TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

Arda´yı fener maçı öncesi kenara almak Messi´yi Real Madrid maçı öncesi Guardiola´nın kenara alması gibi birşeydir benim gözümde

yapma Okan baba ya, Messi'nin oyununa yaklaşabilir mi Arda, Messi yeri geldiğinde şahsi ve adamı geçip golünü atıyor, garanti gibi bişey o.. Arda 3 attemptinden 2'si top kaybı.. adamı geçse bile yine atak %50 boşa gidebilir.. diğer hücumcuların temposunu çok düşürüyor.

yapma Okan baba ya, Messi'nin oyununa yaklaşabilir mi Arda, Messi yeri geldiğinde şahsi ve adamı geçip golünü atıyor, garanti gibi bişey o.. Arda 3 attemptinden 2'si top kaybı.. adamı geçse bile yine atak %50 boşa gidebilir.. diğer hücumcuların temposunu çok düşürüyor.

Ben Arda ile Messiyi kıyaslamadım yanlış anladın

Barca´nın şuan en önemli oyucusu Messi ise bizimde Ardadır

Ve Böyle önemli bir maç öncesi kenara alınmaz

naparsak yapalım nasıl oynarsak oynayalım hangi 11 le çıkarsak çıkalım yine yenilcez gibime geliyor. hatta barcelonayı komple transfer edip gs forması giydirip kadıköye çıkartsak yine yeniliriz. bu adamlara karşı şansmız tutmuyor ben bunu bilirim bunu söylerim. inşallah yanılırım. ben 10 yıldır alınan sonuçlardan sonra bu maça ümit bağlanmasını ve bu sefer yenicez söylemlerini , iddialı maç skorları verenleri pek anlayamıyorum, sanki 10 yıldır galip gelen bizmişiz gibi. adam gibi çıksınlar ciddi bir biçimde oynasınlar rakibi ezsinler bnm için yeterli. kişiliksiz şahsiyetsiz oyunu silik oyunu taraftar olarak hazmedemem ama mücadele ettikten sonra ilahi güçlerin yardımıyla kazanabilen bir fb yi görmek beni çok rahatsız etmez zira alıştık zaten bu durumlara. takımımdan tek isteğim bu. sonuç ne olursa olsun futbol nasıl oynanır göstersin şu eziklere. çünkü bu eziklerin tek amacı tek başarısı gs yi yenmektir. ama nasıl olduğunun hiç bir önemi yok. bizle yatıp bizle kalkıyorlar, yemiolar içmiolar gs konuşuolar, antu.com girip bakan bu söylediklerimi daha iyi anlar. o yüzden renktaşlar çok kafayı takmayalım bu eziklere, rahat çıkalım maçlara oyunumuza bakalım. tribünlere gülüp geçelim, çünkü başarı kıstasımız fb yi yenmek değil reali barcaları dize getirmek avrupada kupalar almak milletimizi sevinçten sokaklara dökmektir. birgün gelecek onlarda çok daha iyi kavrayacaklar bu durumu ama iş işten geçmiş olacak.

renkdaslar sabredin biraz az kaldi artik.cogu arkadas objektif olmaya calisiyo ve bunu yapan cogu arkadas yenilcegimizi dusunuyo ben size diyorum birakin herseyi yarini bekleyin gorun bakalim kim kimi yeniyo herkese iyi gunler

Arda 2, Baros 1

aziz yıldırımda Ardayı ayakta alkıslar

15.dk.da Arda gol atsın ne gülerim ya!Aziz 15 dk konuşayım Arda fenerli olur dedi ya,ondan.

Rüyamda 2-0 yendiğimizi gördüm ama nedense maçı izleyemedim rüyamda uyumuşum.. :D

Acaba tutması için maç saatinde uykuya mı dalsam? :D

İlk yarı 1-0 bitecek Arda'nın golüyle.ikinci yarı ne olur bilmiyorum :D

Rüyamda 2-1 yendiğimizi gördüm ben de iyice herkes maç havasına girdik sanırım artık kader bize güler inşallah. Bu arada Hıncalın açıklamalarını okudum da 6-0 unutulur daha çok yer Galatasaray diyor kendileri.

