TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Leo Franco Ayhan bırakın bu kutsal formayı çekip gidin.Geldiği günden beri 20 küsür maç oynadı bir tane olumlu haraket yok.Saçma sapan haraketler topu uzaklaştıramıyorsun bari taca at.Tafferel'den sonra kalecimiz yok malesef.Nerden bulup alıyoruz böyle tuhaf adamları.De Sanctis-Leo bakalım daha bunlar gibi kimleri göreceğiz.

Bakalim Fener'e ceza gelecekmi? Maçtan önce baroninin itmesi.. maç içinde gokhanin elanoya saldirisi.. Hakemin kafasinin yarilmasi? Keitanin gözunun cikarilmasi.. Ana avrat küfürler..

Görecegiz!

Bu kadar şeyede bir şey vermezlerse yakarız bu gezegeni.

ayhan bence bügün hiç iyi değildi ne doğru düzgün top çıkardı nede başka birşey yaptı

.ama aslında bütün futbolcularımız böyle anlayamadığım bi piskoloji oluşuyor oyuncularda,sanki birşeyden korkuyorlar.

bütün oyuncularımızı tebrik ederim bu kadar kötü oynamak için baya bi çaba sarfetmek gerekir bravo hepsine maç başladıktan sonra bir dakika bile bu maçı alırız diye bi düşüncem kalmamıştı zaten futbolcuların halini gördükten sonra

evet fenere yenilebiliriz belki fark da yeriz ama bu kadar basirestiz oynamamız beni çok üzdü yenildiğimize değil oynan topa üzüldüm sürekli geriye atılan toplar sezon başından beri bu çok yapılıyodu franco sonunda bombayı patlattı artık gerçi ona da suç bulamazsın ki sürekli leoyla oynuyolar topu sıkıştılarmı hemen dön leoya kendi kendimize hatalarla maçı verdik ilk gol ofsayttı penaltı penaltı değildi ama onlar olmasaydı da biz bu maçtan puan alamazdık kısacası yenilmeyi hakettik neyse sağlık olsun

verilecek tek cevabım SEVDADANDIR...

Ne kadar iyi familya evladı fenerli varsa foruma doluşmuş!

Bu arada Ayhan'a laf edenler maçı nasıl izlediniz diyorum.

Ayhan olmasa ortasahayı geçemezdik, 2 pas yapamazdık, dahası fark yerdik. Bütün toplar Ayhan'da toplandı ve buna rağmen 87.dk ya kadar çabaladı, 87de pili bitti bıraktı. Ligtv'nin maç istatistiklerinde sahanın açık ara en çok koşan adamıydı Ayhan!

ne biçim konusuyorsun sen öyle? Böyleleride Galatasarayliyim diye geçiniyor ya.. spor taraftarisin sen oglum baska hiç birsey degilsin..

İhraç edildi, bir daha da asla gelemez. Böyle adamlardan da ne Galatasaray 'a, ne kendisine hayır gelmez.

İlk golleri ofsayt kokuyor,2. penaltı değil,3.nün nasıl geldiği belli zaten,maç öncesi ve sırasında olanlar zaten rezalet.Ama hiçbir şey takımımızın oynadığı ödlekçe oyunu arka plana ittirmiyor.Koskoca maç orta alanda saçmasapan pas yaparak geçti.Evet iyi pas yapan takımız ama olması gereken paslar bunlar mıydı? 3 pas yaptıktan sonra geri dönünce ne kazandık? Adamlara pozisyonları bile bizzat hazırladık.Hep savunduğum Ayhan'ın yaptıklarını aklım almıyor.Arda'nın top almaya bile çalışmaması ayrı üzücü bişey.Rakip iyi değil ama agresif oynadı.Bizi hataya zorladılar ve bizde buna çok müsaittik.Sonuç olarak hiçbir şeyi haketmedik.Ama keşke adamların bizi takır takır oynayıp yendiğini izleseydim o zaman daha az canım acırdı.

bundan daha iyi bu akşamki rezalet anlatılamazdı zaten... Rijkaard gibi futbol dehaları bize yakışmıyor zaten gitsin Milan a da orda başarılı olsun bari. bu ayhan ve servet orda oldugu surece messi gelse barcelona forması da giysek kadıköyde fener i yenemezdik zaten...

