TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Defansın 4ünü topla bir adam etmez,Ayhanın futbolu bırakma vakti gelmiş,Arda şimarmış,Elano ise tam bir hayal kırıklığı.

Tebrikler.Bütün hafta bu maçı bekledik sonuca bak.Yeter be! 10 oldu

Olay bu kadar basit değil. Orta saha topu tutamıyor, defansa dolayısıyla çok sık top geliyor. Fener 'in Kadıköy deki üstünlüğü bas bas bağırdığımız kapsamda bu idi. Orta saha agresif oynayarak bizim forvetle bağlantımızı kesiyor. Bunu ne kadar anlatsak boş, Rijkaard 'ın da bunu yaşamış olması gerekiyordu demek ki, artık gereken önlemlerin ne olduğunu daha iyi anlamıştır, seneye gerekli dersleri alır.

Bunu yaşamış tecrübeli oyuncularımızın anlatmasını umardık ama gördük ki onların (başta Arda) kendini frenlemeye mecali yok. Keita ise korktuğumuzu başımıza getirdi, gereksiz sarı ve kırmızı kart gördü.

Aydın Yılmaz'a da bir laf: Bırak koçum Galatasaray'ı sen, senden ancak anadolu topçusu olur. Git İbb'de oyna. 3 senedir patlama yapacaksın sözde. Bu takımın futbolcusu değilsin sen. En kritik yerde o topu o şekilde dağa taşa yolluyorsun ben Galatasaraylıyım deme kendine.

Sende aynısını yap

Maç gitmiş aydın daha ne yapsın

YAZIKLAR OLSUN YAA!!

YETER YAAA!!

OYNAYACAĞINIZ TOPUNN

Bukadar olmaz yaa!

Bu taraftar bu kadar Ağlatılmazz yaaa!

Yeterr yaaa!!

bugüne kadar keita keita diyenler 1 hareketle adamı yerin dibine niye sokuyorsunuz ?

Aydın Yılmaz'a da bir laf: Bırak koçum Galatasaray'ı sen, senden ancak anadolu topçusu olur. Git İbb'de oyna. 3 senedir patlama yapacaksın sözde. Bu takımın futbolcusu değilsin sen. En kritik yerde o topu o şekilde dağa taşa yolluyorsun ben Galatasaraylıyım deme kendine.

ben bunu yaklasik 1,5aydan beri diyorum

aydin bizde oynayacak bi oyuncu degil

kovulmali bence

daha kac kere sans verilcek bu cocuka artik biktim ya onu sahada izlemekten

e artik yuh desem kizginsin patlarsin ama birazda makul cümleler kurmak gerek..atilan 3 gol kacirilan 3 net gol pozisyonu hala ondan bundan dem vurmak niye... bide tebrik edebilme olgunlugu olsa!! kötümü olur?

1.golde ofsaytı verse belki bi daha gol olmayacak bilemezsin onu geçtim 2.golde penaltıyı vermese belki 1-1 olacak.

Hepsini geçtim 3.golü zaten maçı bıraktıgımızdan yedik.

Kaçan pozisyonlardan bana ne,tabelaya mı yazılıyor. Benim tebrik edebilme olgunluğumu sen mi ölçüyorsun? Ne kadar tanıyorsun. Belki başka bir maçta etmişimdir hakkıyla kazandıklarında? Dandik dandik konuşmadan önce karşındakini tanıyormusun onu bir gözden geçir!

Fenerbahçe hak etti kazanmayı. Tebrik ederiz.

Bundan sonra 6 yabancı hakkımız varsa FB stadında 6 yabancıyı da görmek istiyorum. Türk futbolcuların bu kadar etkileneceğini Rijkaard da düşünmedi heralde.

Arda sahada yoktu, kardeşim Arda; Metin Oktay falan olamazsın bu şekilde.. Kendini bu maçlarda belli edip sorumluluk alacaksın, süperstar böyle olunuyor.

Baros'un erken sakatlanması Rijkaard'ın oyun planlarını bozdu.

Ayhan ve Mustafa Sarp etkin oynayamadığından dolayı orta sahada üstünlüğü tüm maç boyu Fenerbahçe'ye verdik.

Carlos, profesyonelce Keita'yı attırdı.

Nonda, beklediğimiz kadar top tutamadı.

Aydın'ın o topu ağlara atamaması son umutlarımızı da tüketti.

