TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

suç

bu ligin en iyi hucum gücüne sahip olup maçı 0 pozisyonla bitiren takımımızdadır,demogojiye gerek yok

her defasinda kendine geldinde hakem senin direncini kirarsa hucum gücü ne yapsin???

ilk yari tam dengeyi kurduk dedik ofsaytdan gol yedik

2.yariya iyi basladik hersey iyi giderken hakem cok sacma bi penalti verdi

1gol attik ümitlendik bu mac daha bitmedi dedik

carlos cikti sahneye keita ya ayni böcek gibi yapisip cinsel taciz gibi biseyler yapmaya calisti orasini burasini elledi resmen

fener futbol felan oynamadi

daum iyi biliyor bu isleri takimi ona göre hazirlamis

yoksa sizce neden christian hic arda yi tanimazken omuz atsin ona

hersey daumun planiydi

hakem de cok güzel kiyaklar yapinca tam oldu

Olmayınca olmuyor Her sene bir bela bir şansızlık kaptırdı gidiyor

yenilgiye çok üzülmedim ama futbolcu kaybı verdik bu beni daha fazla üzdü

Baroş için 2 ay yok deniyor 2 ay Nonda bu haliyle nasıl çekilir

Ayhanla bu şekilde ne kadar devam edebiliriz

Neden Bu kadar çok pozisyon veriyoruz

Kalecimiz neden hiçbir maçta bizi kurtarmıyor

Bunlar aklımı tırmalayan sorular

Maçta olanlara gelince alıştık artık Her sene aynı şeyler söylenicek pek söz yok en fazla 1 maç kapatılır saha sonra olay ört bas edilir gene

her defasinda kendine geldinde hakem senin direncini kirarsa hucum gücü ne yapsin???

ilk yari tam dengeyi kurduk dedik ofsaytdan gol yedik

2.yariya iyi basladik hersey iyi giderken hakem cok sacma bi penalti verdi

1gol attik ümitlendik bu mac daha bitmedi dedik

carlos cikti sahneye keita ya ayni böcek gibi yapisip cinsel taciz gibi biseyler yapmaya calisti orasini burasini elledi resmen

fener futbol felan oynamadi

daum iyi biliyor bu isleri takimi ona göre hazirlamis

yoksa sizce neden christian hic arda yi tanimazken omuz atsin ona

hersey daumun planiydi

hakem de cok güzel kiyaklar yapinca tam oldu

yahu bu takım 0 pozisyona girmiş diyorum hala şuydu buydu diyorsun

bunları konuştukca daha çok 10 seneler geçer aradan

bu olaylar sadece bu statta olmuyor

ama adamlar içerde dışarda 18 lig derbisinin 14 ünü kazanıp 1 i ni kaybetmişler

çuvaldızı kendimize batırmazsak sittin sene yenemeyiz biz bunları kadıköyde

ayrıca hakem bizim açımızdan ne kadar kötüyse

ilk yarıda kazım şımarığının 2 pozisyonunu kesti faul çalarak,faul falanda yoktu,yüzde yüz gol pozisyonuydu,çizgiden dönen topta dışarı çıkmamış gibiydi.

penaltıda penaltıydı,hakkıda kırmızıydı

yahu bu takım 0 pozisyona girmiş diyorum hala şuydu buydu diyorsun

bunları konuştukca daha çok 10 seneler geçer aradan

bu olaylar sadece bu statta olmuyor

ama adamlar içerde dışarda 18 lig derbisinin 14 ünü kazanıp 1 i ni kaybetmişler

çuvaldızı kendimize batırmazsak sittin sene yenemeyiz biz bunları kadıköyde

ayrıca hakem bizim açımızdan ne kadar kötüyse

ilk yarıda kazım şımarığının 2 pozisyonunu kesti faul çalarak,faul falanda yoktu,yüzde yüz gol pozisyonuydu,çizgiden dönen topta dışarı çıkmamış gibiydi.

penaltıda penaltıydı,hakkıda kırmızıydı

Hıncal 'ın maç öncesi yorumuna tepki duymuştum, ama içten içe haklı olduğu taraflar olduğunu görüyor sadece uslup ve negatif enerji pompalaması sebebiyle kabul edemiyordum.