HELAL OLSUN ASLANLARIMIZA YEMIN EDERIM HELAL OLSUN.... Hakeme ragmen ve hele 2-1den sonra cok iyi oynadilar...

benim dikkatimi ceken olaylar $u baros sakatligi, ve keitaya yaptigi cirkeflikler macin ôzetidir..

ben hayatimda bôyle basit bir penalti gôrmedim, bôyle KORKAK bir hakem gôrmedim seyirci baskisi bu olmasi gerekiyor.. KEITAM ATTIGIN YUMRUK HELAL HO$ OLSUN

macin skoru BÜNYAMINE HEDIYE OLSUN

Biz burda yırtıyoruz kendimizi GS için. Oyuncuların umrunda değil sanki. Boşuna mı seviyoruz bu takımı biz ? Kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz ? Futbolcular hiç mi sallamıyo ? Memur mu sanıyorlar kendilerini ?

Ayhan'dan nefret ediyorum abi ya, yok olmuyacak bu iş bunlarla. Orta sahanın ortasına gelen toplar faso fiso. Ayağına gelen topu iki saat ayağında tutyor hadi isabetli pas atsa bişey demeyeceğim tek yaptığı geriye pas. Valla kaleciyede helal olsun be, Alex'e çalıştı bu maç.

...

2 ay oynayamaz diyorlarmış Baros için...

Baroş iki ay yok yandık

baros 2ay yokmus :(:(:(:(

Ayhan olmasaydi 2 pas yapamazdik yahu, pek begenmedik, takimi begenmedik ama Ayhana haksizlik yapiyorsunuz.

32 lik Ayhana kaldigimiz icin üzülüyorum sadece, adam gibi bir stoper ve ön libero alamadik kac yildir.

Şuan tek karalar bagladıgım olay Baros 2 ay yokmuş kırılmış ayagı. Aglamak üzereym.

Bu gece açıkçası mücadele gücümüz rakibe göre bayağı kötüydü ama bunda TFF nin gönderdiği hakem gerçekten art niyetliydi.gollerden bahsetmiyorum ofsayt ve faul yok pozisyonlarda hadi bunlarıda geçtim ama atılan tekmeler maç boyunca bizim sinirlerimizi bozdu ki keita kırmızı gördü ardada oyunda kalsaydı görme ihtimali yüksekti. Bu yüzden futbolcularada hak veriyorum. Zaten fener hangi avrupa maçında böyle oynamaya çalışabilir sahası kaçkere kapanır yada maçı kaç kişiyle bitirebilir.Neyse sağlık olsun başka maçlarda bunu telafi ederiz. Bu sene şampiyonluk ipini göğüsleriz.

Karıköyde klasik bir derbi maçı izledik resmen. Biz çok kolay tahriklere kapılıyoruz malesef ve psikolojik olarak 1-0 geride başlıyoruz zaten. Bence Rijkaard Arda'yı yedeğe çekmeliydi o olaydan sonra diye düşünüyorum. Maçın kırılma anları ki bu zaten hep böle olmuştur; herzaman alehimize oldu. İlk 15dk maçı kendi kontrolümüzde tutup maçı rölantiye alcağımız yerde saçma sapan işler yaptık ve ofsaytten! tam bir karıköy gölü yedik. 2. yarıda maçı berabere getireceğimiz yerde Keita fbnin ekmeğine tuz biber ekti resmen. Ayrıca ne kadar sistem takımı olsakta Ayhan ile bu iş olmaz. Sistemin en önemli parçası ama Ayhan o parça değil renkdaşlar. Bir de Hasan Şaş'ın bir röportajı var, dün gibi hatırlıyorum: 'Barcelonaya Galatasaray forması giydirin çıksın karıköye yine fb kazanır' demişti. O zaman sölediklerine katılmıştım. Şimdi de aynen katılıyorum çünkü biz psikolojik olarak yeniliyoruz.

Geri
Üst Alt