1.gol ofsayt

2.gol penaltı yok

keitanın kırmızısında düdüğü 10 dakka sonra çalmasa keita atılmayacak. Faulü çalması için Carlosun donunu mu indirmesi lazımdı?

hocam penaltı penaltı golde ofsaytmı bilmiorm tam ama olsa ne fark eder çok iyi oynadık pozisyona girdikte hakemmi kesti.keitanın pozisyonda hakemin suçu yok

Hıncal ne dediyse çıktı, bu ayıp bize yeter... :mad:

Maçı sinirlenirim diye izlemedim..

Arkadaşımlar telefonda görüştüm..

Ayhan'ın maçı aleni sattığını söylüyo?Doğrumudur renkdaşlar?

Topa sahip olmak , pas yapmak , rakip sahada baskı kurmak , atak yapmak vs. vs. bunların hepsini yapabilirsiniz ama golü bulamazsanız bu yaptığınız tüm olaylar sonuçlanamaz. Bugün belki de gol atmak dışında herşeyi yaptık , ama gol atamayınca yenemezsiniz. Çok iyi oynuyoruz muhabbetini geçiniz artık , çok iyi oynayan takım ne yapar ne eder mutlaka gol atar skor olarak öne geçer.

Admİnler neredesİnİz burasi ne adam neler dİo yaziklar olsun

bu herİfİ forumdan İhraÇ edİn

Sende aynısını yap

Maç gitmiş aydın daha ne yapsın

3 senedir patlama yapacak olan paraları götüren adam ben miyim Aydın mı. Benim Galatasaraylılığımı kimse sorgulayamaz. Aydın efendi 2 maç oynasın götürsün trilyonları oh ne ala. Öyle futbolculuğu bende yaparım. Hatta o şekilde topu çok güzel dağa taşa vururum.

Fenerlilerde de o olgunluk olsa(ki yok),ve bizi yendiklerinde kupa kaldırmış gibi sevinmeseler,kendilerine uygulanmasını isterken bize karşı tam tersini yapmasalar belki olur.

Arkadasim ben koyu Fener'liyim ve bu gün GS yense idi büyük harflerle tebrigimi yazicaktim buraya zor olanda bu zaten bunu yazabilmek kendi hirsini enfailini köreltip ona hakim olabilmek...yendik tebrigi bekliyorum....

Klasik bir Mac..10 Yildir ayni senaryo okudugum kadariyla. Okudugum Kadariyla diyorum cünki Maca bakmadim. Olacaklari biliyordum..Bence 4-5 Fark yemedigimize sükür bile edebilirsiniz...Ben Maca bakipta Moralimi sinirimi bozamam...Bizler Galatasaray icin yeri geliyor moralimizi bozuyor hatta baazen arkadaslarimizin kalbini kiriyoruz ama Futbolcularimiz surada bizim icin akli selim bir Futbol cikarmiyorlar...onun icin ben artik bakmiyorum Kadiköyde oynanan Fenerbahce maclarina...Cokta iyi yapiyorum..

Cünki Maci birak orada yapilan cirkeflikleri gördükce dayanamiyorum...

Arda´dan sikayetci oldum, Ayhandan, Mustafa Sarp dan ve Mehmet Topal dan ve okudugum kadariyla Ayhana Futbolu birak yazan bile vardi....Arda´nin simdiye kadar Hangi fenerbahce macinda iyi oynadigini zaaten bilmiyorum..

Rijkard´in Baris Özbek fobisini haala cözemedim..Kosan bir Baris Emre ve Baroni ye karsi gelebilirdi...

Hakem, Federasyon diyorsunuz bosuna demeyin cok klasiklesti cünki bosu bosuna Aziz Yildirim 3 Sampiyonluk üst üste vaad etmez....

Tebrik ederim medya, yine basardiniz, hayirli ugurlu olsun her seyi yaptiniz bu Galatasaray´in yine kazanamamasi icin...

Haa Unutma Medya...Kadiköyde hic am hic Olay olmadi hatta olmazda...Bu Aksam yasananlari cabucak örtbas yapin yoksa Aziz Baskaniniz sizi ..... anladiniz onu..

Son Sözüm Futbolculara....Yeter be Yeter bunca insan´i üzmeye hakkiniz yok..Bukadar zormu Kadiköyde Berabere dahi kalmak..??