Dediklerin bende aynı infiali uyandırdı ama sanırım sen de çok haklısın.

Hıncal ne dediyse çıktı, bu ayıp bize yeter... :mad:

Abdullah abi çoğu insan Hıncal Uluç'a kızar, nefret eder ama adam doğru bildiğini söylüyor. Polyanna'cılık oynayıp "Galatasaray

atar" demesini bekliyor bazı arkadaşlar. Her ortamda, camiada hataları tokat gibi suratlara çarpacak isimlere ihtiyaç vardır.

Çünkü hatalar ancak eleştiriyle düzelir.

Kadıköy'de hakemler çok etkileniyor fenerli futbolcular kartlık pozisyonda dahi kart almıyorlar. Fener seyircisi herzaman ki gibi

inanılmaz çirkefti, çirkindi. Hakemin kafasını yarmalar, futbolculara yabancı maddeler atmalar, kaleciye lazer tutmalar her yıl

aynı hikaye "dur" diyen yok! Federasyon bu çirkinliğe göz yumuyor çünkü taraflı bir federasyon. Seyirci nasıl olur bizim

Nevizade Geceleri ninnisini söyleyen tayfa görmüştür inşallah. Fener taraftarı top Galatasaray'lı futbolculara geldiği an ıslık

kıyamet koparıyor ekran başında ben bile rahatsız oluyorum ki futbolcu mutlaka rahatsız olur. Top çevirtmiyor, oyun

kurdurmuyor. Futbolcularımız Kadıköy'de daha çok koşup pres yapmaları gerekirken kaybettikleri topların peşine dahi

koşmuyorlar.

Futbolcularımızdaki düşüşü inkar edecek değilim. En başta Arda olmak pek çoğu düşüş yaşıyor. Carlos gerçekten kuvvetli bir

yumruğu ya da tekmeyi haketmişti ama bunu ancak halı sahada yapabilirsin! Keita neden böyle yaptı Türkiye Ligi'ni ciddiye

almıyor mu acaba? Fransa'da oynarken bir futbolcuya herhangibir nedenden dolayı yumruk atmayı hiç düşündü mü acaba? Aziz

Yıldırım aslında almayı aklından geçirmediği Arda'ya sezon başı teklif yaparak bu yıl Arda'nın düşüşe geçmesini sağladı. Tabi

Arda'nın bu düşüşte ki payı inkar edilemez. Arda'ya birileri söylesin İlyas Salman'ın "Yayaya-Şaşaşa" filmini oturup izlesin belki

ders alır. Gidişat tehlikeli düzelmezse hızla çıktığı basamaklardan, hızla aşağıya düşecek.

Angutlar maçın masa başında halolmasında sonra tabi ki it gibi oynar bunlar önceden belirlenen şeyler hakem sizden taraftar sizden her türlü çirkeflik yapılacak rahat olun oynayın. Özet bu. Hea Bunlar bir yere kadar bunların üstüne yenilecekleri görünce oradan ölüm ve kan çıkacak.

dişe tirnaga dokunsun bari yazilanlar GS macmi hak etti? :)

yazık oldu

Hıncal Uluç'u her ne kadar kişilik olarak takdir etmesemde, fikir bazında söylediği çoğu şey doğrudur.

Galatasaray'ın vizyonu elbette Avrupa'ya endekslidir, Turkcell Süper Lig bizim için Avrupa'ya açılan kapıdır. Şampiyonlukta, Şampiyonlar Liginden fazla pek fazla birşey ifade etmez.

Ancak, 10 yıldır rakibinden puan alamamışsan, bir yerlerde bir sorun var demektir, kadro kalitesi, vizyon, teknik ekip her açıdan karşı yaka'dan üstündük, ancak sahada oynamadan maçlar kazanılmıyor.

