TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Maç Sonucu

Ofansif yönü harika ama 2 kez ofsayt'i bozdu. Deli oldum

Haklısın hocam ama işte orada Defansın lideri kimse hemen takımı çıkarcak.

Servet veya Leo bağırcak.

ofsaytı sadece Caner değil 3-4-5 adam bozdu. Bu saçmalığa son vermemiz gerek.

her maç pozisyon yokken pozisyon veriyoruz.

RİCA EDİYORUM KEİTA'ya KASTİ FAÜLÜN RESMİNİ VE KEWELL'ın PENALTISININ

resmini buraya bir ekleyin??

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Rıdvanın zoruna gitmiş arkadaşlar çok görmeyin.. Her fenerli gibi o da yediremeyecektir bu çok değerli galibiyetimizi

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Caner çok kaliteli bir oyuncu ama asla bir sol bek değil. Defansif olarak da duracağı yeri bilmiyor. O yüzden ofsayt pozisyonlarında pek kızamıyorum kendisine. Sabri gibi o da öğrenecek herhalde zamanla defans yapmayı. Bence bugün en azından hücum yönünden çok başarılıydı. Hakan Balta'ya tercih ederim. Hakan defansta da yok hücumda da. En azından Caner hücum yönünü iyi yapıyor..

Antu kepenkleri kapatmış.:D

neyden bahsediyor bu ridvan ya

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Maç Sonucu

Herkese geçmiş uzun ve zor bir maç oldu,hakikaten sadece 90dk mi oynadık:D,bana 2saat geldi:p.

Iyi oynadık ama golcü eskiğini çok belli oldu,Caner'e bravo demek istiyorum beni çok şaşırttı böyle devam et,ama! kornerlerde ofsaytları bozdu ve bize pahalı'ya patayabilirdi.

Takımımız gayet güzel bir mücadele ve kaliteli futbolla galibiyeti aldı.Ligin en önemli takımlarından biri Gençlerbirliği,o yüzden galibiyet daha da önemli.

Artık Trabzonspor'un son haftalardaki yükselen grafiğinin bir devamını bekliyeceğiz.Ilk yarıyı lider olarak kapatacağımıza inancım sonsuz.

Son olarak;

Taraftar bu sefer son dakikalarda oyundan kopmadı,ıslık yağmuruna tuttu ama maalesef pek bi etkisi olmadı.Güzel galibiyet'e rağmen savunmamızda yaptığımız ofsayt taktiği yine başımızı yakıcaktı,tek fark Antalyaspor gibi değerlendiremedi Gençlerbirliği.Biraz daha dikkat etmeliyiz savunmamıza.Takviye şart gibi.Harbuzi'nin bize çektirdiği ızdırabı görünce Agüero neler yapmaz dedim içimden.

Ama her ne olursa olsun Hak edilmiş ve güzel bir galibiyet oldu.

Tebrikler.

3 oyuncumuz da sakatlandı çıktı o yüzden Rijkaard'a çok fazla bişe diyemem.. Buarada farkındamısınız gol yemedik :D Neyse bu galibiyetimizin tadını çıkaralım..

Yendik ama herşey tozpembe değil.Rıdvan Dilmen bence haklıdır.

Devre arasında acil bir stoper. Şayet satılabiliniyorsa Servet satılıp ex 1 stoper daha alınabilir.

Baros'un yedeği bitirici ve bence Türk. Evet Hasan Kabze , Sercan.

Bu ikisi kesinlikle olmalı yoksa her takım Gençler kadar kaçırmaz. Ki Athletico ise bu affetmez.Ama bugünkü azim ve inançtan dolayı takım galibiyeti haketti. Bİr parantezde Elano'ya sırf milimetrik pasları için bile ben oyunda olmasından yanayım.Golün yaratıcısıdr kendisi.Daha sonrasında müthiş Keita asisti ve Kewell bitiriciliği. Çok güzel oldu çook.

1 yari'da adamlari deli ettik. Ama Allahtan Kahe gibi bir mal vardi sahada yoksa isimiz zordu.

Artık transfer forumu ve nöbet şenlikleri resmi olarak başlamıştır..:D

Uzun zamandan sorna gol yemedik

beyler harry için hazırlanan pankart açıldı mı bugün? ben göremedimde...

Kapalı Karşı'da açıldı.

sinan engin: "Elano'nun atigi pasi her turk oyuncu atar" zuahahahahah

Geri
Üst Alt