TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Leo Franco: Bu kadar topu ileri vurmaktan aciz bir kaleci görmedim bu nedir yaaa!

Ayhana laf söyleyenler At gözlüğü ile izlemiş herhaldee!!

Fenerbahçe ilk 15 Dakika bizi gömdü resmen! Anlamadım abi ben bunu!

yazamıyorum, yazacak bişey bulamıyorum..

tek alkışlayacağım topçu:

ABDUL KADER KEİTA!!!

helal olsun sana..

Kimse defanstan bahsetmiyor 10 senedir defans sıkıntısı var bakalım kim görecek bu sıkıntıyı orta saha adam kaynarken niye Elanoyu aldık ki...

Asıl transfer yapmamız gerekn mevki defansın göbeğindeki iki oyuncu ve sağ bekti..

Okan sevinmistir, Baros en az 2 ay yok.

Kötü oynadık ve her umut ışığı belirdiği anda bir şansızlık oldu.Maç başladı Baros sakatlandı.İlk yarıyı 1-0 geride kapattık ve 2.yarı kaleci rezilliği ile 2-0 geriye düştük.Gol attık tamam beraberliği koparıyoruz dedik Keita atıldı.89 da Aydın topu bomboş dışarı attı.Son gol zaten yine klasik yediğimiz fener gollerinden birisi.

Ayhan'a galiba önyargılı yaklaşıyorsunuz arkadaşlar. Bana göre sahanın iyilerindendi. Beni hayal kırıklığına uğratan keita,arda ve leo franco'ydu. Olur böyle şeyler lig uzun.

İYİ aile çocuğu Emre'nin girmiş olduğu hareket sonucu Baroşun 2,5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilmiş...

Ne diyebilirmki..

Futbolcularımız düşünecek bu tabloyu..

Onlara hakaret edecek değiliz..

Sonuçta hepsi bu formayı terletiyorlar.

Emek veriyolar..

Canları sağolsun..

Alırlar intikamı Ali Sami Yen'de..

Bundan ufacık şüphem yok..

MİLAN BAROŞ iki ay yok çok kötü oldu maçtan daha büyük bir kayıp :(:(

iyi aksamlar arkadaslar maalesef birkez daha kaybettik neden mi cunku:

1-bizim yabanci oyuncular ikinci sinif oyuncular izledik ve gorduk

2-bizim takimimiz baskiyi kaldiramiyor(nasil profesyonel oyuncularsa artik kadikoyde ayaklari titriyor)

3-biz hangi sistemle oynuyoruz vallah ben bilmiyorum,benim bildigim tek birsey var oda mac orta sahada kazanilir bizim orta sahaya bakiyorum,sarp,ayhan,elano(bes para etmez),ve arda(bugun cok kotu),orta sahamiz gercekten cok kotu.

4-ve defansimiz cok cok ama cok kotu(servet gercekten iyi mucadele ediyor ama gercekten topa ayakla vurmasini bilmiyor nail oynuyor anliyamiyorum,sabriden sag bek olmaz,hakan balta iste idare eder,gokhan zan cok vasat.

5-ve raijkard sen bu oyuncularla barcelonadaki sistemi oynatamazsin raiijkard,bu yuden cok gec olmadan sistemi degistir.

Galatasarayi cok seviyorum ama maalesef ne futbolu,nede bes para etmeyen Elanoyu,Linderothu,Nondayi ve gucu olmaan Kewell gormek istemiyorum

Galatasary bugun kaybetti cunku yabanci oyuncularimiz cok ama cok kotuler harcanan paralari cok yazik oldu,defol git Elano senden ve oynadigin futboldan nefret ediyorum.

Ya birde memur hakem vermesinler maçlara futbola siyasetin karıştığını düşünüyorum...

Baros kesin mi ya nerde söylendi, lütfen biri gerçek değil desin

Bundan sonraki ilk 4 maçı alırsak baroş ve keitanın yokluğunda şampiyon oluruz..

Mağlubiyet umrumda diil baroş benim moralimi çok bozdu

Allah'ım inşallah emrenin ve luganonun aşil tendonu kopar.. beter olsunlar

bunları hiçbir futbolcu için söylemem ama bu 2 adam sürekli sakatlamak için girdiler ve emre istediğini aldı hakettiğini de alırsın emrecigim inşallah..

Baroş 2 ay yok yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Macin tek olumlu harekte Keitanin carlosa koymasi oldu. Bizimkilerde ruhsuzlar ordusu mübarek hic bir hirs hic bir mücadele göremedim bugün hele Ardadan hic böyle bir oyun beklemezdim, budami balon futbolcu diye düsünmeye basladim ....

Mod tarafından silindi...

bu emre denen şeref yoksunu nasıl Galatasarayımızın formasını giyebildi inanılır gibi değil yazık.

SENSİZ BİR HAYAT HAYAT MIDIR Kİ?

YAŞAMASAMDA FARK EDER Kİ??

SENİ SEVMEKTEN HİÇ VAZGEÇMEDİM, aşkımı verdim sevgimi verdimm!!

SARIDIR GÜNEŞ, KANIM KIRMIZIIIII!!!!

ALIN YAZISI, KALBİN SIZISII

Bizim takımla ilgili yazacaklarım bana ceza aldır. Sadece Ruhsuzlar Ordusu diyorum bugün sahadakilere..

Ama Keitanın yaptığını haklı olarak gören 4.hakem ve bünyamin ilk yarıda bu Ruhsuzlar takımının en ruhsuz oyuncusu kaptan Arda'ya Cristian'ın yaptığını nasıl görmez?

O da yumruk değilmiy di?

Bird 55 bin insan dışı yaratığın oturduğu stadı, cennet olarak gösterenler son 20 yılda orda normal bir maç olmuş mu söyleyebilir mi? Camia olarak zaten her türlü çirkeliği doğuştan taşıyanların yaptıklarına ceza gelir mi sizce?

Geri
Üst Alt