Berk Canıyılmaz
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2009
- 876
- 0
- 1.286
Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

![]()
Keita'ya suyu biz atmışısz yahu . .![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Aklınız kesiyormu olay mahallinde 1 tek FB li yokken bir Galatasaray 'lının bir Galatasaray 'lıya yabancı cisim atacağını?
Ulan medya sen nelere kadirsin...![]()
Abi gözünü seveyim , fizik kurallarına aykırı o açıdan o suşişesinin fb tribününden gelme ihtimali açıya bakarmısınız lütfen , heeee fotomontaj var diyorsan o kadarını bilemem :confused:
![]()
Aklınız kesiyormu olay mahallinde 1 tek FB li yokken bir Galatasaray 'lının bir Galatasaray 'lıya yabancı cisim atacağını?
Ulan medya sen nelere kadirsin...![]()
![]()
20.snden sonra dikkatle bakman lazım ,fener seyirsi atmış ve bizim pankarta çarpmış onlarda bu yuzden GS attı diyor...
Yani aklınız alıyor mu zaten bizim taraftarın keita'ya su attığına.Üstüne üslük fileyle geriliyken bizim taraf.
Kusura bakmazsanız "Ohaaaa!" demek istiyorum. Mükemmel yakalanmış. İzleyin arkadaşlar videoyu fener tribünleri atıyor, bizim pankarta çarpıp içeri düşüyor. Tebrik ediyorum Arzu Hanım sizi de.
Ben videoyu göremiyorum ama bu durumu maraton.com.tr ye mail atmalı.
Antu indirsin o fotoyu aşağıya ve delikanlıysa "pardon" desin.
Çok net Abdullah Abi, kesinlikle bir tepki koymamız lazım. Yoksa olay farklı empoze edilecek ediliyor.
Abi gözünü seveyim , fizik kurallarına aykırı o açıdan o suşişesinin fb tribününden gelme ihtimali açıya bakarmısınız lütfen , heeee fotomontaj var diyorsan o kadarını bilemem :confused: