TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

Katılıyorum.

Başta üye olmadan kimse forumu bile göremesin.

İkinicisi üye olanlar hemen foruma bodosloma dalmasın. Fenerli olup olmadığı öğrenilsin sonra üyeliği onaylansın.

Bence kayıt sayfasına quiz koyulmalı.Quizi geçen üye olabilsin.Biz zaten geçeriz.Arada belki 1-2 fenerli geçer gibi geliyor ama o kuş beyinlilerde akıl yokki geçsin. :D

Kendi sitemdeki kayıt ekranına takımını seç ve 2+2=? güvenlik sorusunu koydum.

Loglara baktığımda xxxFenerbahçexxx nickli üye takımı seçmiş ama 2+2=44 demiş :D belki fazla bastı ama 4 defa üst üste aynı hata yapılmaz ki :D

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

Erman galibiyetimize cok sinirlenmis sanirim.

Oh be.

Buyurun küfür etti. Karşılık gelirse o arkadaşları da banlayacaksınız. artık şu fenerli alma SAÇMALIĞINA SON VERİN!!!!

iyide onun önüne geçemezsinki Galatasaraylıyım diye 30 mesaj atar 40 mesajında yine küfürü basar. Bunun önüne geçmek imkansız.

Erman dayanamiyor.

Herşeye rağmen devreyi lider kapatacağız gibi. Golümüz şahaneydi. Elano'nun pasından Kewell'ın dokunuşuna kadar.

Erman:''Gençlerbirliği bütün maç galatasaraydan daha dengeli oynadı''

Erman bu maçı nerenle izledin yavrucum.Adamlar topu topu 3 pozisyona girdi hepsi bizim ikramımız.Sahada gençlerbirliği diye bir takım yoktu.Harbiden bunlara bi dürbün vermek lazım

Erman:''Gençlerbirliği bütün maç galatasaraydan daha dengeli oynadı''

Erman bu maçı nerenle izledin yavrucum.Adamlar topu topu 3 pozisyona girdi hepsi bizim ikramımız.Sahada gençlerbirliği diye bir takım yoktu.Harbiden bunlara bi dürbün vermek lazım

Anlaşılan doberman da çekmiş

Gençler sadece 5 dkk futbol oynadi bu kadar.

Katılıyorum.

Başta üye olmadan kimse forumu bile göremesin.

İkinicisi üye olanlar hemen foruma bodosloma dalmasın. Fenerli olup olmadığı öğrenilsin sonra üyeliği onaylansın.

+ Php nuke de bir uygulama vardı o özeliği kullanarak her üye olan hemen yorum yapamasın birde kendini tanıt kısmında mesaj yazarak belli mesaj sayısından sonra üyelik aktif edilebilir

Erman kafayı iyi çekmiş!!

Bizim NET 6 pozisyonu görmüyor Gençlerin girdiği 3 pozisyonu konuşuyor.

90 dk nın sadece 6 dk sın da oynayna gEnçleri göklere çıkarıyor ilginç.

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık| Lideriz

Yahu arkadaş çocuk musunuz ?

O benim kalemimi aldı, bende onun silgisini alıcam. Bana ne yaa ? :(

Değiller mi sence?:p Tamam bir adaletsizlik var ama onu görmedi bunu da görmeyecek diye birşey yok. O golleri verse bu sefer Fenerliler cingan çıkaracaktı. Bırakın tertemiz galibiyet oldu işte. Bunu anlayamıyorlar ya neyse.:)

Topun hızı önemli değil kurallarda, kaleye giden top ele çarpınca yön değiştiriyorsa gol geçerli sayılmaz.

Keita yardımcı hakemin gözü önünde tekmeyi savurdu faul bile çalınmadı.

Kewell ofsaytta ise o hakem onu görmek zorunda. Korneri görmedim diyip ofsaytı da es geçeyim diyecek hali yoktur.

Lütfen olaylara sarı kırmızı gözlükler ile bakmayalım.

Valla kime laf anlatıyorsun be Tamer.:)

Konuyla pek alakalı değil ama devre arası transfer dönemi ne zaman başlıyor? :D

acilen defans ve orta saha ayrıca yerli-ucuz yabancı bir forvet lazım bize. Baroş umarım güçlü bir dönüş yaparda Atletico maçında çok çok çok ihtiyacımız var ona ayrıca Keita+Kewell devre arasını iyi değerlendirmeli eksikleri var konsantrasyon ve fizik düşüşü.

Bişi Sorcam Bu "Kader Keita "yı Dünya nın hangi takımı Yedek Bırakabilri??

YEmin ederim Drogba ayarında değerli bir oyuncu. Böyle bir adamı 8 milyona almak dünya üstü bir olay. Bence değeri en az 25 milyon euro.

TSL değil her maçta bir oyuncu istediği gibi 3-4-5-6 adamı yarıp delip geçiyor..

Bu maçı da o kazandırdı. Rijkaard ne olur onu bir daha kesmesin.

abartmiyorum inanin bu keita barcada rahat oynar simdi demeyin bana koca barcada evet iniesta ile messi ibo xavi toure ile oynarsa bu adam cosar

Angut.com isyanları oynuyo :ciftetelli::ciftetelli: yok bi de gençlerbirliği galatasarayı ezdi demezler mi!!Bunlar boşuna angut olmamış arkadaş :D

Kesinlikle oynar. Ben böyle teknik esnek - güçlü - seri ve zekalı bir oyuncu görmedim.

İçeri inanılmaz kıvrılıyor resmen yağ gibi kayıyro sahada..

Lyon da Keita ayarında 1 tane adam yok. Böyle bir oyuncuyu oynatamamk için biraz gerzek olmak gerek.

Geri
Üst Alt