2 çeşit taraftar oluşur bu maçlardan sonra, ya Polyanna topluluğu, ya da bir maç'a gitmemiş olmasına rağmen Önüne gelene sallayanlar...

İyi analiz edelim, hata nerede ? belki bizde, takım'ı aşırı stres yüklü bir bomba gibi çıkarıyoruz maça. Belki futbolcularda; saha'da oldukça ruhsuz dolaştıkları için... Ama birşeyden eminim ki Frank Rijkaard'ın yapabileceği birşey yoktu dün.

Son olarak şunu da söylemek gerekir; 1.yediğimiz gol net ve bariz ofsayttı, 2.gol'e ''penaltı'' diyen kişiler İnsanlıktan çıkmış birer yaratıktır, zira Alex o hareketi Avrupa'da herhangi kalbur üstü bir lig'de yapsa sarı kartı yer otururdu.

Bazı şeyler değişecek, taraftarın da artık bir takım komplekslerinden sıtkını sıyırması gerekiyor. Olmadı, ama olmayacak demek değil...

Ali Sami Yen'de, Nisan ayında hesabı en ağırından keseceğimize olan kanaatim kesin ve katiidir.

Şampiyonluk ipinide Galatasaray'ın göğüslemesi işten değildir.

Frank Rijkaard ve ekibine güvenimiz fazlasıyla var.

bu bir maç değil savaştı ve çapsız hocalar futbolla değil çirkeflikle maç kazanıt daum özellikle cristianı iyi çalıştrmı maça değil nasıl çirkeflik yaplılcağını güzel anlatmış bilica da güzel çalışmış aferin çapsız daum şimdi daha iyi anliyorum neden köln yerine münihte olmadığını çünkü senin beynin avrupaya basmas

Kadıköyde yapılanlardan sonra hiç kimse Ali Sami Yen'de Galatasaray taraftarının sakin olmasını ve olaylara kayıtsız kalmasını beklemesin. Başta Christian ve emre belözoğlu olmak üzere fenerbahçeyi Ali Sami Yen'de daha zor bir atmosfer bekliyor.

"Baros'a çok üzüldüm"

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Galatasaray ile dün yaptıkları derbi maçın hemen başında sakatlanan ve ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen sarı-kırmızılı takımın Çek futbolcusu Milan Baros'un sakatlığından dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Sakatlık pozisyonunda yer alan Emre, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, maçtan sonra Baros'u aradığını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

''Top Baros'un ayağındayken ben de onun önünü kesmek için hareket etmiştim. Bu arada sakatlık oldu. Aslında benim herhangi bir darbem ya da müdahalem söz konusu değil ama neticede sahalardan uzak kalacak ve sakatlanmış olması çok üzücü. Bizler yaşamını futbolla kazanan insanlarız. Bu gibi sakatlıklar hepimizin başına geliyor. Ben de sakatlıklar yaşamış bir oyuncu olarak, bu sıkıntıları çok iyi biliyorum. Maçtan sonra eşimle birlikte çok üzüldük. Kendisini aradım, bir an evvel eski sağlığına ve sahalara dönmesini temenni ettim. Umarım kısa sürede sahalara döner.''

baros onun yüzünden iki ay yok:(

Kadıköyde yapılanlardan sonra hiç kimse Ali Sami Yen'de Galatasaray taraftarının sakin olmasını ve olaylara kayıtsız kalmasını beklemesin. Başta Christian ve emre belözoğlu olmak üzere fenerbahçeyi Ali Sami Yen'de daha zor bir atmosfer bekliyor.

akşam aynısını erman toroğluda dedi. onlar yapıyosa sende yapacaksın dedi. ben şimdiden bu maçı düşünmeye başladım.şöle bi 4-0 felan yapıp sürklase etmeliyizki sussunlar

akşam aynısını erman toroğluda dedi. onlar yapıyosa sende yapacaksın dedi. ben şimdiden bu maçı düşünmeye başladım.şöle bi 4-0 felan yapıp sürklase etmeliyizki sussunlar

Fenere ali sami yende 4 atmak için erkenden gol atmamız lazım çünkü dahi(!) daum efendi dünkü gibi 10 kişi defans yaptıracak fenere ali samiyende de.Dünkü taktikle ali sami yende oynatmasın bende bu foruma bir daha birşey yazmam.Bizi yenmeye çıkmaya maçası yemez.Ancak bizi durdurma taktikleriyle sahaya çıkabilir

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | İkinci Yarı

İlk golü biz yedik olay bitti.

