TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

26. dakikada Baros ile ilk golümüzü atacağız.

Necati Şen

Yunus Emre Aslan

Teşekkürler :)

Nası değiştircez dns ayarlarını ?

Başlat-Denetim Masası-Ağ bağlantıları-

Daha sonra Yerel ağ bağlantılarına sağ tuş yap- Özellikler-

Karşına çıkan ekranda ortada bi yer var 1.sinde Microsoft ağları için işlemci diye. onun yandaki cubuğundan tutup sona getir. İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) yazar. Ona çift tıkla.. Karşına çıkan ekranın en alt kısmında

Aşağıdaki DNS Sunucusu adreslerini kullan yazar. Oraya verdiğim DNS ayarlarını gir.Tamam'a bas. Diğer ekranda da Tamam'a bas. Kolay gelsin. Uzun oldu ama takıldığın yer olmasın diye.

Ulannn çok pis heyecan sardı ya.

Bakalım neler olacak maçta.

Yensekte yenilsekte taraftar her zaman arkasında Galatasaray'ın..... Bunu bilsinler yeter.

Yenersek süpeer olur ama,

tüm sezon 1 maça bağlı değil bunuda unutmayalım. Ayrıca biz yenersek süper olur, yenilirsek bizim açımızdan bişey değişmeyebilir. Ama Fener yenilirse tahminim çok pis moral bozukluğu olacaktır ve yenilgilerde devam edebilir.

Rijkaard,Neeskens,Kewell,Arda,Keita,Elano,Baros,Mehmet,Sabri,Ayhan,Hakan,Servet,Gökhan,Leo,Caner,Aykut,Mustafa,Linderoth,Uğur,Barış, diğerleri ve TARAFTAR...

Hadi aslanlar GÖSTERİN ARTIK KIRIN ŞU ZİNCİRİ... YENELİM ARTIK HAYDİ !!

Ilk derbi: Galatasaray 3-0 Bjk

Ikici derbi: Galatasaray 4-3 TS.

Ücüncü derbi: Fener 0-5 Galatasaray.

InsAllah böyle olur :)

Başlat-Denetim Masası-Ağ bağlantıları-

Daha sonra Yerel ağ bağlantılarına sağ tuş yap- Özellikler-

Karşına çıkan ekranda ortada bi yer var 1.sinde Microsoft ağları için işlemci diye. onun yandaki cubuğundan tutup sona getir. İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) yazar. Ona çift tıkla.. Karşına çıkan ekranın en alt kısmında

Aşağıdaki DNS Sunucusu adreslerini kullan yazar. Oraya verdiğim DNS ayarlarını gir.Tamam'a bas. Diğer ekranda da Tamam'a bas. Kolay gelsin. Uzun oldu ama takıldığın yer olmasın diye.

Teşekkürler. Hallettim :)

keita-nonda-ksmpasa-5.jpg

Kadıköyde zenci şov görmek istiyorum

Bugün fenerin elindeki son kaleyide alacağız. Kadıköy serisi bozulacak. Savunacakları hiçbirşey kalmayacak. Haydi Aslanlar size güvenim %100. 99 bile değil fenerin kazanmasına ihtimal bile vermiyorum. Herşeyden önce asıl orjinal El Clasico'larda tarih yazmış Rijkaard başımızda. Fener maçı onun için çerezdir. Barnebeu'da Real'i rezil etmişliği var. Kadıköy'de feneri rezil-i rüsva eder. Haydi Rijkaard, Haydi Arda, Haydi Baros, Haydi Keita, Haydi Elano, Haydi Kewell, Haydi Sabri HAYDİ GALATASARAY!!!!!

Bu maçtan dilediklerim,

Takım sakin oynasın; özellikle Arda, Ayhan ve Sabri. Sert faul yesek bile karşılık vermeyelim. Sinir harbi Fenerbahçe'ye yarıyor.

Keita mümkünse gol atsın. Sabri sırf kamuoyunun ağzını kapatmak için gol atsın. Ama gol atacağım diye takım oyunundan taviz verip gelen her topta şut çekmesin.

Franco sağlam dursun.

Arda, Baros'un üzerine daha çok oynasın.

NTV spor 7-0 yendiğimizi söyledi. Angutlar hala inkar etsinler :D:D:D

Hadi renktaslarim insallah bu sefer olacak. EGer yennersek var ya butun Amsterdammi alt ust edecegizzz.:ka19:

Ntvspor'da derbide en farklı galibiyet olarak Galatasaray'ın 1911'de kazandığı 7-0'lık maçtan söz ettiler.

Bu maç uydurma diyenlere selam olsun... :)

sabri-derbi-kucuk.jpg

şunları oyyyllee bi yenelimkiii sus pus olsun mosmor olsunlar istiyorum.ama biliyorumki yinede suspus olmazlar bildigimiz gibi tipik taraftarı yine eglayacak bişeyler bulurlar

-hani maç günleri light forum olacaktı-

Geri
Üst Alt