TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

3 senedir patlama yapacak olan paraları götüren adam ben miyim Aydın mı. Benim Galatasaraylılığımı kimse sorgulayamaz. Aydın efendi 2 maç oynasın götürsün trilyonları oh ne ala. Öyle futbolculuğu bende yaparım. Hatta o şekilde topu çok güzel dağa taşa vururum.

Git yap o zaman

Aslında Kalli olayı çözmüştü. Bunu Rijkaard'ı eleştirmek için söylemiyorum ama ne yaparsak yapalım Kadıköy'de oyun kuramıyoruz, kendi oyunumuzu oynayamıyoruz. Kalli kupa maçı için 2. kez Kadıköy'e gittiğinde mücadele üzerine kurulu bir takım çıkarmış ve eksik olmasına rağmen o kadro Kadıköyde galibiyeti kaçırmıştı. Rijkaard'da durumu gördü artık kupada falan eşleşirsek birşeyleri değiştirebilir diye düşünüyorum. Gerçi bu tip büyük hocalar kendi oyunlarından pek taviz vermezler ama...

1.golde ofsaytı verse belki bi daha gol olmayacak bilemezsin onu geçtim 2.golde penaltıyı vermese belki 1-1 olacak.

Hepsini geçtim 3.golü zaten maçı bıraktıgımızdan yedik.

Kaçan pozisyonlardan bana ne,tabelaya mı yazılıyor. Benim tebrik edebilme olgunluğumu sen mi ölçüyorsun? Ne kadar tanıyorsun. Belki başka bir maçta etmişimdir hakkıyla kazandıklarında? Dandik dandik konuşmadan önce karşındakini tanıyormusun onu bir gözden geçir!

Ayıptır yaa bu hakemlerle nolurki bu ligde! Neyi tebrik edicez anlamadım hasta hasta konuşmayın renktaş katılıyorum söylediklerine:mad:

Maçı sinirlenirim diye izlemedim..

Arkadaşımlar telefonda görüştüm..

Ayhan'ın maçı aleni sattığını söylüyo?Doğrumudur renkdaşlar?

Özetle; Sadece forması çıksa o kadar kötü oynamazdı.Armadan ötürü.

Ya zaten belliydi kaybedeceğimiz 9-10 sene daha kaybederiz ondan sonra beraberlik gelir yada galibiyet bana öyle geliyor sanki

Geçmiş olsun. Olur böyle şeyler. Fenerbahçe agresif oynadı. İlerde sadece alex ve kazımla pozisyonlar buldu. Bizim tek bir pozisyonumuz bile yok. Ayhan'a nasıl bu kadar sallanıyor anlamıyorum, en iyi adamımızdı bana göre. Kanatlara attığı ters toplar bile yeterli bunun için.

Satsa bu kadar kötü olmazdı. Ben bu büyü işine inanmaya başladım. Benim bir akraba var manyağın teki onun vardı bir tanıdığı bozdurtcam ona.

Biz Beşiktaş'ı son 11 yılda 1 kere yenmişiz bizde inönü sendromu mu var? veya 2 senedir Eskişehir'i yenemiyoruz Eskişehir bizden büyük takım mı?fenerbahçe yenilgileri sadece şanssızlık.Takım aslanlar gibi savaştı bu hakemle bu kadar oynanırdı.

Evet satmış diyorlar.Kulislerde konuşulan o.

Sorduğun soruya sen inanıyor musun acaba? :rolleyes:

Baroşun hesabını kim verecek

Arkadasim ben koyu Fener'liyim ve bu gün GS yense idi büyük harflerle tebrigimi yazicaktim buraya zor olanda bu zaten bunu yazabilmek kendi hirsini enfailini köreltip ona hakim olabilmek...yendik tebrigi bekliyorum....

Peki..Olmayan penaltıdan ve ofsattan gol atarak yendiğiniz için ha bi de 3 gol kaçırdığınız için hakeme ve size tebriklerimi sunuyorum.Kendi takımımın sivas maçına kadar bu moral bozukluğunu atmasını umut ediyorum.

