TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Herkes gibi bende Caner'in iyi bir tekniğe sahip olduğunu,adam eksittiğine ve hücüma güzel katkılar verdiğine inanıyorum. Ama sırf sol ayaklı olduğu için sol bek oynamasına anlam veremiyorum. Bugün maçta gerçekten başımıza iş alıyorduk ama suç onun mu(suç demekte istemiyorum ama) yoksa onu sırf sol ayaklı olduğu için oynatan teknik ekip mi ? Artık karar veremedim. Velhasıl liderliğimiz ve galibiyetimiz hayırlı olsun. Tüm Cimbomlulara selamlar. Ha Fenerli yorumcuları dinlemeyi ihmal etmeyin ;)

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Hakemler hatasız yönetti maçı. Ofsayt ve el kararı doğruydu. Tebrikler Kuddusi Müftüoğlu ve yardımcıları :)

Defansımızın artık bir klasik haline gelen ofsayt taktiği ve yan toplarda iyi pozisyon alamama hatalarından dolayı 3-4 tane çok net pozisyon verdik.

İlk yarı top hakimiyetimiz altındaydı. Kewell'ın çok net pozisyonları değerlendirememesiyle devreyi beraberlikle geçtik. İkinci yarıya da etkili başladık. Ama ne olduysa 54 ve 65. dakikalar arası Gençlerbirliği etkili gelmeye başladı ve net pozisyonlar yakaladı. Sonra hakimiyeti ele geçirip güzel bir gol attık. Ama son 10 dk top kontrolünü yine klasik haline gelen golün üzerine yatma psikolojimizle Gençlerbirliği'ne verdik. Neyseki son 10 dakikada etkili bir pozisyona giremediler ve maçı kazandık.

İyide benim derdim o değilki renkdaş. Ben GS nin inanılmaz üstü şansına sinirleriyorum. Bunlardaki şansın 10 da 1 i bizde olsa‚ top oynamadığımız halde en az 5-6 puan daha toplardık.

Gerizekalının yoruma bakın ya :asd: O son dakikalarda yediğimiz golleri yemesek 6-7 puan farkla liderdik ..

Hakemler super bir mac yönetimi ortaya koydular.

Keita ve Caner süper bir performans sergiledi.

Telegolde gene giydiriyorlar bize sağolsunlar :)

doll: hakemden sikayetciyim hep bizim aleyhimize caldi

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

Ayrıca bir daha şu Servet'in ayağına top vermesinler. Attığı her pas kalemizde tehlike olarak geri dönüyor. Hakan Balta geriden oyunu yönlendirmeliydi.

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

biz son dakika yediğimiz maçları kazansak fenerde o son dakikada bala attığı golleri atmamış olsaydı aramızda 9 puan fark vardı

özer´e bakıyorum ARDA' ya bakıyorum

yemin ediyorum özer´in ayakkabısının bağı olamaz

ama arda oynuyor özer oynamıyor sinir oluyorum

Antu show timeee :ciftetelli::ciftetelli:

Oyun yok pek ama skor var :)

Bize ne angut'tan. Quote yapip durmayin o forum'u kardesim.

Geri
Üst Alt