraz korkuyorum bu maç umarım derbiyi kaldırır.:o

Benimde en güvendigim isimlerden biri Mustafa Sarp. Korkusuz savasci adamim benim ya :D cok hirsli görüyorum kendisini bence mehmet Topal ile ikisi oynamali.

Mustafa Sarp mı savaşçı?..

Yapmayın yahu.. İkili mücadelelerin 1 tanesini bile kazanacağını düşünmüyorum..

Karşı Ezikoğlu Emre var.. Mustafa Sarp bu fizikle bu maçı kaldıramaz..

Mustafa Sarp tekrar diyorum Galatasaray için çok yetersiz..

İnşallah fenerbahçe maçında yedek kalacak..

Geri
Üst Alt