Keita ilk sarı kartında artislik yapınca sarıyı gördü,ikincisi hareketi ise gereksizdi.

Kısacası ben şuna inandım bu maçda ve malesef üzülerek,kahrolarak söylüyorum;

Bizim başımızda ferguson yada wnger bile olsa biz bu feneri kadıköyde yenemeyiz..

Malesef işin gerçeği bu..Bizim oyuncularımız inanmıyor,takım iyi olmuş yada kötü fark etmiyor.Fener iyi olunca az yiyoruz kötü oluncada çok ne garip bir istatistik değilmi?

Maç öncesi rıdvan dilmenin bir yorumu vardı,ilk golü atan takım skoru 10 dakika korursa maçı alır demişdi.Çokda haklıydı ve işte sonuç ortada.Maç daha bitmedi ama biz şu şekilde bitsinde evimize gidelim,2-1 iyidir diyecek kadar düşdük..

Yazıkki ne yazık..İşin acı tarafı kadıköyde 10 yıldır kazanamadığımız fener maçlarını ileriki yıllardada kazanma ümidimiz kalmamış..En azından oyuncularımızın böyle bir hırsı ve isteği yok..10 yıldır kadrolar değişiyor ama kafalar değişmiyorsa biz bu feneri hiçmi hiç yenemeyiz.

O faktör bu faktör bence hikayedir,gerçek olan ise fenerli arkadaşların bize her yıl takıldığı şu sözlerdir ;

"sonuçda biz lige en az 3 puan önde başlıyoruz.."

Bazı şeyleri değiştiremesseniz bu feneri ne kadıköyde nede ali sami yende yenebiliriz..

Şİmdi herkez bunun ali sami yenşide var diyor.Geçen sezonda vardı ne oldu? rezillik rüsvalık diz boyu oldu..

Siz ezeli rakibimiz Galatasaray'da,futbolu iyi anlayan nadir(bana göre) kişilerden birisisiniz.maç analizinizi sonuna kadar destekliyorum.

Galatasaray Kadıköy’de neden kazanamıyor?

Yıllardır Türkiye’nin ve dünyanın birçok şehrinde maç izledim. Bu stadyumlarda organize taraftar grupları tarafından gerçekleştirilen organizasyonları zaman zaman sinirle zaman zaman takdire izledim. Ve dün akşamdan önce “Galatasaray Kadıköy’de neden kazanamadı” sorusunun cevabını zaten biliyordum. Dün Saraçoğlu’nda yaşananlar ise düşüncelerimi teyit eder nitelikliydi.

Maç başlamadan önce oyuncular ısınırken çıkan arbedeye bakmak lazım. Tribüne giden oyunculara – üstelik arkası dönükken Arda’ya omuz atan – Christian yol açtı. Arda geri dönüp kendisine diklenince önce Arda’yı tokatladı. Sonra Bilica geldi arkadan büyük bir şamar indirdi. Kazım geldi Aydın’ı aldı savurdu…Galatasaray futbolcuları sahada maç önünde tartaklandı… Tüm bunlar hakem Bünyamin Gezer’in 2 metre önünde gerçekleşti. Bünyamin hoca ise bunu aynen bizim gibi seyretti.

Üstelik bu arbede sırasında yardımcı hakem Tarık Ongun’un kafası atılan bir cisim ile yarıldı. Talimatlara göre hakemin bu maça çıkmaması gerekiyor. Ama tabi gözünün önünde yumruk atan ev sahibi takım oyuncusunu atamayan bir hakemin paçasının buna sıkmasını beklemek bile komik.

