TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Arda benim gözümde Cristian'dan farksızdı dün akşam. Evet Cristian başlattı olayı ama Arda'da gereğinden fazla büyüttü. ''Adam ol'' deyip, üstüne yürümesi ve seronomide elini sıkmaması bence çok gereksizdi. ''Herkes kendine yakışanı yapar'' deyip sessiz kalmayı bilmeliydi. Sonuçta o bir takım kaptanı.

Keita şu zamana kadar çok büyük katkı yaptı, eyvallah. Ama benim gözümde dün akşam herşeyi sıfırladı. Her maçta faul yapılıyor ona. Hatta Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçlarında yapılan fauller yüzünden nefes bile alamadı. O zaman hepsinde yapana yumruk atsaydı. Dün tam üstünlüğümüzü ele geçirdiğimiz dakikalarda bizi yaktı.

Baros'un ayağını kıran Emre'ye, onlarca faul yapan Kazım'a, kendisine resmen elini çek diyen Elano'ya kart gösteremeyen hakem, hakem değildir benim nazarımda.

Sadece 3 puan kaybettik. Ölüm kalım maçı değildi kesinlikle. Ben Fenerbahçe galibiyeti değil, şampiyonluk istiyorum. Eğer şampiyon olacaksak Ali Sami Yen'de de Fenerbahçe'ye kaybetmeye razıyım.

aynen öle kıyamet deil sadece 1 maç kaybettik ama keşke bu kadar aciz olmasaydık...

Arda benim gözümde Cristian'dan farksızdı dün akşam. Evet Cristian başlattı olayı ama Arda'da gereğinden fazla büyüttü. ''Adam ol'' deyip, üstüne yürümesi ve seronomide elini sıkmaması bence çok gereksizdi. ''Herkes kendine yakışanı yapar'' deyip sessiz kalmayı bilmeliydi. Sonuçta o bir takım kaptanı.

Keita şu zamana kadar çok büyük katkı yaptı, eyvallah. Ama benim gözümde dün akşam herşeyi sıfırladı. Her maçta faul yapılıyor ona. Hatta Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçlarında yapılan fauller yüzünden nefes bile alamadı. O zaman hepsinde yapana yumruk atsaydı. Dün tam üstünlüğümüzü ele geçirdiğimiz dakikalarda bizi yaktı.

Baros'un ayağını kıran Emre'ye, onlarca faul yapan Kazım'a, kendisine resmen elini çek diyen Elano'ya kart gösteremeyen hakem, hakem değildir benim nazarımda.

Sadece 3 puan kaybettik. Ölüm kalım maçı değildi kesinlikle. Ben Fenerbahçe galibiyeti değil, şampiyonluk istiyorum. Eğer şampiyon olacaksak Ali Sami Yen'de de Fenerbahçe'ye kaybetmeye razıyım.

dediklerinin hepsine katılıyorum özellikle son bölümüne bende razıyım;)

yanlız fb 10'a 9 yaptı bilmem farkındamısınız...

7563GSGS.JPG

Bu hareketleri geçen sene sabri yaptığında 2 maç ceza almıştı.Kazım ve gökhana da gelir mi :rolleyes:

Korkaklar ceza falan veremez.

Allah'ın oğlu gelse fenerlilere ceza aldıramazsın. Keita 'yı 40 meteden atan karaktersiz Bünyamin!! Arad ya vurulan tokat'ı görmedi. Adam olsa görür ve önce Baroni denen pisliği atardı. Ama kurallar Gs aleyhine işliyor her zaman.

Aşşağılık herifler aslında asydeki maçta toplayacaksın tüm kasapları ismail güldüren emre aşık egemen barış özbek felan bak bakalım noluyo.. :asd:

Fenerin tek motivasyonu Galatasaray ve Galatasaray'ın Avrupa başarılarıdır.

Fenerin Galatasaray'ı gündemden düşürmesinin başka yolu yoktur.

O yüzden sadece 3 puan alınan bir maçtan sonra bile konfetiler takımla beraber tezahürat...

Madem çok küçümsüyorlar neden bu kadar sevinç, madem normal birşey..

Bu motivasyonla maçlarda inanılmaz oynuyorlar, teknik demiyorum ama fizik üst düzey.

Zaten koşulan mesafelerden bu açıkça gozukuyor..

Kalli donemindeki kupa maçı kadrosu gibi bir kendini bilen pas yapan baskıdan çıkabilen ve en önemlisi "koşan" bir kadroyla çıkıp sakin oynayabilirsek belki bir gun tutundukları tek dal da ellerinde kalır...