Herkes rüyasında görüyolan noluyor ? :D

Ben de rüyamda penaltı gördüm ama kim atıyordu,kaç kaçtı maç onu hatırlamıyorum.

B_5133_B_5078_b.jpg

spacer.gif

Maça Doğru: Fenerbahçe - Galatasaray

Galatasaray, Turkcell Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 25 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20:00. Maç öncesi iki takım hakkında son bilgiler, hava durumu, istatistikler…

Stadyum: Şükrü Saraçoğlu

Tarih: 25 Ekim 2009 Pazar / 20:00

Hakemler: Bünyamin Gezer, Serkan Gençerler, Tarık Ongün 4.Hakem: Aytekin Durmaz

Hava Durumu: İstanbul’da maç günü hava parçalı bulutlu, ortalama sıcaklık ise 21 derece.

TV: Digiturk (Lig TV)

İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray

Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı 9 maçta; 7 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 25 gol atan takımımız, kendi kalesinde ise 12 gol gördü. Galatasaray, şu an ligin en çok gol atan takımı konumunda.

Galatasaray’ın oynadığı 9 lig maçının tamamında kaleci Leo Franco ve Mustafa Sarp sahada yer aldı. Arda Turan ise 770 dakika ile bu iki futbolcuyu izledi. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, geride kalan maçlarda takımdan ayrılan Volkan Yaman ile birlikte 21 farklı oyuncuya görev verdi.

Ligde atılan 25 golü ise, 7 farklı oyuncu ağlara gönderdi. Nonda attığı 6 golle Galatasaray’ın en çok gol atan oyuncusu konumunda, aynı zamanda ligde gol krallığı yarışında birinci sırada. Baros ise attığı 5 golle, Nonda’yı takip ediyor.

Galatasaraylı futbolcular bu maçlarda 13 kez sarı kartla cezalandırıldılar. Ayrıca Galatasaray, bu sezon ligde iki kez penaltı vuruşu kullandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe 363. randevuda

17 Ocak 1909 tarihinde, şimdiki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu ''Papazın Çayırı'' olarak adlandırılan yerde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 100 yıllık ezeli rekabette, ezeli rakipler Pazar günü 363. randevuya çıkacak.

Geride kalan 362 maçta Galatasaray'ın 116, Fenerbahçe'nin 136 galibiyeti bulunuyor. Ezeli rakipler 110 maçta ise eşitliği bozamadı. Galatasaray bu maçlarda 462 gol atakerken, kalesinde ise 507 gol gördü.

Ligde 103. maç

Galatasaray ile Fenerbahçe 52. sezonunu geçiren lig tarihinde şimdiye dek 102 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray ligde 29 maçtan galip ayrılırken, 41 maçta ise Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligdeki 32 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray bu maçlarda rakip fileleri 101 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 132 gol gördü.

İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Kadıköy'de Fenerbahçe 4-1 galip gelirken, Ali Sami Yen Stadı'ndaki karşılaşma 0-0 bitmişti.

Son 24 maç

Ezeli rakiplerin 18'i lig, 6'sı da Türkiye Kupası olmak üzere son 24 randevusunda hakemler toplam 21 kırmızı, 138 de sarı kart kullandı. Öte yandan, ezeli rakipler arasında Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yapılan son 6 maçta hakemler toplam 10 kırmızı, 40 da sarı kart çıkardı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki son 24 maçta alınan sonuçlar şöyle:

2000-2001

Galatasaray - Fenerbahçe: 0 - 0

Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1

Fenerbahçe - Galatasaray: 4 - 4 (Türkiye Kupası)

2001-2002:

Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 0

Fenerbahçe - Galatasaray: 1 - 0

2002-2003:

Fenerbahçe - Galatasaray: 6 - 0

Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 0

2003-2004:

Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 2

2004-2005:

Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 0

Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 1 (Türkiye Kupası)

Fenerbahçe - Galatasaray: 1 - 0

2005-2006:

Galatasaray - Fenerbahçe: 0 - 1

Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (Türkiye Kupası)

Galatasaray - Fenerbahçe: 3 - 2 (Türkiye Kupası)

Fenerbahçe - Galatasaray: 4 - 0

2006-2007:

Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 2

2007-2008:

Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 0

Fenerbahçe - Galatasaray: 0 - 0 (Türkiye Kupası)

Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 1 (Türkiye Kupası)

Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 0

2008-2009:

Fenerbahçe - Galatasaray: 4 - 1

Galatasaray - Fenerbahçe: 0 - 0

Fenerbahçe

Geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Louis Aragones'in takımadan ayrılmasıyla, Fenerbahçe'de göreve Alman teknik Christoph Daum getirildi. Geçen sezon Fenerbahçe ligi topladığı 61 puanla 4. sırada tamamlamıştı.

Fenerbahçe bu sezon Turkcell Süper Lig’de 8 galibiyet ve bir mağlubiyet elde etti. 18 gol atıp, kalesinde 5 gol gören Fenebahçe ligde birinci sırada bulunuyor.

Fenerbahçe lig maçlarında 20 farklı futbolcuyla sahaya çıktı. Kaleci Volkan ve Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni 9 maçın tamamında sahada kalarak en çok forma giyen oyuncular oldular. Bir başka Brezilyalı Bilica ise 9 maçta da sahaya çıktı ve 721 dakika ile en fazla süre alan üçüncü oyuncu oldu.

Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe'nin en golcü oyuncusu attığı 4 golle Semih oldu. Semih'i attıkları 3'er golle Alex, Kazım ve Guiza takip ediyor. Fenerbahçeli futbolcular bu sezon 26 kez sarı, bir kez de kırmızı kartla cezalandırıldılar.

Maça Doğru: Fenerbahçe - Galatasaray - 24.10.2009 12:45 (TURKCELL S. LİG) / Galatasaray.org

oktayk.JPG

"Metin ve Ötesi"

18 Aralık 1960'ta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Metin Oktay maçın hakemi Semih Zoroğlu'na takım arkadaşı Ergun'un oyundan atılması üzerine verdiği tepki böyle. O tepkiye kadar maçta 2 golü bulunan Metin 2 gol daha atarak derbide attığı 4 gol ile Galatasaray tarihine geçmişti. Fenerbahçe'nin o maçtan 19 sene önce aldığı 6-1'lik skordan sonra gelen bu 5-0'lık maç tarihin en unutulmaz derbileri arasına girmiştir. Halit Kıvanç'ın o maçı anlatan maç yazısının başlığı ile bitirelim post'u. Metin ve Ötesi.

Jesus Almeyda: Metin ve �tesi...

:)

Bende gördüm:)

Baştan 2-0 öne geçiyorduk sonra 4-2 yapıyorlardı, 10 dakikada 2 gol bulduk ve 4-4 yaptık skoru...

Son 10 dakika da Arda gol attı 5-4 oldu.O anda bağırmaya başlıyordum galibiyet geldi sevinciyle ama 90+ da gol attılar 5-5 bitti maç ve uyanmışım:)

Bende gördüm:)

Baştan 2-0 öne geçiyorduk sonra 4-2 yapıyorlardı, 10 dakikada 2 gol bulduk ve 4-4 yaptık skoru...

Son 10 dakika da Arda gol attı 5-4 oldu.O anda bağırmaya başlıyordum galibiyet geldi sevinciyle ama 90+ da gol attılar 5-5 bitti maç ve uyanmışım:)

Senin rüyana kalp dayanmaz be!

Geri
Üst Alt