Maçın ilk dakikasında Baros’un sakatlanması tüm oyun planını alt üst etti.

Christian, Arda’ya 4. hakemin önünde yumruk atarken herkes bu olayı seyretti. Galatasaray futbolcuları dayak yemeye devam ediyordu.

Derken 12. dakikada Fenerbahçe’nin attığı gol geldi. Tabi Roberto Carlos’un bu pozisyonda ofsayt olması hiç önemli bir faktör değil.

İlk yarının ortalarında bir köşe vuruşu sırasında Keita’nın yüzüne gelen cisim sonrası uzun süre yerde kaldı. Daha sonra kendisine atılan maddeyi ve topu alan Keita temsilcinin yanına gitti. Durumu kendisine şikayet etti. Tabi sahayı izinsiz terk ettiği için sarı kart alması son derece doğruydu. Ne de olsa Bünyamin hoca kuralları çok yerinde uygulayan bir hakemdir. Bakınız yukarıdaki paragraflar… Burada maçta olmayan kişilerin gözden kaçırması çok muhtemel olan bir durum var. Maç öncesi bizim taraftarın önüne giden oyuncuların üstlerine atılan cisimler olduğunda Keita o temsilciye bu atılanları işaret etti. O Sayın temsilci de sert bir el işareti ile Keita’ya “sen kendi işine bak” dedi… İşte Keita o cismi bu temsilciye götürdü…

Tüm bu gelişmeler sonrası 1. devre sonuna 2 dakika ekledi… Oysa sadece Keita’nın ve Baros’un pozisyonlarında oyun 4 dakika durmuştu…

İkinci yarı başladığında değişen pek bir şey yoktu. Zaten ilk yarıda gerekli operasyon yapılmış, Galatasaray’lı oyuncu dövülmüş, sakatlanmış, sindirilmiş, sinirlendirilmiş ve kart gösterilmişti. Buna karşın Fenerbahçe oyuncularından sarı kart alan hatırlamıyorum…

Açıkçası 2. yarıda fazla bir beklentim yoktu yaşananlardan sonra, herşey de aynen böyle gelişti. Önce Alex’in kendini ustaca yere bırakması ve penaltı. Penaltıyı veren ama kırmızı kartı veremeyen eyyamcı polis Bünyamin… penaltı olmadığını bildiği için kırmızı kartı veremedi.

Her şeye rağmen Hakan Balta’nın golü “acaba” dedirtti… Bunca pisliğe, şerefsizliğe rağmen, acaba bu takım yıkılmadı mı? Bir anda Fenerbahçe stadında 50bin kişi sustu. Meydan 2.500 aslana kaldı. Sadece onların sesi duyuluyordu… Oyunun da tek hakimi Galatasaray’dı.

Devreye girme zamanıydı… bir şeyler yapmak lazımdı…Keita Galatasaray’ın en büyük silahı. Topu her ayağına aldığında 3 Fenerbahçeli o tarafa koşuyordu. Ve bir pozisyonda Roberto Carlos üstüne düşeni yaptı. Önce tekme vurdu, sonra sarıldı, sonra ayağı ile kilitledi ve zaten yüzüne şişe yemiş çığırından çıkmış Keita’yı delirti. O pozisyonda hakem daha ilk pozisyonda düdüğünü çalsa ve Carlos’a sarı kartını çıkarsa olay kapanacak. Ama olur mu… Bünyamin bekledi. Resmen bekledi… Keita delirsin, atılsın nasıl olsa ben Carlos’a bir kart gösteririm…Oh ne güzel… Galatasaray 10 kişi.. Heh tamam şimdi oldu…

Buna rağmen pozisyon ayağa kadar geldi.. Ama Aydın değerlendiremedi…

Ne bir şey mi dediniz, Galatasaray Kadıköy’de neden mi kazanamıyor? Bilmem…

volkan bey alın size dünü ve son seneleri açıklayan bir yazı daha.