Herseye Ragmen biz Dogru yoldayiz, meyvelerini ileride alacagiz su mac icin Ümitsizlige kapilip Takimi yerden yere vurmayin...Nede olsa Maalesef alisikn oldugumuz bir durum Kadiköyde yenilmek....

Simdi bekleyin Cezalari...Sanmayin fenerrbahce Yüklü bir Ceza alacak....Mac basinda Arda´ya ve Galatasaray´a Koro Haalinde Küfür edildi 3 dakika boyunca...ama bos Kadiköyde Küfür yok..!! Yabnci madde atilmaz..bakmayin siz Keita Sovmen´dir, o Hakemin kafasini Galatasaray Taraftari yaralamistir....Kadiköy bir Cennettir...

Arda Turan ceza alacak en az 1 Mac....Keita alacak 4 mac indirilecek 3 Maca...

Federasyon Görevini basariyla sürdürüyor Tebrik ederim..

Arkadaşım ağzını bozma; herşeye rağmen formandaki armaya bağlı kal; Galatasaraylılık budur. Bizim Aşkımız Beyoğlu'nda başladı; Kopenhag'da büyüdü; KADIKÖY'de biterse yazık olur. O yüzden Fenerbahçe'nin bizi yenmesi 3 puandan başka birşey kaybettirmez.

Malesef 10.yılda,ligin 10.haftasına 10 numaralı alexin oyunlarıyla maçı kaybettik..

Yani şu garip istatistiklerin bizi bulmasıda o kadar koyuyorki bana anlatamam..

Abdullah taşan kardeşimin söylediği son dakka golleri olayınada katılmamak elde değil.

10 yıldır ruhsuz oynarsan ve kafanı maça değilde geçmişe takarsan olacağı budur.

Maç başlamamış ,ısınma için sahaya çıkmışsın gidip barani ile dalaşıyorsun.Maç başlamadan zaten takımın stresli ve gergin olduğu belliydi.Stad,taraftarlar ve fenerli oyuncuların psikolojik olarak her türlü şeyi kullanacakları belliydi ve bizler buna gene yenildik.

Maç başlamış 5-6.dakikadan sonra takım kazanamaz diyorsunuz.Atak olan fener,gol atan fener oluyor.Fener kadıköyde bizi yenmeyi istiyor,ne kadar kötü olsalarda saldırıyorlar,saha dışı etkenleri iyi kullanıyorlar.

Bize gelince her türlü tahrike kapıldık.Baskılara boyun eğidik.

Haftalar boyunca bu keita bu carlosa çimleri yoldurur dedik ne çıktı..

Arda 10 numara oynar dedik ama sahada ne yaptı..

Takımımız iyi arkadaşlar ama kadıköyde fenere karşı kötü..

Bir maçı istemesseniz ,hırslı oynamassanız şu fenerle 10 kez oynasanız sonuç değişmez.

Bir sözümde teknik direkötör reijkarda;

Reijkard bir değişim için geldi bize ve hala destekliyorum ancak bu maçda geçmiş sıkıntılarımızı yine tekrar etmemiz ve aynı hataları yapmamızın önüne geçememesini yadırgıyorum.Bloklar arası inanılmaz açıklar var ve fener bu açıkları iyi kullandı.Mesefeler uzayınca otomatikman bloklar arası bağlar koptu ,bu sıradada alex ve baroni ileriye çok top attı.Kazım ise forvet olmamasına rağmen inanılmaz posizyonlar yakaladı.

Reijkard bloklar arası mesafaeyi kısaltmadıkça ve defansdaki tandemi oturtmadıkça ankaragücü ve kasımpaşa maçlarında olduğu gibi fener maçındada tekrar gördüğümüz sıkıntıları yaşarız ileriki maçlarda.Lig daha bitmedi,maç öncesinde dediğim gibi bu fener daha çok maç kaybeder ancak bu maçın sonucu ve futbol anlamındaki verdikleri malesef reijkardın imajını zedelemişdir.Bunları maçdan hemen öncede dile getirmişdim.

İşin gerçeği ben ali samiyen maçınıda beklemiyorum zira bu kafayla biz o maçıda alamayız.

Ligde az maç kaybedip eksikliklerimizi ama çalışarak ama transfer ederek düzeltmek zorundayız.Elbetteki lig bitene kadarda fenerli arkadaşlarımızında bolca laf yiyerek hayatımızı idame ettirmeliyizde..

Geri
Üst Alt