şu forumda ayhan ı övüpte barış ta futbol zekası yok diyenin alnını karışlarım!!küfürü basarım forumdan yol alırım.beynini yediğimin ayhanını gördünüz işte.başkası olsa dağıtmıştık feneri

Boşverin Şampiyon biziz !!

Ali SAmi Yen de emin olun Keita - Arda ve Arakdaşları bu lekeyi yerde bırakmıcak..!!

TFF görevini yapmanın mutluluğu ile rahatladı.

Bizim takim acayib korkmus fenerbahceden inanilir gibi degil yani. Ayhan ve Arda nin hangi fener macinda iyi oynadigini bana söylüyebilen buradan cikarmi merak ediyorum. Bu kadar stress yapmaya hic gerek yoktu, feneri o kadar gözümüzde büyüttükki.. gördünüz Daum nasil defans yaptirdi adamlara KORKAK anti futbol oynadi fener bize karsi ama neticeyi aldilar tebrik ederim.

özelikle Ayhan icin bir parantez acmak istiyorum: o kadar amatörce oynadiki (herzamanki gibi) ve rakip takimin futbolculari bunu öyle güzel analiz etmislerki her topta bastilar Ayhana pres uyguladilar, cogumuzun begenmedigi sarp bile baski altinda toplarini kaybetmedi ama Ayhan efendi her sene ayni olayi tekrarladi (birak artik Ayhan sanada yazik bizede) Adamlar top oynamadan goller attilar bize tek PRES yaparak yemin ediyorum iki top yapmadilar sadece presle golleri buldular ki cogu goller hatali hakem kararlari ama yenilince bunlar hic umrumuzda bile olmuyor hakemin hatalari..

burda bizim takimda bir kac tane kazma futbolcumuzun oldugunun ispatidir nasil 90 dakika Ayhana dayanabildi Rijkaard anlasilir gibi degil. sok iceri mehmet topali barisi ama Ayhani cikar abi cikar.

Bu adamlara karsi inanin sansimiz yok ben buna inaniyorum.. attiklari goller her sene ayni resmen kopyasi ya olmaz böyle birsey. ilk golün aynisini alex bir kac sene evvelde atmisti resmen aynisi yine oldu uyuyor bizim defans UYUYOR.. kimse bana Hakan baltayi savunmasin sigara ictiginden beri dökülüyor bu futbolcu kardesimiz... ikinci gol her kadiköy maclarinda yaptigimiz hatalar zircirlemesi sonrasi geldi sonunda penalti bile olmuyan bir penaltiyle yedik golu yine top oynamadan atilan bir gol fenerbahce adina. ucuncu golde kirmizi yedikten sonra ve KENDI kalemize attigimiz kacinci gol bu kadikoyde ben sayisini kaybettim.

Isin özeti adamlar top oynamadan bizi yeniyor top oynasa tarihi fark atacaklar dusunun yani.

bu 4 kelime kadikoydeki maclari özletler sanirim.

1. Kendi Kaleye gol

2. Bsitçe top kaybi ve gol

3. Penalti

4. Ofsayt ama yinede gol

Ben bir daha kadikoydeki maclara bakmiyacam buna kesin karar verdim saglima zararli abi bakmiyacam. real madride oynariz aliriz ama kadikoyde oynuyamiyorlar iste bunun izahi yok adamlar show yapiyorlar bizim macta bizde tek birsey yapabiliriz bunu durdurmak icin oda MUCADELE etmek sadece bu ama yapamiyoruz maalesef.

yazi biraz uzun oldu kusura bakmayin herkese iyi geceler.

Keitaya kiziyor Rijkkard, ben uyyarmistim diyor Keitayi ve oburkuleri. 10 kisi kalmasaydik belli cok farkli olurdu belki diyor. Ijkaard Keitaya baya kizgin.

Hakan Balta

Alkışı hakeden tek Galatasaraylı

Peki..Olmayan penaltıdan ve ofsattan gol atarak yendiğiniz için ha bi de 3 gol kaçırdığınız için hakeme ve size tebriklerimi sunuyorum.

Sinirin anlasilabilir... körelttin su an Tesekkürler...

Geri
Üst Alt