Objektiflikte bu olsa gerek.Sadece 3 yıl öncesinde Fenerbahçe nin ali sami yende kazandığı 5 maç ceza verilen derbiye bi bakın.Eğer tüm bunlar bi kazanmama sebebiyse o gün ali sami yendeo derbi nası kazanıldı bi sorun kendinize.Ve sonra bir kez daha sorun Galatasaray Kadiköy de neden kazanamıyor??

Siz ezeli rakibimiz Galatasaray'da,futbolu iyi anlayan nadir(bana göre) kişilerden birisisiniz.maç analizinizi sonuna kadar destekliyorum.

Samimi bulmuyorum. Aynı yazar yarın FB lehine olmayan birşey yazdığında da bu görüşünü savunacak mısın?

Yada mesaj mesaj gezip, kimler "biz feneri ASY de de yenemeyiz" demişse onların mesajlarını alıntılayıp, sen bu forumda futboldan anlayan nadir insanlardan birisin mi diyeceksin.

Daha samimi olun, bence. :(

Objektiflikte bu olsa gerek.Sadece 3 yıl öncesinde Fenerbahçe nin ali sami yende kazandığı 5 maç ceza verilen derbiye bi bakın.Eğer tüm bunlar bi kazanmama sebebiyse o gün ali sami yendeo derbi nası kazanıldı bi sorun kendinize.Ve sonra bir kez daha sorun Galatasaray Kadiköy de neden kazanamıyor??

Sanırım doğru tespit şu; Sinirli ortamı ve sinir yönetimini FB li oyuncular daha iyi beceriyor. Sinir açısından tempoyu maç içerisinde istedikleri gibi yükseltip düşürüyorlar. (Maç öncesi, rakip oyunda dengeyi kurduğu zaman, fark 2 ye çıktığında vb.)

O yüzden Kadıköy 'de de, ASY nde de agresif ve gergin ortamda oynanan maçları çoğunlukla FB kazanıyor.

Sanırım doğru tespit şu; Sinirli ortamı ve sinir yönetimini FB li oyuncular daha iyi beceriyor. Sinir açısından tempoyu maç içerisinde istedikleri gibi yükseltip düşürüyorlar. (Maç öncesi, rakip oyunda dengeyi kurduğu zaman, fark 2 ye çıktığında vb.)

O yüzden Kadıköy 'de de, ASY nde de agresif ve gergin ortamda oynanan maçları çoğunlukla FB kazanıyor.

dogru bir tespit.

sana daha iyi analiz yaparım ben. o avatarı yok et. gidin burdan.

Galatasaray Kadıköy’de neden kazanamıyor?

Yıllardır Türkiye’nin ve dünyanın birçok şehrinde maç izledim. Bu stadyumlarda organize taraftar grupları tarafından gerçekleştirilen organizasyonları zaman zaman sinirle zaman zaman takdire izledim. Ve dün akşamdan önce “Galatasaray Kadıköy’de neden kazanamadı” sorusunun cevabını zaten biliyordum. Dün Saraçoğlu’nda yaşananlar ise düşüncelerimi teyit eder nitelikliydi.

Maç başlamadan önce oyuncular ısınırken çıkan arbedeye bakmak lazım. Tribüne giden oyunculara – üstelik arkası dönükken Arda’ya omuz atan – Christian yol açtı. Arda geri dönüp kendisine diklenince önce Arda’yı tokatladı. Sonra Bilica geldi arkadan büyük bir şamar indirdi. Kazım geldi Aydın’ı aldı savurdu…Galatasaray futbolcuları sahada maç önünde tartaklandı… Tüm bunlar hakem Bünyamin Gezer’in 2 metre önünde gerçekleşti. Bünyamin hoca ise bunu aynen bizim gibi seyretti.

Üstelik bu arbede sırasında yardımcı hakem Tarık Ongun’un kafası atılan bir cisim ile yarıldı. Talimatlara göre hakemin bu maça çıkmaması gerekiyor. Ama tabi gözünün önünde yumruk atan ev sahibi takım oyuncusunu atamayan bir hakemin paçasının buna sıkmasını beklemek bile komik.

Maçın ilk dakikasında Baros’un sakatlanması tüm oyun planını alt üst etti.

Christian, Arda’ya 4. hakemin önünde yumruk atarken herkes bu olayı seyretti. Galatasaray futbolcuları dayak yemeye devam ediyordu.

Derken 12. dakikada Fenerbahçe’nin attığı gol geldi. Tabi Roberto Carlos’un bu pozisyonda ofsayt olması hiç önemli bir faktör değil.

İlk yarının ortalarında bir köşe vuruşu sırasında Keita’nın yüzüne gelen cisim sonrası uzun süre yerde kaldı. Daha sonra kendisine atılan maddeyi ve topu alan Keita temsilcinin yanına gitti. Durumu kendisine şikayet etti. Tabi sahayı izinsiz terk ettiği için sarı kart alması son derece doğruydu. Ne de olsa Bünyamin hoca kuralları çok yerinde uygulayan bir hakemdir. Bakınız yukarıdaki paragraflar… Burada maçta olmayan kişilerin gözden kaçırması çok muhtemel olan bir durum var. Maç öncesi bizim taraftarın önüne giden oyuncuların üstlerine atılan cisimler olduğunda Keita o temsilciye bu atılanları işaret etti. O Sayın temsilci de sert bir el işareti ile Keita’ya “sen kendi işine bak” dedi… İşte Keita o cismi bu temsilciye götürdü…

Tüm bu gelişmeler sonrası 1. devre sonuna 2 dakika ekledi… Oysa sadece Keita’nın ve Baros’un pozisyonlarında oyun 4 dakika durmuştu…

İkinci yarı başladığında değişen pek bir şey yoktu. Zaten ilk yarıda gerekli operasyon yapılmış, Galatasaray’lı oyuncu dövülmüş, sakatlanmış, sindirilmiş, sinirlendirilmiş ve kart gösterilmişti. Buna karşın Fenerbahçe oyuncularından sarı kart alan hatırlamıyorum…

Açıkçası 2. yarıda fazla bir beklentim yoktu yaşananlardan sonra, herşey de aynen böyle gelişti. Önce Alex’in kendini ustaca yere bırakması ve penaltı. Penaltıyı veren ama kırmızı kartı veremeyen eyyamcı polis Bünyamin… penaltı olmadığını bildiği için kırmızı kartı veremedi.

Her şeye rağmen Hakan Balta’nın golü “acaba” dedirtti… Bunca pisliğe, şerefsizliğe rağmen, acaba bu takım yıkılmadı mı? Bir anda Fenerbahçe stadında 50bin kişi sustu. Meydan 2.500 aslana kaldı. Sadece onların sesi duyuluyordu… Oyunun da tek hakimi Galatasaray’dı.

Devreye girme zamanıydı… bir şeyler yapmak lazımdı…Keita Galatasaray’ın en büyük silahı. Topu her ayağına aldığında 3 Fenerbahçeli o tarafa koşuyordu. Ve bir pozisyonda Roberto Carlos üstüne düşeni yaptı. Önce tekme vurdu, sonra sarıldı, sonra ayağı ile kilitledi ve zaten yüzüne şişe yemiş çığırından çıkmış Keita’yı delirti. O pozisyonda hakem daha ilk pozisyonda düdüğünü çalsa ve Carlos’a sarı kartını çıkarsa olay kapanacak. Ama olur mu… Bünyamin bekledi. Resmen bekledi… Keita delirsin, atılsın nasıl olsa ben Carlos’a bir kart gösteririm…Oh ne güzel… Galatasaray 10 kişi.. Heh tamam şimdi oldu…

Buna rağmen pozisyon ayağa kadar geldi.. Ama Aydın değerlendiremedi…

Ne bir şey mi dediniz, Galatasaray Kadıköy’de neden mi kazanamıyor? Bilmem…

volkan bey alın size dünü ve son seneleri açıklayan bir yazı daha.

süper bi yazı :icon_twisted:

Geri
Üst Alt