TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Ahmet Çakar ve şov ekibine mesajım var!!!

Hepsi mutlu yenildik ya...

"Sezon sonu açık ara F. Rijkaard ile Şampiyonluğu Kutlarken Sizlerin Şebek olmuş süratlarnızı göreceğiz."

Aslan 1 maçla yıkılmaz. Sonuna kadar Aslanlara güveniyoruz.

Arkadaşlar İstiklal Caddesinde de tam anlamıyla Galatasaray cümbüşü vardı karşı çıkmaya çalışan fenerliler dayak yiyorlardı bir tanesi barın tekine kaçtı. Uzun süre tezahürata bulunduk sanki biz kazanmışız gibi. Polis en sonunda durdurdu ama gerçekten güzeldi. Zaten diyorum yenildiğimizden ziyade ben Baros ve Keitaya üzüldüm. Baros devreyi kapattı:(

İşte bu yüzden GALATASARAY taraftarı farklıdır.Hep destek veririz.Yumurta atmaz moral veririz.Çünkü biz GALATASARAY'lıyız.

Floryada'da çoşkuyla karşılanmış takım helal size büyük GALATASARAY taraftarı.

12.4.09 da ve bu maç öncesinde hatırlattığımız duyuru, bir kulaktan gir, ötekinden çık. :mad:

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, ligin ilk yarısındaki maçın ardından bir bildiri yayınlayarak, Fenerbahçe yenilgisi sonrası yaşanan hayal kırıklığına dikkat çekmiş ve ezeli rekabetin öneminin daha iyi anlaşılmasını istemişti. Hatırlatmanın tam yeri ve zamanıdır.

Taraftarından Galatasaray'a çağrı:

Ezeli rekabetin önemini anlayın;

"Futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetimimize buradan bir kez daha sesleniyoruz. Oynadığımız maç herhangi bir lig maçından ibaret olabilir ama ezeli rekabetin önemini anlayın. Bu maçların onur savaşı olduğunu ve Fenerbahçe’nin bizim en büyük rakibimiz olduğunu asla unutmayın. İnşallah bizlere bir mağlubiyet daha yaşatmayarak şampiyon olup kendinizi affettirirsiniz. Her zaman olduğu gibi sonuna kadar takımımızın arkasındayız ve arkasında olmaya devam edeceğiz."

ligtv de video su var.

Şu maçta keşke sadece 3 puan kaybetseydik...

Keita 4 maç yok...

Baroş en az 2 ay yok...

Arda kart cezalısı...

Moral motivasyok 0...

Ama sonuna kadar güveniyorum takımıma

İYİ GÜNLERDE TAKIMI DESTEKLEMEKLE TARAFTAR OLUNMAZ ÖNEMLİ OLAN ŞİMDİ TAKIMIN ARKASINDA DURMAK...

bizim oyuncular bgun cok kötü oynadilar.cok stresliydiler, o kdar stres yapmalarina gerek yoktu ...en iyi örnek arda turan ve abdul kader keita.. ben onlardana bugun cok iyi oyun bekliyordum..

Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor

Gereksiz sinirlenmelerle burda tartışmak çok anlamsız renkdaş. Bir kadıköy yenilgisi yüzünden celallenmek bize birşey kazandırmaz. Ligde bir yenilgi aldık daha önümüzde uzun bir yol var.

Sana güven vermiyor diye takım batacaksa yandık biz...

Bana her hali güven veriyor.

Sonuna kadar arkalarındayım.

Tüm sezonuda bi maça bağlamak ne kadar doğru bilemeyecem artık.........

söylenecek bir şey yok. Artık can sıkmaya başladı bu iş. Bilemiyorum ama ne kadar doğru aklıma başka birşey gelmiyor galiba karıköyündeki derbilerde futbolcular tırsıyorlar ve inançsız çıkıyorlar maçlar bunun başka bir açıklaması yok

Benim kimseye ne yapacağını söyleme gibi bir yetkimde yok , düşüncemde yok.

Biraz sakin olmanız dileğiyle.

Bizde kızgınız ,bizde öfkeliyiz ama...

Keita 4 maç yok...

Baroş en az 2 ay yok...

Arda kart cezalısı...

Moral motivasyok 0...

İYİ GÜNLERDE TAKIMI DESTEKLEMEKLE TARAFTAR OLUNMAZ ÖNEMLİ OLAN ŞİMDİ TAKIMIN ARKASINDA DURMAK...

4 maç

:confused:

Keita 4 maç yok...

Baroş en az 2 ay yok...

Arda kart cezalısı...

Moral motivasyok 0...

ardanin kart cezalisi oldugunu bilmiyordum....bakalim haftaya sivas macinda ne yapacagizz

söylenecek bir şey yok. Artık can sıkmaya başladı bu iş. Bilemiyorum ama ne kadar doğru aklıma başka birşey gelmiyor galiba karıköyündeki derbilerde futbolcular tırsıyorlar ve inançsız çıkıyorlar maçlar bunun başka bir açıklaması yok

Aynen kanser olan biz oluyoruz.Şu takımı Sivas maçında ıslıklarlarsa bi kendilerine gelirler

Penaltı olmayan pozisyonu penaltı ve kırmızı kart. Yazık.

ARda kart görmedi ki ?? Nasıl cezalı oluyor.

Erman da iyi saydırıyor. Resmen GS yi katlettiler diyor.

12. dk da o golü yemesek takım toparlanıyordu. Sonra hep biz oynadık.

Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor?

adam haklı siz bu kafayla her sene böle eli boş dönersiniz yazı sahibi seni kutluyorum

Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor?

Go home Rijkaard. Galatasaray kümeye. Adnan Polat takımı ligden çek. Haftaya Paf takımla çıkalım. Dünyanın sonu geldi. Kıyamet koptu kopacak. Kaçın la kaçın.

Şuan İstiklal'de olmayı ne kadar çok isterdim .Herkes sevinir ama Galatasaray taraftarı şerefli şekilde üzülmeyide bilir.Bazı bozuklar gibi çirkeflik yapmaz.

Geri
Üst Alt