TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

Kalkar kalkmaz giydim mor formayı maçı bekliyorum ama zaman bir türlü geçmiyor. Ya sabır ! :D

10 saat 10 dakika var maça :D

Olası bi mağlubiyette forum inşallah yangın yerine dönmez geçen haftaları hatırlıyorum da yok balonumuz patladı felan baya saçmalayan olmuştu inşallah maçı alırızda bunlar yaşanmaz

Futbolcular özellikle Türk futbolcular bu maçtan psikolojik taraftar baskısı açısından çok etkileniyorlar.

Ama bir Kewell bir Elano bir Baros bir Keita öyle değil..

Tek korkum zaten normalde sürekli hata yapıp topu yarı sahamızdan çıkartamayan Türk defansif oyuncularımızın Taraftar baskısına düşerek erkenden 2 gol yemeleri.Çünkü eğer öyle olursa bizde sistem denen birşeyin kalması zor.İleri uçtaki kaliteli futbolcularımızda bu psikolojik çöküntüye uğrayabiliir ve hatta fark bile yiyebiliriz.

Amaaaa..

Eğer Rıjkaard defansı sıkıca uyarıp motivasyonu sağlayabilmiş ise.Onlar gerçekten tribüne kulaklarını tıkayabilirlerse,Zaten atmosferden çok etkilenmeyecek olan Ofansif yabancı futbolcularımız motivasyon ile bir havaya girdiklerinde ,Fenerbahçenin Geçen haftaki gibi kalitesi düşük ofansif oyuncularına ne derece boyun eğdiklerinide görünce,Fark atmamamız içten bile değil..

Yani anahtar kelime,bu maçın skorunu belirleyecek olan kısım;Galatasaray defansı..

heyecandan uyuyamadım. Şimdi pes yapıp feneri şimdiden ezmeye başlayım :D:D

Fizik olarak Fener son 70 dakikada bitiyor birkaç haftadır.Ayrıca Steau maçında 90 dakika yoruldular ve yolculuk yaptılar.Biz 90dakika koşabilecek takımız hafta içi maçını İstanbul'da oynadık ve son 30 dakika düşük tempo yaptık ayrıca Baros,Arda,Ayhan,Keita,Sabri dinlendi.

-------------------------------
LeoFranco_B.jpg

SabriSarioglu_B.jpg
-
GokhanZan_B.jpg
-
ServetCetin_B.jpg
-
HakanBalta_B.jpg

AbdulKaderKeita_B.jpg
-
MustafaSarp_B.jpg
-
AyhanAkman_B.jpg
-
ArdaTuran_B.jpg

----------------------------------
ElanoBlumer_B.jpg

-----------------------------------
MilanBaros_B.jpg

en iyi kadroda bu olacaktır zaten arda solda olursa sol kanatta ofansif yetersizliğimizde azalmış olur...

Zaman geçirmek isteyen üyelerimizin dikkatine; :D

Pes, Football Manager, CS. Çook güzel zaman geçirme araçlarıdır. İyi forumlar. :D

Ben zaman geçmesi için Silkroada giriyorum Babel açılırsa

İnşallah dolu değildir ya

Forumdan maçı beraber izleyenler olacak mı :)

Gooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll

Prova yapıyorum :D

Maç 8'de ama biz yerimizi 6'da alacağız. İnşallah ezik taraftarda biraz erken gelirde maça kadar onlarla dalga geçip zaman öldürürüz. Adamları kendi avrupa ligi maçlarında bile rahat bırakmıyor bizim taraftar. :D

Geri
Üst Alt