TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

adszab.png

Keita'ya suyu biz atmışısz yahu . . :o

:D

Aklınız kesiyormu olay mahallinde 1 tek FB li yokken bir Galatasaray 'lının bir Galatasaray 'lıya yabancı cisim atacağını?

Ulan medya sen nelere kadirsin... :mad:

Abi gözünü seveyim , fizik kurallarına aykırı o açıdan o suşişesinin fb tribününden gelme ihtimali açıya bakarmısınız lütfen , heeee fotomontaj var diyorsan o kadarını bilemem :confused:

Abi gözünü seveyim , fizik kurallarına aykırı o açıdan o suşişesinin fb tribününden gelme ihtimali açıya bakarmısınız lütfen , heeee fotomontaj var diyorsan o kadarını bilemem :confused:

Sahanın ortasında ısınan hakemin kafasını yaran taraftardan her şey beklenir.. tabi bizim bir cengaver ağları delmediyse..;)

belki FB taraftarına atarken yanlışlıkla Keitayı vurmuşuzdur.

20.snden sonra dikkatle bakman lazım ,fener seyirsi atmış ve bizim pankarta çarpmış onlarda bu yuzden GS attı diyor...

Yani aklınız alıyor mu zaten bizim taraftarın keita'ya su attığına.Üstüne üslük fileyle geriliyken bizim taraf.

adszab.png

Keita'ya suyu biz atmışısz yahu . . :o

Neden Galatasaray içini canını dişine takan , takımın vazgeçilmez oyuncusu olan , tribunlerde en çok sevgi gösterisinde bulunduğumuz, Galatasaray´ı çok seven bir adama su şişesi atalım ki ?

Düşünmek bile istemiyorum bizim tribunden gelmişsede kaza ile olmuştur

Saygılar

20.snden sonra dikkatle bakman lazım ,fener seyirsi atmış ve bizim pankarta çarpmış onlarda bu yuzden GS attı diyor...

Yani aklınız alıyor mu zaten bizim taraftarın keita'ya su attığına.Üstüne üslük fileyle geriliyken bizim taraf.

Kusura bakmazsanız "Ohaaaa!" demek istiyorum. Mükemmel yakalanmış. İzleyin arkadaşlar videoyu fener tribünleri atıyor, bizim pankarta çarpıp içeri düşüyor. Tebrik ediyorum Arzu Hanım sizi de.

Kusura bakmazsanız "Ohaaaa!" demek istiyorum. Mükemmel yakalanmış. İzleyin arkadaşlar videoyu fener tribünleri atıyor, bizim pankarta çarpıp içeri düşüyor. Tebrik ediyorum Arzu Hanım sizi de.

Bir an sadece ben mi gördüm diye şüpheye kapılmıştım bende size teşekkür ediyorum...

Ben videoyu göremiyorum ama bu durumu maraton.com.tr ye mail atmalı.

Antu indirsin o fotoyu aşağıya ve delikanlıysa "pardon" desin.

Keitaya şişe atanın Galatasaray taraftarları olduğunu iddia etmek saçmalık ve sapanlıktır. Arzu Hanım fenerlilerin attığını kanıtlamış zaten.

youtube'daki video'yu 5 kere izledim.. bişiy anladıysam arap oliyim.. uff walla gerdi bu olay beni sabah sabah... kim attıysa hem yuh hem yazıklar olsun diyorum... eğer antu haklıysa yuh ötesidir diyorum

not: ben iptal oldum.. saçmalamiyim daha fazla 1-2 saat msg atmayın bana :(

bu angutlar aynalı sazan

Ben videoyu göremiyorum ama bu durumu maraton.com.tr ye mail atmalı.

Antu indirsin o fotoyu aşağıya ve delikanlıysa "pardon" desin.

Çok net Abdullah Abi, kesinlikle bir tepki koymamız lazım. Yoksa olay farklı empoze edilecek ediliyor.

Çok net Abdullah Abi, kesinlikle bir tepki koymamız lazım. Yoksa olay farklı empoze edilecek ediliyor.

Aynen katılıyorum giriş sayfasına koymamız gibi bir şans varsa bu videoyu koyalım...Ayrıca aramızda UA foruma üye olan varsa bu videoyu oraya aktarsın. Onlarda koyabilir.Böylece medyayı daha iyi anlarız antu'nun bu deli saçması görüntülerini haber diye önümüze koyarken UA'nı cevabını manşetlere taşıyacak mı acaba?

Bi git Allah aşkına ya..Biz atmışmışız..Hadi yaa...Salak Antu zihniyeti işte..Sen bide diğer videoyu izle kim atmış..Zaten hakemin kafasını da biz yardık dimi ?..Herşeyi biz yaptık zaten..Sinirlendirmeyin adamı burda..

Geri
Üst Alt