Kesinlikle katılıyorum... Benim de defalarca üzerinde durduğum kilit nokta budur.

GS fb'yi orada 9-10 senedir yenemiyor. Peki 9-10 sene önce ne oldu? GS UEFA Kupasını aldı.Bu başarıdan sonra GS'ye karşı üstünlük kurabilecekleri tek nokta kendi aralarındaki karşılaşmalardı. 50 bin kişilik stad da yapınca tabi bize karşı kin kusma durumlarıyla beraber bu seri yakalandı.Bu noktadan sonra GS ile fb maçlarının normal olması söz konusu değil. İnanılmaz bir kin var,nefret tohumları atılmış. Müthiş bir taraftar baskısı. Sanki Yunanistan deplasmanına giden bir Türk takımı gibiyiz.

Fakat bu demek değil ki GS bu yüzden kaybediyor. En azından 2-3 galibiyet alınabilirdi. Bunun mazereti olamaz. fb'nin pusu kuran oynamaktan çok oynatmamak üzerine kurulu fizik güce dayalı pis futbolunu aslında deplasmanda olan GS oynamalı(ydı).

Bu yıl şampiyon olalım, rövanş maçından öte, tek beklentim budur.

Arkadaşlar şu maç bize gösterdi ki!1 Çok fazla mücadele etmeyen yıldızlarla oynamak diri ve güçül takımlara karşı bize büyük sıkıntı.

Rijkaard eğer Kalli'nin 0-0 lık maçını izlemiş olsa feneri orada yenecek tüyo yu alırdı...

Daum koşan 11 oyuncu oynattı. Ama biz koşmayan 4 oyuncu oynattık.

Fb: 85 km koşmuş GS: 75.6 km !! skor farkı da burada saklı.

Bu orta saha ile sampiyonluk zor abi Ayhan dun hayal kirikligiydi Keita takimina buyuk ihanet etti bu sekilde hakkaten zor

Kadıköy koala'sının operasyon anı;

Afferin, iyi attırdın öpücüğü;

Carlos gülüyor, akıllı Wederson kameranın önüne set çekiyor.;

Bilinçli oyunlar bunlar, biz de her yıl bu tuzağa düşüyoruz.

Başka yorum yapmama gerek var mı?

Arkadaşlar şu maç bize gösterdi ki!1 Çok fazla mücadele etmeyen yıldızlarla oynamak diri ve güçül takımlara karşı bize büyük sıkıntı.

Rijkaard eğer Kalli'nin 0-0 lık maçını izlemiş olsa feneri orada yenecek tüyo yu alırdı...

Daum koşan 11 oyuncu oynattı. Ama biz koşmayan 4 oyuncu oynattık.

Fb: 85 km koşmuş GS: 75.6 km !! skor farkı da burada saklı.

Kesinlikle dogru tespit.Altına imzamı atarım...Sadece bu maçta olan bi durum da değil ayrıca...Son üç lig maçında 9 gol yedik...

Sonuç:Takım Koş-Mu-Yor...

Gecen sene 1-2 kişi koşmuyordu bu sene Rijkaard'ı gördüler hiç koşmuyorlar...Kesinlikle diktatör bi hoca lazım bize...

Bu arada daumun arkasındaki fenerli zenciler kimdi?Maç öncesi moral partisi!! yaptılar sanırm.. :asd:

Angutlar maçın masa başında halolmasında sonra tabi ki it gibi oynar bunlar önceden belirlenen şeyler hakem sizden taraftar sizden her türlü çirkeflik yapılacak rahat olun oynayın. Özet bu. Hea Bunlar bir yere kadar bunların üstüne yenilecekleri görünce oradan ölüm ve kan çıkacak.

1: Daha 4-5 ay önce Türkiye ye gelen ve Türkiye de oldugunu farkinda olmayan Crtistian Galatasaray kaptanina omuz atacak kadar yürekli ise, suc kim de bilemiyorum...

2: Daha bir kac yil önce takim arkadasiyla otobüste sex yapan Billica, arkadan da olsa Arda ya yumruk sallayacak kadar kendini "erkek" görüyorsa, suc kimde bilemiyorum...

3: "Türk" dedikleri Kazim, (Türkce 2 kelime bilmeyen ama yinede Türk Milli takimda forma giyen,) Aydini hallac pamugu gibi atiyorsa, suc kimde bilemiyorum...

4: Gökhan orta da birsey yokken, Elanonun bogazini SIKIYORSA, suc kim de bilemiyorum...

Hakemler de mi, bizim futbolcularimiz da mi, bizim taraftarimiz da mi yada baska biriler mi suclu olan siz karar verin ama Brazilya dan, Afrika dan, Uruguay dan onun bunun cocuklari burda kral olmus, istediklerini yapiyorlar valla.

1: Daha 4-5 ay önce Türkiye ye gelen ve Türkiye de oldugunu farkinda olmayan Crtistian Galatasaray kaptanina omuz atacak kadar yürekli ise, suc kim de bilemiyorum...

2: Daha bir kac yil önce takim arkadasiyla otobüste sex yapan Billica, arkadan da olsa Arda ya yumruk sallayacak kadar kendini "erkek" görüyorsa, suc kimde bilemiyorum...

3: "Türk" dedikleri Kazim, (Türkce 2 kelime bilmeyen ama yinede Türk Milli takimda forma giyen,) Aydini hallac pamugu gibi atiyorsa, suc kimde bilemiyorum...

4: Gökhan orta da birsey yokken, Elanonun bogazini SIKIYORSA, suc kim de bilemiyorum...

Hakemler de mi, bizim futbolcularimiz da mi, bizim taraftarimiz da mi yada baska biriler mi suclu olan siz karar verin ama Brazilya dan, Afrika dan, Uruguay dan onun bunun cocuklari burda kral olmus, istediklerini yapiyorlar valla.

suç

bu ligin en iyi hucum gücüne sahip olup maçı 0 pozisyonla bitiren takımımızdadır,demogojiye gerek yok

26ekİm2009 gs-fb maÇi

arkadaşlar merhaba koyu bir galatasaraylıyım dünkü yenilgiyi hazmedemdim içimdekileride paylaşmak için böyle bir başlık açtım ve sizler biraz olsun paylaşmak istedim.bence gsnin yenilmesinin en büyük sebebi kadıköy fobisi bu galatasaraya gelipte kadıköye gelen bütün futbolcularda oluyor nitekim dünde gördük dünya transferleri dediğimiz keita,elano ve leofranco ben bukadar baskı altında kalacaklarını tahmin etmiyordum ardayı zaten hiç saymıyorum fb maçlarında adam resmen hırsına yenik düşüyo halbuki stres yapmadan topunu oynasa zaferi getirecek ama anlaşılan arda bunun farkında değil.diğer etmenler ayhan bu kadar kötüyken takımın hucuma kalkması imkansız bu sene milli maçlardan sonra ayhanda acayip bir şekilde form düşüklüğü var oyuna 1 top bile kazandırmadı bunun yanında mustafa sarpta zaten mehmet toplı saymıyorum geçen seneki ile bu seneki topal arasında uçurum var neredeyse.gs orta saha organizasyonlarında çok zayıf kalıyor karşıdaki rakip ne olursa olsun bir anda elleri ayaklarına dolaşıyor ve nitekim arkasından da hemen gol geliyor gördüğünüz üzre fener maşının ilk ve ikinci yarısının ilk 15 dakikaları trabzon maçındada 2-0dan sonra yani bunlar amatör topçu değiller be şaşkınlık anlamış değilim.gelelim leofrancoya tam bir hayal kırıklığı hele fener maçında tv başındaki çoğu kişi ben geçsem bu hataları yapmazdım bu golleri yemezdim dedirtti bence reekard aykuta şans vermeli hiç olmazsa yaşı daha genç..bir diğer ve en büyüklerinden bir taneside rekardın tamamen sistemsiz bir hoca olması takım mağlupken bir b planı yok adamın keita kewel arda iyiyse galip geliyoruz maç kitlendiği anlarda yapacak hiçbirşeyi olmuyor resmen kenarda alık alık izliyor bu barca taktiği gsde tutmaz orda sen dünyanın sayılı topçularıyla oynuyosun tabiki başarı gelir ama bunu gsde yapamazsın ben gs kadrosu için kötü demiyorum şu son 10 senenin en iyi kadrosu ama bu takıma yazık oluyor bu harcanan paralara yazık türkiyenin en inançlı en takım ruhlu takımı resmen uçuruma sürekleniyor..lütfen biri buna dur desin bence bu kötü gidişin başlangıcı sadece kazanmak önemli değil bir zamanlardaki gibi eze-eze gol yemeden kazanmak önemki

Geri
Üst Alt